Що я зробила корисного сьогодні для себе ( здоров'я та краса)??

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Kasia, 3 Жовтень 2008.

1. arushka

arushka завжди досягаю мети

Відповідь: Що я зробила корисного сьогодні для себе ( здоров'я та краса)??

Я сьогодні проскрабила лице, зробила маску, а потім поїхала на манікюр. Залишилось ще пофарбувати волосся, але то завтра.

2. Seferi

Seferi Well-Known Member

Я сьогодні зробила вперше мезотерапію обличчя!!!:girl_dance:

3. AilataN

AilataN жива

Розкажiть,будь-ласка!!я якраз зараз в роздумах про цю процедуру,напишiть чим робили,що робили до того,якi вiдчуття,що зараз?

4. Seferi

Seferi Well-Known Member

Кололи центелу(можливо неправильно вказала назву).Я роблю сеанс пілінгу,сеанс мезотерапії.Але я зробила тільки одну процедуру мезо,12 жовтня 2-гу.Сьогодні робила пілінг.Результатом задоволена.Хоча сама процедура мезотерапії не з приємних.Сліди від ін"єкцій пройшли до вечора.

5. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Я сьогодні купила вдруге масажну олію проти розтягів шкіри (туди входить натуральні рослинні і ефірні олії, 7 видів) і вперше від целюліту (недавно зявився майже не помітний :sad:), буду комбінувати, день тим, день тим... що можу відмітити, після масажування проблемних зон (бедра,попа) шкіра стає гладенька, пружна і підтянута! ефект справді є! :girl_yes:
    А ще купила пергу (їжа бджіл) і кедровий жмих... дууууже корисні штуки, правда на смак не дуже приємні)) :girl_yes:

6. simona

simona Well-Known Member

на водяно -ромашковій бані "попарила личко, насмарувала касторкою його, помила, наклала глину розведжену настоєм ромашки, волосячко все в олійках - сиджу і тішусь

7. ninenka

ninenka New Member

Я сьогодні серйозно зайнялася "чисткою пірячка". Зробила свій улюблений кавовий пілінг на все тіло, тоді живильну маску, після чого прийняла гідомасажну ванну, в завершенні нанесла на тіло крем з "смачним" ягідним запахом. Після таких процедур шкіра як у немовляти. Почуваю себе Богинею. Раджу всім дівчатам хочаби раз в один-два тижні влаштовувати собі SPA дні.

8. olevitska

olevitska New Member

І я сьогодні наморозила кубиків з ромашки та кропиви!!!!!!!!!!!!

9. suhajka

suhajka New Member

А я відвела доню в садок, зайшла до коліжанки і від мене пів-дня пахло..................коньяком:girl_cool: Процедура називається "Прощавай стрес та депресняк":girl_claping:.Мені часом спілкування помічніше за масування:girl_in_dreams:

10. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

11. olevitska

olevitska New Member

а я сьогодні свій депресняк прогнала на степ-аеробіці(була вперше, супееер), і от вийшла з вааанни...мазюкаю руки кремчиком

12. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а я їздила в новий салон і пофарбувала волосся...во...

---------- Додано в 22:54 ---------- Попередній допис був написаний в 22:53 ----------

а тепер сиджу з відбілюючою маскою на пігментних плмах на обличчі,бо завтра маю бути красунею в малого на святі

13. Fleshka

Такс, в мене знову новий образ, нова зачіска. Мамцю рідна, так коротко я останній раз стриглась 8 років назад. От упять сиджу...упять звикаю... Цікаво, що муж скажуть:girl_cool:

14. Уляночка

15. Fleshka

16. Уляночка

17. Fleshka

---------- Додано в 13:29 ---------- Попередній допис був написаний в 13:24 ----------

18. simona

simona Well-Known Member

скрабчик з кави, "Чудо глина" на травках, оливкова олійка, а зараз ніжками займусь, ох як я люблю себе:xaxa:

19. mysha

mysha New Member

ультразвукову чистку, масаж обличчя, ліпосомна маска. Разом 110 грн. Після 30ти у мене правило: раз на тиждень до косметолога на масаж обличчя (додатково маски, чистки, сироватки), раз на 2-3 тижня на вакуумний масаж тіла. Десь почула: як будеш за собою доглядати у 30ть - настільки виглядатимеш у 40.:girl_yes2:

20. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

Їздили у Східницю: подихали лісом, налюбувались серпантинною дорогою, погуляли по селищу, попили водички, погодували білочок ... Краса здоров'я для тіла та душі...