Що я зробила корисного сьогодні для себе ( здоров'я та краса)??

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Kasia, 3 Жовтень 2008.

1. Музик

Музик Мартуська

Відповідь: Що я зробила корисного сьогодні для себе ( здоров'я та краса)??

була на макіяжі, що надихнула мене на:
    1. покупку набору косметики по догляду за моєю шкірою бузі, а не купку кремів, які гарно пахнути, чим я користувалась досі
    2. покупку набору масок і бальзамів для догляду за волоссям
    3. відстригла посічені кінчики

2. Seferi

Seferi Well-Known Member

Зробила собі ботокс. Чекаю результат

3. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Оскільки завтра маю бути фест файна, сьогодні зробила маску для лиця, маску для волосся, поскрабилась і стандартно манікюр/педикюр. О, а перед тим ще була на тренуванні. Зараз намастилась пахучим молочком для тіла і балдю :)

4. AilataN

AilataN жива

ого, а в якій частині личка?
    які враження?

5. Alicia

Alicia Well-Known Member

Прочитала і собі згадала, що купила в космо маски шисейдо (ціна хороша - 13 грн), вже зняла її - шкіра зволожена, "випила" всю маску, і я задоволена. Манікюр-педикюр був зранку (червоний колорама). Тренування завтра + знову записалася на акву.

6. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Я сьогодні зробила манікюр і покрила нігтики класичним червоним лаком. Тепер це кігтики:)

7. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

Нарешті почала бігати, і робити мінімальні вправи. Для початку 2км легким темпом, але хочу збільшувати нагрузку, як тільки зникне кріпатура:girl_dance:
    Головне щоб не пропав запал!

8. Alicia

Alicia Well-Known Member

9. Seferi

Seferi Well-Known Member

Чоло, очі, ніс. Враження позитивні. Кінцевий результат через два тижні. Але вже сьогодні бачу результат. Задоволена

10. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В ніс, це як? Думала, його роблять тільки на чоло і так звані "гусячі лапки".
    Я зробила маску для лиця, укладку на волосся, ще зараз зроблю легенький макіяж і піду гуляти.

11. Seferi

Seferi Well-Known Member

Ой, регочу до сліз. Не в ніс))) Між бровами і перенісся( рос.-переносица).

12. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Такс, поскрабувалася кавою , обмастилася чудо мастикою від Heureuse - обмоталася плівкою. Після зробила укладку , перекрили нігті на руках і ногах жовтеньким лаком, може сонечко прикличу :) Потім поскакала, прес качала, присідала і т. д. Все пече, але є надія що буде результат. А зараз йти в душ , а води немає , ха-ха. І скільки максимум можна бути в тому обгортанні? Ото мені зараз весело, а ще після зарядки тіло розігрілося і все так пече!

Останнє редагування: 26 Червень 2014
  13. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

Я коли робила таке обгортання то використовувала цьогорічний мед, якицй ще не кристалізувався, прочитала десь що найкраще саме такий, рідкий мед найкраще використовувати, а щ0е добре його перед нанесенням його підігріти.
    Для себе нічого не шкода, але зимою використовувала той що мала вдома.

---------- Додано в 13:55 ---------- Попередній допис був написаний в 13:49 ----------

Мастикою від Heureuse не користувалась, тому не скажу;
    Колись випадково заснула обгорнута плівкою з глиняно-кавово-медовою мазюкою, де був червоний перчик з паприкою, то нічого так, мене взагалі не пекло, зранку змила без проблем, шкода було тільки одягу вимазався, так як крутилась:girl_crazy:
    Зараз користуюсь кремом Вітекс, маю і салатовий для масажу і SPA антицелюлітний, то годинку спокійно можу висидіти, але виробник не радить довго тримати, щоб не було опіків.
    Тому почитайте заді на упаковці мають бути рекомендації.

14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

я спробувала зробити - в мене страшно почервоніла шкіра і пече вже після змивання. З обгортанням 20 хв витримала і все. То нормально? Чи так не має бути?

15. orange girl

orange girl Well-Known Member

і я робила. Мене зовсім не пекло, хоча перед тим я приймала душ і терла проблемні ділянки жорсткою мочалкою. Нанесла ту мазюку, обмотала плівкою, одягла теплющі піжамні штани, то десь аж через годину мене ледь-лель просто почало гріти, і все. Перцю давала більше, ніж в рецепті (майже столову ложку) Чому то так?
    А ще в мене проблеми ту мазюку з"єднати докупи. Мед мала густий, але ще не зцукрений повністю, то мусила додавати трошки води, щоб домішалася глина. Дівчатка, напишіть як то правильно зробити з таким густішим медом, бо мин. разу ледве змішала, тай зарідке воно мені стало від тої води.
    І ще таке питаннячко, а чи можна після того, як змила ту мазюку намазуватися тим кремом від Вітексу (купила той, що в салатоій тубі), чи його обов"язково змивати?

16. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

В мене мед густий і трошки кристалізований. Змішала всі суші складники в банці, а потім собі в мисочці замішую з медом і все. З апельсиновою олійкою замішується чудово. Ще можна трохи підігріти...
    п.с. в мене ще ні разу не пекло...

17. zetta

zetta Well-Known Member

Підстриглась , пофарбувалась, брови.

18. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Вклала спати дитину і сиджу з кислотною маскою на лиці.

19. orange girl

orange girl Well-Known Member

дякую. Цього разу розігріла мед на паровій бані, і дійсно, все чудово змішалося :)
    І мене жодного разу не пекло, просто гріє. Вже не знаю чого то так, перед тим робила скрабування масажною рукавичкою, і все одно нічого...

20. casablanka

casablanka Щаслива особистість

А я ще раніше в космо ось таку собі купила:
    Питалась, бо моя маска-крем. Коли знімаю, то дуже мені болить, шкіру тягне. Таке враження що епіляцію на обличчі роблю.
    Aliсia, скажіть будь ласка, ті маски що у вас вони багаторазові чи одна маска на одне використання?

---------- Додано в 23:52 ---------- Попередній допис був написаний в 23:43 ----------

Ще скажу, що мені дуже подобається обгортання-скраб від Heureuse. Робила два рази, то перший раз взагалі не пекло(сиділа і дивилась кіно), другий- то аж опіки невеличкі собі зробила. Тримала десь до 2-х годин. Злякалась трохи, то пантенолом себе намастила, але все ок. Все через те, що прибирала в дома і активно рухалась. Всі пропорції складу були однакові.
    Ну вчора у мене був вечір масок, то ще мала маску на обличчі і зробила маску для волосся. Короче, все тіло було у масках

Останнє редагування: 2 Липень 2014