Що я зробила корисного сьогодні для себе ( здоров'я та краса)??

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Kasia, 3 Жовтень 2008.

1. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Відповідь: Що я зробила корисного сьогодні для себе ( здоров'я та краса)??

Діамантовий блиск від ПМ для волоссячка, манікюр, гель-лак приглушеного кораллового відтінку і на 4 нігтику глітер в тон гель-лаку, масочка на обличчя. Посиділа трохи вдома і привела себе в порядок. Сподіваюсь сьогодні добратися і до педикюру:d23:

2. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Манікюр і педикюр в домашніх умовах, кавовий скраб для обличчя та ввечері планую нанести маску для волосся. Погода надихає! :)

3. iriwa

iriwa Особлива мама

А я накінець-то вилізла з хати і пішла навела лад з руками, а то була не дівчина, а бабка з городу :connie_pull-pigtail

4. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

А я сьогодні почала курс масажів (все якось не було часу).

5. Heureuse

Heureuse вірю...

манікюр і педикюр класного морквяного кольору, очищуюча маска для обличчя, зволожуюча для волосся і купа мазюк на тіло- скрабік, олійка, лосьйон і крем від розтяжок.
    пахну на всю хату! :girl_crazy:

6. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Вчораа відвідала косметолога, зробила укладку, а сьогодні планую оновити манікюр

7. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А я сьогодні була в косметолога - купа процедур і новий крем для обличчя. Через місяць буду починати курс пілінгів:girl_in_love:
    Ще сьогодні в планах манікюр:girl_dance:

8. Gorgona

Gorgona Member

Тільки прокинулась - і взялась наводити красу. Вже зробила поживну маску для волосся, бровки пощипала-підкоректувала, нанесла улюблений лосьйон для тіла, зараз роблю маску для обличчя з броколі, манікюр і педікюр ще чекає (поки не визначилась із кольором), а там укладка, макіяж - і можна йти показувати себе людям. :girl_curtsey:

9. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

На ніч мастила на волосся репяхову олійку, а на брови - рицинову. Зранку то все гарно змила, поскрабила обличчя і на Т-зону нанесла маску з блакитної глини. Зараз от ніжки мокнуть у ванночці, готуючись до педікюру :)

10. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

нарешті я наважилась на нарощення вій( мала давно таку хотілку), дуже гарно вийшло, задоволена, майстриня класна попалась. Зробила манікюр, ще б пофарбуватись і буду зірка:girl_crazy::girl_spruce_up:

11. orange girl

orange girl Well-Known Member

Зробила олійні аплікації-масочки для волосся, нанесла глиняну маску на обличчя:girl_cool:, познімала гель-лак з нігтів на ніжках, і сиджу медитую:girl_haha:..морально налаштовуюся зробити педикюр в домашніх умовах:girl_flirt:

12. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

Знову почала тортури над собою, себто "масажен антицелюлітен". Натерпілаааась... маю трохи синяків, але то все фігня, головне, щоб результат був! Во!

13. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Наклала на обличчя маску з грязей Метвого моря від Ахава. Педікюр.

14. Seferi

Seferi Well-Known Member

А я біжу фарбуватися в перукарню. Малеча буде з татком))) Ура!!! Буду жінкою казкою:girl_smile:

15. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

Сьогодні мій масаж із медового перейшов на баночний, виглядаю приблизно, як "Божа Коровка", в круглих плямах. Також спробувала масаж "чарівні очі", хоча скоріше я б назвала їх "сплячі", бо після нього очі так і закривалися. Релакснула я, одним словом після банок)

16. Gorgona

Gorgona Member

А я нарешті пофарбувалась. Дивлюсь на свій "платиновий блонд" і милуюсь :girl_spruce_up:. Дуже задоволена результатом. Тепер по плану маска для обличчя з мінералами Мертвого моря, а потім манікюр в домашніх умовах (хочу якийсь ніжний пастельний відтінок).

17. iriwa

iriwa Особлива мама

Накінець позаймалася на орбітреку поскрабувала тіло, нанесла пахучий крем і п"ю м"ятний чай, релаксую.

18. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

поскрабилась з кавою, зробила маску на обличчя з блакитної глини. ще в планах педікюр і маски для волосся і полокання волосся в травах, але то вже на ніч

ага, і ще - нігтики з дрібними блискітками :)

19. Lyubba

Lyubba Member

Я сьогодні зранку відвідала перше заняття з пілатесу. Враження супер. Чекаю наступного заняття і думаю чого це я раніше не спромоглась дійти до спортзалу?

20. Ellelia

Ellelia Вереснева

я також купила абонемент в спортзал, парфуми свої улюблені, зробила гель-лаком манікюр і педикюр, оновила гардероб трохи і була на масажі. Тепер чудово себе почуваю, настрій хороший і задоволена всім.:girl_wink: