Відповідь: Що я хочу встигнути до НР? А я хочу зробити порядок з дитячими забавками, викинути поломані і непотрібні і повіддавати всі з яких виросли. Вивезти непотрібні старі кухонні меблі, для того з них треба все повитягати і посортувати, викинувши непотрібне... Але найперше треба виздоровіти !!!
Відповідь: Що я хочу встигнути до НР? прибрала, 3 дні по трохи)нарешті чистота+витягнула і попакувала усі речі з ліжка яке перевозимо до тата частково звела, але остаточне вже буду бавитись тим 30-31 січня коли чоловік отримає зарплату і я позбираю свої копійки до купи) а це якось дуже затягнулось, статус "місія нездійсненна", але нажаль тут я беззсила, треба чоловіка поганяти)
Відповідь: Що я хочу встигнути до НР? Ех....нажаль не поставлю собі до НР брекети. Домовилася сьогодні підійти на огляд, прийшла в клініку, а в результаті на мене подивилися так, ніби чого приперлася сюда))) розвернула і пішла, скандалити нема смислу
Відповідь: Що я хочу встигнути до НР? ой, так вже воно чарівно у всіх складається з тими планами. І я хочу, щоб в мене купа справ зробилося до НР, а я шось така лінива!!! Але раз тема така помічна (чи то помагає просто виписати всі справи, а не просто крутити в голові) , то треба пробувати. Ітак: 1) випрасувати купу випраного і не дати їй сильно збільшитися до НР 2) зробити велике перекладання речей по шафах, а то частина нових меблів приїхала 1.5 міс. тому, а все толком так і не розкладено 3) спланувати деякі закупи до свят 4) придумати меню і взагалі все, що треба для сімейного зустрічання НР Ну от, хоча би це.
Відповідь: Що я хочу встигнути до НР? І я до вас приєднаюсь Хочу, щоб ми встигли закінчити ремонт на кухні, бо зараз повний бардак і фактично лише половина роботи зроблено. Скласти новорічне меню та мінімальне планування того як зустрічатимемо новий рік, бо наразі уявлення не маю як це все має виглядати, що в хаті, що в голові повний хаос :8:
Відповідь: Що я хочу встигнути до НР? плани змінились - дожити до нового року і при тому зберегти свою нервову систему в робочому стані - виспатись
Відповідь: Що я хочу встигнути до НР? відповім на купу запитань в карму тут)) 1. із майже блондинки у темну шатенку.. 2. фотодоказу не буде, бо не висталяю фото своєї сім"ї в інеті принципово.. маю такий бзік
Відповідь: Що я хочу встигнути до НР? Ех, запізно я в тему поглянула) Хоча частину планів до Нового року вже встигла зробити (повипирала штори, фіранки, навела лад вдома). Залишилося доробити статтю і ще шматок розділу роботи, забрати дублянку з хімчистки (ех, хоч би вже була готова), прикрасити дім, надіслати кілька подаруночків онлайн-приятелькам з інших країн)) здається все пригадала))
Відповідь: Що я хочу встигнути до НР? В мене план чіткий-до нр я і мої хлопці маємо бути здорові, щасливі і жартівливі.
Відповідь: Що я хочу встигнути до НР? Ну раз ця темка така помічна, то і я нею скористаюся ) Отже: 1) випрасувати гору одягу, все гарно поскладати; 2) попрасувати штори і повісити їх; 3) замовити тюль в кухню; 4)поставити ялинку; 5) зробити новорічні прикраси Ну наразі досить
Відповідь: Що я хочу встигнути до НР? Сто процентів))). ---------- Додано в 00:55 ---------- Попередній допис був написаний в 00:43 ---------- Прийшла нагадати собі , що ж я тут писала. Нє, я то памятаю звісно. Та мо тут щось цікаве таки є)))). Оце ну майже майже. Ще мужа раз пошлю з кульками в Оселю і до мами, раз з 10 попрошу доробити що, не дороблено. У вівторок попрошу помічницю по хазяйству ше раз пройтися своїми чарівними руками по квартирі і усееееееее. Оце зробила. Не всім, а тим, кому ну дуже треба було відправити. Завтра бабуся прийде і буду ще робити. І залишилося тільки 2 і то дедлайн- в цю пт. Так що до НР управлюся полюбому. Тому ще одна Ціль- ввійти в свій новий ритм дня. Сьогодні перший день, як почала його. І мені нра, ага.
Відповідь: Що я хочу встигнути до НР? Знайти кілька хвилин і подумати про мій ще один рік який минає, затримати цю мить. І дуже хочу прибути вчасно на святкування, де мене чекають.
Відповідь: Що я хочу встигнути до НР? Трошки затрималася я з виконанням завдань бо 5 днів не було нас у Львові. Але сьогодні зайшла поставити галочку - за один день виконала цілих 2 пункти Сама від себе такого не чекала. Зі шторами-плафоними розібралася ще зранку як добре мати дешеві синтетичні штори - зняла, кинула в машинку, дістала з пралки майже сухі, повісила одразу назад на вікно і прасувати не треба , а щойно Влад чемно проспав САМ у ліжечку аж 2 години! і я таки "добила" чоловікову кофту, яка вже майже рік "напівфабрикатом" перекладалася з місця на місце! Третій пункт теж виконаю але вже до Різдва (як і планувала спочатку), бо на вихідні додається пункт 2.1 - купити "ялинкову ікебану" таку малесеньку "ялиночку" скручену з окремих гілочок, прикрасити її і трошки всю квартиру.
Відповідь: Що я хочу встигнути до НР? Юху, зроблено. Ще й іграшок на ялинку встигла подружкам нав'язати.
Відповідь: Що я хочу встигнути до НР? Думала, що не встигну, але встигла. То приємно. Із цим важче, але я не здаюся.
Відповідь: Що я хочу встигнути до НР? Ой зайшла я в темку в мене виконані тільки 2 пункти, ще 2 в процесі, а решта або стоять на місці або хтось інший їх виконує
Відповідь: Що я хочу встигнути до НР? А от що я маю встигнути (і маю на то великі надії): -скласти малій нове ліжко (замовляли недавно, а вже привезли, і матрац сьогодні привезли) -зробити з того приводу невелику перестановку в хаті -поприбирати, просилососити, протерти пил -відсортувати речі (замалі, старі, і якими не користуємось) -навести лад у шафах (з одягом і взуттям, бо помітила що поміж чоботами у мене в коридорі валяються пляжні в'єтнамки і осінні мешти ) -перескладати дитячі іграшки (заховати те, чим зараз не бавиться) -навести лад з паперами по роботі -прикрасити ялинку і дім до свята. От чому все відкладається на останній день? Може то не тільки в мене так