Що я зробила корисного сьогодні для себе ( здоров'я та краса)??

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Kasia, 3 Жовтень 2008.

1. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: Що я зробила корисного сьогодні для себе ( здоров'я та краса)??

очищення+крем. рано-лід+крем. а і скраб вчора

2. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Цілий день лінилася, займалась тільки малечею. Записалась до перукарки. Залишилось знайти няньку. Починаю "обробляти" тата.

• Подобається Подобається x 1
  3. Ірена

Ірена Well-Known Member

мілірування+манікюр+солярій:)
    яка я гарна:xaxa:

• Подобається Подобається x 4
  4. карапуз

карапуз Well-Known Member

Почала вдома займатись по касеті "Как достичь совершенства" Сінді Крауфорд :y:.
    Болить все тіло :8:...
    Все!Цукерок більше не їм :no:!!!(і менше також :xaxa:)

• Подобається Подобається x 9
  5. Kasia

Kasia Well-Known Member

Молодець Карапуз! Я теж була накачала з нету ріхні програми але вдома-то для мене не можливо себе заставити. Тому хожу в зал.
    Вчора знову спорт+маска на лице+крем. Завтра йду на забаву - по плану нині манікюр.

• Подобається Подобається x 2
  6. mayscream

mayscream Well-Known Member

Молодці,дівчата!А я вчора нарешті попала до свого косметолога,балділа від масок та помучилась на чистці,зате нині личко - супер;-)Сьогодні беруся за аеробіку Кармен Електри,бо щось закинула останнім часом.

7. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

дівчатка, порадьте хорошого косметолога, хочу зробити чистку личка

8. mayscream

Ділюся:Дермато-косметологічний центр,вул.Дороша(бічна від Зеленої на самому майже початку) 13/1. тел: 275-36-71.Власниця - кандидат медичних наук,класний косметолог та дерматолог(зверталася до неї не раз по кожному з її профілів),та й дівчатка там хороші працюють.Чистка коштує 110грн. зараз.Можливо вам підійде))

• Подобається Подобається x 3
  9. Kasia

Kasia Well-Known Member

сходила до косметолога!!!!! а в суботу - перукар!!!

10. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

скажіть, а чистку лиця боляче робити? у мене в Т-зоні багато чорних цяток назбиралось. Після чистки лице дуже червоне і надавлене, чи ні? Може смішно, але я ніколи в житті ще не була в салоні (перукарня не рахується), тому дуже далека від того.

11. mayscream

Я б не сказала,що аж боляче,скорше неприємно.Зазвичай записуюсь на вечір,зранку шкіра рівна і матова,принаймні в мене.Але я б не радила отак одразу братися до чисток,попередньо все ж таки проконсультуйтеся в косметолога.Комусь підходить чистка,комусь стає скраба+лікувального крему,хтось пілінги робить.Все індивідуально))

12. Галюсік

пілінги роблю вдома, маю мікродермабразію від Мері Кей (то типу пілінга, має дуже дрібні і колючі частинки, які шліфують лице), пілінг від Ейвон. Але то все лише на поверхні шкіри. А сам той жирок залишається в порах.Пробувала трохи давити сама,на чолі ще получається,а на носі боляче. Потім вся червона лягаю спати. Скільки по часу триває процедура чистки?

13. Галюсік

вчора ввечері поніжилась у ванні, зробила пілінг лиця, маску, помилася освіжаючим і приємно пахнучим гелем для душу від ІВ Роше "Вербена", який пахне лимоном.
    А протягом дня тільки роблю шкоду своєму здоров'ю,т очніше очам, бо сиджу цілий день на роботі біля монітору і очі дуже болять.

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

думаю вперше не буде вам аж так кофортно, залежно від того чи болючі у вас вони чи ні. мені- не больно. звочаінй " чорні цятки" - забруднені пори абсолютно не больно.
    звісно якщо є запалений прищик чи набряк - то відуття є, лице ж живе:) лице не є надавлене, бо чистка передбачає і процедури на заспокоєння. червоняве звичайно, але на другий день можуть бути сліди тільки від глибоких прищиків, що мина. за 2-3 дні.

15. Kasia

Kasia Well-Known Member

процедура триває до 2-х годин в салоні якщо це інлдивідуальний запис, в косметичній лікарні - жива черга тому десь 2,5 -3 годинні ввчечері ( купа народу), рано і в обід - теж до 2 год.
    думаю тут мали на увазі ПІЛІНГ - не скраб, а пілінги кислотами, то трошки інше ніж те що ви маєте.

16. mayscream

Дякую,Кася,мала на увазі саме пілінги фруктовими кислотами.Це геть не домашнього використання процедури,але досить ефективні,як на мене.А щодо почервонінь,то все від типу шкіри залежатиме.

17. Дана

Дана Well-Known Member

Галинка то у вас не пілінг, то у вас скраб, скрабом можна забрати верхні ороговілі шари, так згрубше, личко буде чуть краще, а пілінг це суто косметологічна процедура, вдома ви собі такого не зробите, тай пілінг не є одноразовий, і після пілінгу за шкірою треба ретельно доглядати, мазати олійкою персиковою або мигдалевою, а почервоння проходить десь на 4-6 день(у мене), зате хімічний пілінг добре забирає дрібні морщини, рубціі дрібні шрами, ямки після самовидавлювання прищів. і.т.п Зараз якраз наступає сезон для хімічного пілінгу, сонце вже не таке яскраве і шанс обгоріти малий.
    На настоящий момент самыми популярными являются четыре вида пилинга – механический, вакуумный, лазерный и химический пилинги. Отличаются они методикой воздействия на кожу, дома можно хорошо провести только механический пилинг.

Домашний механический пилинг
    Механический домашний пилинг предусматривает использование косметических средств, которые содержат крохотные искусственные или натуральные абразивы, такие как дробленые абрикосовые косточки, орехи, элементы целебных грязей или песка, специальный воск. Называются такие домашние средства скрабы, их микрочастицы призваны очистить нашу кожу от вьевшейся грязи и отшелушить верхний роговой слой кожи, удаляя старые чешуйки, мешающие обновлению кожи

18. Natalia

Natalia Well-Known Member

Я теж люблю цей комплекс. Дуже швидко добиваюсь бажаних результатів з ним. Ну він і не простенький, як для мене. Іноді навіть крутиться в голові :8: ( не розумію причини).

19. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Еге ж, про "болить все тіло" свята правда. І про цукерки, до речі, теж... До людей, яких я недолюблюю додалася Сідні Кроуфорд:aggressive:. Вирішила зайнятись чимось легшим. Ще не знайшла чим... Хіба :dance:? А, і регулярно :o...

• Подобається Подобається x 4
  20. Kasia

Kasia Well-Known Member

я трошка змінила зачіску. і знову зайнялася своє пігментною плямкою-інтенсивно.
    робила маску, скраб для обличчя. купила новий тонік і лосьон до тіла.
    ще хочу нову пудру Авен і термальну воду.
    точно все корисне для мене :))
    а ще хочу новий лосьон для укладки волося-для обєму.