Відповідь: Що я хочу встигнути до НР? Відвезти коробку речей в благочинну організацію і здати пляшки з молока, бо стоять вже пів-року, місце займають...
Відповідь: Що я хочу встигнути до НР? -схуднути ще на 1кг -закінчити поточну роботу до 19.12 -прибрати в кладовці -перебрати одяг, віддати непотрібний -помити вікна -купити тумбочки в спальню
Відповідь: Що я хочу встигнути до НР? ооо, це в мене така "current" робота, постійно циркулююча у станах від "завал повний" до "ах як все класно поскладано і перебрано". Хочу, щоб на НР і Різдво у нас був якраз той другий стан а ще хочу, щоб мені вдалась одна моя цікава задумка, але вона визначена у часі - до Різдва, тож хочу тримати свій курс... що реально хочу встигнути до НР - написати листи чи поговорити по телефону з усіма друзями, з якими я загубилась протягом цього року. також - хочу сісти на поздовжний "шпагат". Я-то всю дорогу думала, що як вміла то діло в 17, так і дотепер вмію. щасс... починаю майже спочатку ще хочу встигнути навчитись якось вкладати залишки свого волоссячка так, щоб не соромно було розплести косичку і навчитись робити макіяж очей з тінями. Теж думала, що вмію, ггг.. всім бажаю все бажане до НР встигнути і я переконана, що все получиться! Що ж до себе - впевнена, що як будуть дітки здоровенькі, то встигну все і навіть більше
Відповідь: Що я хочу встигнути до НР? І я маю декілька бажань: 1.Схуднути на 2 кг. 2. Продати тканину і частину суми віддати на благочинність. 3. Прибрати квартиру. 4. Придбати подаруночки для своїх рідненьких.
Відповідь: Що я хочу встигнути до НР? хотіла щось схоже написати, але подумала-подумала і вирішила що не хочу себе мучити до НР і так гарна
Відповідь: Що я хочу встигнути до НР? І я напишу, тільки до НР вже точно не встигну Влад хворіє і тим вносить свої корективи у мамині плани, тому мої обіцянки до Різдва: 1. Дошити нарешті чоловіку флісову кофту на роботу. 2. Помити плафони в кімнаті і коридорі; зняти, випрати і повісити назад штори. 3. (найголовніше) Доробити подарунок для Влада (ага, той який мав бути на День народження, потім на Миколая, тепер треба хоч до Різдва нарешті зробити)
Відповідь: Що я хочу встигнути до НР? Тепле покривало на землю, обкласти подушками і іграшками - і матимете спокій! Треба зробити: - Скласти шафу-купе в спальню - Повісити нову тюль в зал - Помити вікна в спальні - Повісити тюль в спальні - Докупити подарунки - Прибрати в хати - Дошити іграшки
Відповідь: Що я хочу встигнути до НР? А мені треба - - прибрати на балконі, - перешити подушки, - зробити генприбирання по шухлядах та тумбах кухні, - впорядкувати всі документи.
Відповідь: Що я хочу встигнути до НР? -зробити перестановку в квартирі -пимити вікна -поклеїти шпалери в кухні -генеральне прибираннявикиданнянепотрібнихречей -постригтись і пофарбувати волосся -зробити манікюр і педикюр -пройти хоч чотири масажі Шарко -прикрасити квартиру до всят -виспатись, щоб не заснути 31 числа в 10 годині)))
Відповідь: Що я хочу встигнути до НР? Аналогічно, але у мене десь з 3-4 пакунка/баула дитячих речей + забавки/пазли/книжки/місі-гумісі. І ніби .карітас. не далеко від мого дому, а все ніяк не виберусь. Ось, віднести дуже хочу, хочу встигнути це до НР (мити-пуцувати не хочу, але Мус є великий пан - то ж зроблю). А ще хочу виздоровіти (і щоб дитьо виздоровіло/не хворіло), а більш нічого стратегічного не хочу. Бо то все таке наживне-минуче-порівняльне, а здорова, повна, цілісна і щаслива сім"я вдома, в своїх хаті (якій не є ...), то є щастя і милість Бога.
Відповідь: Що я хочу встигнути до НР? це перший Новий Рік, до якого я нічого не хочу встигнути. от просто нічого, не хочу метушитись, не хочу нікуди бігти, хочу просто душевного спокою і тиші. і це мене повністю влаштовує.
Відповідь: Що я хочу встигнути до НР? -закінчити ремонт в татовій вітальні, перенести туди меблі з дитячої, і це дасть можливість перевезти в дитячу наше велике ліжко, бо ж диван скоро приїде -звести дебет кредет сімейного бюджету бо ще багато великих витрат до НР і не впевнена що доходи все перекриють (а заначку чіпати не хочу) -генеральне прибирання(хоча після ремонтів чисто, але в кладові та на балконах хаос)
Відповідь: Що я хочу встигнути до НР? Дуже файна мрія насправді). Бажаю Вам успіху у її реалізації!!!
Відповідь: Що я хочу встигнути до НР? нє, ну я про те що писала реалізувала, і то є круто! а тепер думаю що наступне роботи море, але варто певно братися за "папку, що лежить під всіма папками" тобто те, до чого руки ніколи не доходять а то певно порядок з посудом п.с. отак дивлюся на ті завдання, що міняються одне за одним, то виходить що все роблю оптимально, а от побут запускаю, мда_м ну але дітьо мене зараз потребує, що зробиш
Відповідь: Що я хочу встигнути до НР? У мене список короткий: - прибрати й прикрасити хату; - завершити вишиту картину, якій уже 4 роки скоро буде. Пунктів мало, але якраз розтягнуться на той час, бо в першому багато різних підпунктів.
Відповідь: Що я хочу встигнути до НР? Обов"язково до Нового року маю постригтися та радикально змінити колір волосся. Бажано, але точно не обіцяю з"їздити вгості до своєї Танюшки на їхню нову хатинку, ато вона вже скоро народить лялю, а я ще її з пузіком навіть не бачила - стид мені і позор...
Відповідь: Що я хочу встигнути до НР? Я хочу закінчити з декоративною штукатуркою в коридорі, полакувати та зашліфувати її. Роблю сама і тому довго мені то йде. І нарешті все поприбирати в квартирі.
Відповідь: Що я хочу встигнути до НР? А я хочу встигнути дов'язати сукню гачком до НР. Залишилось ще так трошки, але поки бракує часу. І багато переробляти у ній доводиться.