Відповідь: Що і з чим не варто одягати? А я просто терпіти не можу,коли дівчата носять коротенькі маєчки з джінсами чи штанами,з якуих виглядає 5-сантиметрова лінія їх "чарівних стрінги",особливо ,коли кружавчики,ну,то взагалі...!
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Конкретна порада - одяг має не облягати а бути так вкроєний що є близько до тіла. Наприклад в жіночок з великими грудьми буде дуже негарно коли маєчка настільки обтягує що справляє враження що «подруги» просяться на волю з під неї. Ще поради для жіночок з більшим верхнім поверхом ніж нижнім. Спідниці повинні бути або розширені до низу, типу А-лінія, або в складки. Це допомагає збалансувати пропорції. Жакет такої жінки може бути довший і без купи кишень спереду, бо кишені привертають увагу до грудей. Коли купуємо одяг не біймося його під себе підтасовувати. Не кожен стиль пасує кожному типу фігури. Як я вже писала потрібно завжди прагнути візуально зробити фігуру «пісочного годинника».
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Марусю, ти сама доброта!! Проте ти в цій темі поради й раніше писала. І не лише ти.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Думаю, все ж таки треба знімати обручку, коли одягаєте багато срібла..Ну а якщо ви проти, то нехай буде обручка, і тільки вона на правій руці, а на лівій срібло, якщо ви без нього зовсім не можете. Можна замовити собі (і чоловікові, звичайно) пару срібних обручок- одягати на випадки, коли без срібла -ну ніяк. Ще можна срібло замінити на вироби з білого золота, чи ще краще на платину (або титан-залежить від вашого гаманця). Це дорогоцінні метали , і тому, думаю, з золотою обручкою будуть в гармонії. Особисто я ношу срібло, але тільки тому, що обручка в мене з білого золота. Воно, звичайно, не таке біле, як срібло, але мені здається, це виглядає не так (сорі) вульгарно, як прикраси з жовтого золота зі срібними. А чому не можна носити срібло і золото одночасно?- це навіть не справа смаку, я читала, що ці метали мають різну енергетику, і коли вони співпадають, то шкідливо впливають на людину, отак от.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? А в мене золотих прикрас узагалі нема, а лише обручка золота. Решта все - срібло. Коли знімаю обручку, чоловік ображається. А ношу її то на лівій, то на правій. Іноді хочеться кульчики вбрати, але золотих не маю й купувати не збираюся. І спробуй тут якось вийти зі ситуації, аби не образити чоловіка. Коротше, практично не ношу прикраси, хіба дерево чи коралі. А кульчики вбираю раз на кілька місяців. :confused: Перстені й браслети не ношу, кості не дозволяють, так би мовити.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Не можна однозначно сказати, що мають носити старші жінки а що дівчата, бо кожна людина індивідуальність, фігура і у 50 років може бути 90-60-90. Вважаю також, що можна поєднати багато непоєднуваного, все залежить від стану душі, моди, фігури. Сама носила джинси з шубою, чорне взуття і білий одяг, обожнюю носити піджаки класичні з джинсами. Шкарпетки зі спортивними сандальками чому ні? Доречі вважаю, що в цілому українські жінки одягаються дуже гарно і сучасно порівняно з іншими (маю змогу порівняти з Німеччиною, Штатами). Головне щоб Вам одяг пасував і Ви почувалися у ньому зручно. Маю єдине але, вважаю неприпустимим нехтуванням дрес-коду у державних установах. Тут глибоким декольте, тоненьким бретелькам, надто коротким спідницям, шортам і спортивним костюмам категоричне ні!
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Та так воно і є, але тінейджерський вигляд хіба тінейджерам і пасує, точніше не пасує, а дозволений. Очевидно, я про окремі суспільні норми кажу. В африканських племенах стандарти інші. :xaxa: Цікаво, а якщо старша людина сяде пісяти на тротуарі (була свідком такого на Личаківській), то це нормально? Ну бо якщо дитину притисне й вона на вулиці пісяти буде, то ніби так сильно не дивуємося. Хоча тут і дітям таке не дозволено. Українські жінки щодня вбираються як на свято. Ставити собі таку високу планку можна, звичайно, але коли нема буденного вигляду, то мені видається, що це втомлює. І ще вбиває мене макіяж, як на війну, про що вже писала зрештою. А загалом це річ відома, що італійки та українки вбираються найбільше глямурно та ґлянцево.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Мій теж. А сережки срібні люблю тому і ношу золоту обручку і срібні сережки
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Я також і стараюся не думати про різнобій. Зрештою, коли то було раз на якийсь час, то мені якось байдуже було, але так хочеться купити собі якісь нові й носити частіше... а золото не зношу й вже!
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Коли ми купляли свої обручки, ми вибрали жовте з білим золото. Тому під таку обручку срібло можна одягати
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Всьо!Всьо я впала!:D:D:D:y: Слухайте, бачила я недавно двох жіночок на вулиці, років так по 55-60. Ото я вам скажу був класний смак і стиль. Одна була вбрана в стилі кєжюел, в гарних кремових тонах зі стильнючою стрижкою, не бабушка а персікА друга в суперовому чорному костюмчику і капелюшку Вишукано і елегантно без всяких стразів, бірюзових тінів і стрєлок по зморшках...одним словом-класнючі
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Не знала що на носіння певного одягу потрібен дозвіл Це модно? Я б не ототожнювала "пісяти на тротуарі" і "носити маєчки"
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Знала, що до слова можна вчепитися, а таки написала. Думаю, ви розумієте, про що мені йшлося. А ми не про моду говорили, ми говорили про належний і неналежний вигляд. От як приклад я навела належну й неналежну поведінку. Це ж просто.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Штати є різні. В Нью Йорку є дуже вишукана мода і є ДУЖЕ багато дівчат одягнених зі смаком і дуже гарно, і саме головне що є стильний одяг на будь який бюджет. Було б бажання. Не лише українки і італійки. В нас тут зараз змінилась трошки демографія міста і багато хат що належали мексіканцям зараз належать європейцям - македонцям, сербам, югославам, чехам, словакам, полякам. То ось всі і кожна з тих жінок одягаються дуже стильно. Також жінки арабів, самі можуть бути замотані в хустину а одяг на них таки вишуканий. Звичайно ж що у них обмежені такі речі як декольте, але нераз можна побачити дуже гарну молоду дівчину в джинсах і стильній чорній маєчці, яка підкреслює її фігуру але при цьому вона буде замотана в хустку, бо ж голова має бути покрита. Доречі арабські жінки найбагатші. А от китаянки в основному одягаються тако-сяко. Латино-американські жінки з низьких верст населення дуже викликаюче, чи як то правильніше сказати. Вони то називають сексі але для мене це виглядає ніби вони кричать - затягніть мене вже хтось в ліжко, бо свербить. Ну а чорно-шкірі одягаються часами просто вульгарно. Але незважаючи на колір шкіри жінки які працюють на високих посадах одягаються дуже вишукано і зі смаком. Я працювала з одною жіночкою в відділі кадрів фінансової фірми, вона була єгиптянка здається, то у неї було таке внутрішнє відчуття смаку що багатьом українкам до нього рости і рости. Во!
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Ну так... той глямур і глянець блюдют жінки європейського походження. І одягаються з того маґазину що я нераз згадувала - Daffy's бо там власне такі ґламурні речі.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? тю, а чого не можна джинси і шубу?? це голбі, а нормальні темні джинси класичні під каблук. .чого шубу нізя сюда??? у мене щуба трохи нижче попи, і джинси я під неї вдіваю) хіба я бичка?)
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? звичайно є різні інтерпретаціі джинсів і шуб( тут вже згадували про штани аля джинси та і шуби є аля курточки).Але малось на увазі поєднання класичної шуби з джинсами
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? то я написала "поважати свій вік" за що вибачаюсь перед тими кого образила... я не кажу що жінка за 50 має надіти паранджу до пояса і так ходити. Для мене поважати вік - це як написано в цитаті - щоб молодь мріяла в роках так виглядати!!! Тобто ці жінки знають що вони вже не студентки, але що вони красиві вони також знають!!! Вираз "поважати свій вік" належить моїй мамі... Їй 60 років... Фігура в неї як в дівчини, розмір 38... неповажати вік в її розумінні означає одягнутись так як її однолітки не можуть собі дозволити - штани в обтяжку, міні спідниця, високі каблуки. Вона гарно в тому виглядає - але то лише поміряти вдома щоб я подивилась збоку як мої штани лежать. На вулицю вона так не піде каже - "ззаду піонерка, спереду пенсіонерка". Яскраво не малюється, хоч в молодості любила... І вона для мене ідеал - бо вона моя мама Можна одіти і червоний костюм в 60 років, якщо пасує, але з розпоркою по саме нікуда може не варто? Всьому є межа... і взагалі моя думка має таке саме право на існування як і інші, на то вона і моя
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Давайте розкажіть про майки і брительки. Бо тут проблема- або виглядають брительки (тоді які ліпше? і чи можна силіконові) або без станика - видно груди (а таке думаю ще гірше)... то як правильно? Чи взагалі майки носити тіко на пляж?