Що я зробила корисного сьогодні для себе ( здоров'я та краса)??

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Kasia, 3 Жовтень 2008.

1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Що я зробила корисного сьогодні для себе ( здоров'я та краса)??

А я сьогодні чистку лиця зробила, перший раз!!!:girl_smile: Така завдоволена! Класс!!! А ще була на пілатесі, то такий кайф.. Спина моя мені так вдячна за то!!! І два рази цього тижня в басейні була,входжу знову в форму, бо трохи випала з тими карантинами!

2. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В мене сьогодні був просто якийсь день краси і користі :) Вранці робила вправи : для ніг, сідниць і пресу (вже 4-тий день роблю), потім обгортання грязями мертвого моря, потім душ,кавовий скраб, масаж антицелюлітним кремом, скраб для лиця, зараз ще нанесла глиняну маску. + цілий день п"ю зелений чай :)

3. Biryza

Biryza New Member

Mazerati, нічого собі :girl_claping: де б то мені стільки часу набрати ??? :girl_in_dreams:

4. mazyr

mazyr Well-Known Member

І я сьогодні як ніколи виділила час для себе: і хула хуп покрутила, вправи зробила,кавовий скраб зробила. Ось яка я молодець,аж сама собі дивуюсь... Дай, Боже, щоб того бажання мені вистарчило на наступні дні.

5. LILY

LILY Well-Known Member

а я сьогодні сходила до косметички урррррррррррааа, після золотих рук косметолога шкіра на лиці дихаєєєєєєє,чистнька аж світиться ну прямь як сонечко)))

6. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Робила сьогодні медовий масаж...як то болить..:girl_mad: :girl_cray: :girl_crazy: :shutup:

7. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Зараз намазала голову сумішшю косметичної нафти та кокосового масла......І сижу тут з Вами.....

8. Vittoriya

А я реп'яховою олією , сумішшю для волосся від Наторелли і нафтою косметичною :girl_cool:

9. Музик

Музик Мартуська

а я - нічого. відіспалась гарненько, відпочила і не робила нічого... розслабилась!

іноді це найкраще змінює колір шкіри. та й погода вилазкам щось не сприяє, лінивець я.

10. Юстина

Юстина Well-Known Member

Нарешті гарно поскубала брови (до останньої зайвої волосинки), "відремонтувала" і намалювала нігті. Ще би пофарбуватися і... схуднути... Але того всього забагато на один день, правда?

11. Iskra

Iskra Well-Known Member

12. Vittoriya

я робила в косметичному центрі в Євроспорті на пл.Петрушевича. Чи було боляче? ну як сказати..неприємно.Але я не пригадую, щоб було дуже боляче.Терпимо, отак буде правильно :)

13. Virginia

Virginia Well-Known Member

14. Vittoriya

а апаратна то як? я певно ручну робила. Ну мені спочатку розпарювали лице якоюсь штукою, потім ще маски ,які дуже пекли, а потім вже, ну так,руками.Після першого разу трохи було неприємно, але взагалі я була задоволена.

15. Virginia

Virginia Well-Known Member

сама не знаю, але знаю що вона не така травматична, як ручна... в мене після ручної на лиці появились рубці

16. Vittoriya

17. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

перший раз буде боляче і ручна і апаратна чистка.
    я робила апаратну.
    другий раз відчуття вже приємніші,і я навіть здивувалась,що так швидко і не болить.
    з кожним разом меньше болить і швидше проходить почервоніння,бо пори краще відкриваються і не такі забиті.

18. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

А я вчора підстриглась, зробила собі гарні масочки для личка - і сьогодні прокинулась, як нова копійка!:girl_curtsey: Але все ж подумую, що давненько не робила чистку лиця, треба буде оновитись!:girl_curtsey: До речі, коли перший раз робила чистку, то "насолодилась" цим процесом на всі 200%! Бо ж не знала, що то не бажано робити напередодні місячних! Оце я вже запам*ятаю назавжди!!! :girl_crazy:

19. kristas

kristas Well-Known Member

а для чого робиться така чистка???це коли є проблеми?чи просто для профілактики?

20. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Ходила сьогодні в баньку(тішусь,що не пропускаю на протязі місяця).Після чистки,+ банька,лице таке файнюще,шкіра підтягнута,гладенька.
    завтра на процедури по тілу:girl_claping::girl_claping::girl_claping: