Що я зробила корисного сьогодні для себе ( здоров'я та краса)??

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Kasia, 3 Жовтень 2008.

1. Gentle

Gentle Well-Known Member

Відповідь: Що я зробила корисного сьогодні для себе ( здоров'я та краса)??

Я сьогодні зробила собі маску з полуниці з городу. Певно, трохи "переусєрдствувала", бо витягувала ту полуницю аж з волосся і шкіра тепер трохи чухається :) Але поки лежала з нею на лиці на підлозі, робила ногами вправи з комплексу Поля Брега (це я сьогодні про них прочитала, точніше дізналася, чиї вони).
    Чесно кажучи, літом якось більше бажання зявляється доглядати за собою, що не може не тішити.

2. dudushka

dudushka New Member

І вийшла у вас ця маска?
    бо в мене ефекту майже не було

3. preciosa

preciosa Well-Known Member

І мені цікаво, бо я собі для таких цілей купила маску-видиралку The Face Shop, вже кілька разів користувалась... Щось трошки витягує і ще плюс мертву шкіру знімає))

4. Gentle

Gentle Well-Known Member

Скажімо так, не маю з чим порівняти, бо ніколи не мала нічого типу маски-плівки, користувалася тільки пластирами. Тому у порівнянні з ними можу сказати, що маска нічим не гірша, імхо. Але добре нею користуватися щокілька днів, принаймі мені так підійшло, тоді справді видно ефект. Ну, але це вже треба індивідуально дивитися. Маска настільки елементарна, що спробувати можна - гірше не буде - це точно.

5. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

А я після походу в гори минулого місяця зрозуміла, що пора розбавляти свій сидячий спосіб життя активністю. Нині вранці таки викопала себе в басейн. Результатом задоволена - кілометр брасом практично без передишок. А от на спині - захекалася на другому басейні - треба повправлятися.
    Ще до тренажерки приглядаюся.

6. dudushka

dudushka New Member

7. Snegamondo

Snegamondo New Member

Зранку бігала, ну тобто вже майже місяць бігаю зранку. Страшно задоволена, з таким задоволенням дивлюсь у дзеркало, ніби не так багато часу пройшло, а результат вже є :) Нормалізувалось дихання до того ж, голова стала свіжіша та енергії додалось.

8. Fechka

Fechka Member

Нарешті вибралась і зробила сьогодні манікюр та педикюр. Вперше спробувала гелеве покриття. Щаслива та задоволена.

9. slobodianka

slobodianka Member

а дорого те задоволення коштує?

---------- Додано в 16:22 ---------- Попередній допис був написаний в 16:04 ----------

я сьогодні вищипала брови і більше нічого.
    почитала темку і зрозуміла, що так мало собі часу приділяю

10. Bride

Bride Well-Known Member

а я сьогодні ходила на скрабчик і грязеві обгортання....шкіра така мнямка)
    вчора робила зарядку з сінді кроуфорд і качала прес. не їм після шостої вже три дні:girl_tender: нічого для себе не шкодую, бо я в себе одна - в когось прочитала такий підпис і зрозуміла що це має стати девізом цього літа. ДЯКУЮ за натхнення!

п.с. а ще згадала що дошила спідничку льняну яскраво синього кольору! дуже нею тішуся:girl_tender:

11. La esposa

La esposa Moderator

І я нині така молодець!
    купила собі рум"яна-кульки, гарну щіточку для них, пуховочку для пудри, скраб свій улюблений, тональний крем (дуже вгадала з відтінком, бо маю купу таких, що не підходять і лежать в косметичці...), блиск для губ, такий світло-вишневий, ТІШУСЬ :)

ще хочу купити коробочку малинових рум"ян, щоб докласти кілька кульок до тих, що вже маю, щоб були рожевіші, і ще хочу скинути 5 кг, щоб влізти в нові полотняні штани - маю стимул :)

12. Bride

Bride Well-Known Member

Я сьогодні знову була на душі шарко, ще купила собі бальзамчик для волосся, а також ефірні оліїйки (виноградних кісточок, грейпфрут, лаванда, мандарин) і роблю собі "коктейль" від розтяжок та целюліту.
    На вечерю з"їла пів лососевого стейку щоб омегакислотками організм поповнити. А ще зранку здала аналізи в поліклініці, просто так...для профілактики

13. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Зробили мені нині манікюр, педікюр кораловим шеллаком, депіляцію ніжок, та бікіні, збираюсь в зал, а потім ще в сауні і джакузі відкисну :)

14. Ariel

Ariel Well-Known Member

І я сьогодні зробила манікюр і педікюр:d23:
    А у вівторок була в косметолога- як ж то приємно. тепер потрібно пройти ще кілька процедур- підлікувати шкіру і буду я красиваааа.:girl_claping:

15. Sirenetta

Sirenetta New Member

Я навчилася робити художній манікюр і сьогодні намалювала собі квіточку на яскраво-кораловому фоні. Як подивлюсь на нігті, то відразу настрій піднімається.

16. Emerald

Emerald New Member

А я зробила зарядку (качала прес), прийняла контрасний душ і йду в салон на корекцію брів. Перед сном також планую нанести на обличчя маску з білої глини.

17. Hazelnut

Hazelnut New Member

Я вже сьогодні встигла підстригтися і зробити корекцію брів :radist:

18. Ariel

Ariel Well-Known Member

В мене завтра ДН, тому готуюсь по повній програмі: косметолог, корекція брів, френч. Також цього тижня пофарбувалась і підрівняла свої кучері, чого не робила 2 місяці:girl_dance:

19. Hazelnut

Hazelnut New Member

А я сьогодні зробила маску для обличчя і маску для волосся :girl_dance:

20. Alicia

Alicia Well-Known Member

Сьогодні були маски для волосся, обличчя, ніжок, червоний манікюр-педикюр, масаж і кілька годин засмаги на осінньому сонечку.