Що і з чим не варто одягати?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Holly, 14 Вересень 2009.

1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Що і з чим не варто одягати?

2, 3 і 6 таке як я люблю.
    Просто не треба забувати, що варто все трошки адаптовувати до життя і до себе, а ідеї дуже мені навіть подобаються. А кольорові колготки - це моє кохання.

А щодо того що є якісь невідповідності, то дуже багато, що тут писали як недопустиме, в різних варінтах для мене дуже навіть нормально. Думаю, що як людина має смак то вона може поєднати здавалось би непоєднувані речі.

Про майки на бретельках - і зараз мене всі закидають тапками - це одяг не для міста, а для пляжу, а на пляжі бретельки ліфчика (чи купальника) цілком можуть виглядати :)

• Подобається Подобається x 9
  2. odree

odree Well-Known Member

ось і мені подобається. тому не можна категорично заявляти, що має бути не більше трьох кольорів :) (то я не вам, а "правилам моди" )

• Подобається Подобається x 8
  3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

в англійській мові є таке повєдзонко - rules are meant to be broken! Тобто для того і придумують правила аби їх не дотримуватись.:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

• Подобається Подобається x 8
  4. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А в мене дівчата є один "бзік" мене страшно дратує коли лакову сумку беруть під матове взуття і навпаки . В кольорах я дуже смілива но в самій фактурі то для мене святе. Ліпше боса піду ніж з лаковою сумочкою і матовим на лапах.То правильно?

• Подобається Подобається x 4
  5. Orman

Orman Модератор-бомба

маю лакові сандалики червоні - як з дитячого садка - з ними точно лакову сумку не візьмеш. Так що думаю і тут є варіанти :)

• Подобається Подобається x 7
  6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

а я просто лякероване не дуже люблю. Стараюсь такого уникати.

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Якщо у людей проблеми зі смаком, дизайнери можуть створити для них красивий несмак.
    Так щось, коментар до тих фото напросився.

• Подобається Подобається x 3
  8. Яруська

Яруська Well-Known Member

Та бо ж треба якось увагу привертати:girl_haha:
    Я не знаю, що там би не диктувала мода...але ходити в блискучих лосінах, чи п"ялити на себе фіолетове з зеленим і жовтим я не буду.Поважаю стриманість в одязі:girl_curtsey:

9. marmelad

marmelad миється в бані

А мені подобається все, на сміливих чоловіках і дівчатах

а сама, як по-спіралі, то ніжне вбрання, таке незаймане, то бешанне, агресивне навіть якесь, але ніколи відверте, точніше, вульгарне

Останнє редагування модератором: 16 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 2
  10. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

це не красивий несмак, а скорше авангард і шось там приблизно таке.
    Хоч я би на себе не натягнула бозна чого, як-небудь і т.д., але на інших мені та5ка мвшанина часто подобається, от третя модель наприклад - на мою думку їй пасує ( а якби я таке натягнула, то би відразу фсю задумку зіпсула - при своїм рості і коротких ніжках)..........

• Подобається Подобається x 6
  11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Та то був радше жарт, ніж серйозно. :shy:

12. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

о, я сьоні бачила! светрик в горизонтальну полоску фіолетова-чорна-біла, літня біла спідниця до колін з помаранчево-жовтими квітами, чорні мештики і чорна сумочка...

13. odree

odree Well-Known Member

а скільки я нині всякого бачила....аже запам"ятати важко. і саме головне, що почала отак звертати увагу після виникнення цієї теми :)

• Подобається Подобається x 12
  14. Аліса

Аліса Well-Known Member

Щодо того, щоб співпадали фактура і колір взуття та сумки, то це вже минуле...
    Тепер вважається моветоном, коли сумка під взуття піходить. Все має бути стильненько, а не червона лакова сумка і червоне взуття лакове, а як вже чорне замшеве, то обовязково сумка замшева, тепер аксесуари на першому плані!

• Подобається Подобається x 6
  15. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А з чим одягати(взуття) штани галіфе?

16. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Мені подобаються такі штани до високого каблука, але щоб взуття було закритим, типу ботільйони і коротка кофта

• Подобається Подобається x 2
  17. loreniya

loreniya Well-Known Member

такы одьожки як виставлены на фотках я бачила не раз - і кожен має шанс їх побачити. Як раз прийшов навчальній рік - пройдіться біля училища Труша і Академії мистецтв - там всі так вдягаються. І мушу сказати що декому це шалено пасує - і чоботи на голу ногу з хутром і шовковий шарф до того + гіпюрова кофтинка без ліфчика а соски закриті лямками підтяжок... Просто там дуже легко переборщити в такому стилі - одна лишня деталь і все - ви посьміховисько...

• Подобається Подобається x 11
  18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

або факультету журналістики. Епатажу там теж не бракує

19. loreniya

loreniya Well-Known Member

ну я на журналістиці вчилась і вчилась на кінцевій трамваю четвірки в католицькому університеті, так що можу дуже гарно порівняти - журналістам ще вчитись і вчитись у художників !!!:girl_haha:

• Подобається Подобається x 9
  20. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

а як розрізнити сумочки літні і зимові? Ну за тканино юясно, а от колір і взимку можна світлий носити..?

• Подобається Подобається x 1