Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Отакий комплектик у стилі "рожева пантера". :xaxa: А від оцього я в осаді. До речі, про маринарки й штани з різних костюмів. Отут є приклад такого. І помаранчеві скарпети з рожевою краваткою теж. :xaxa:
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? А у цьому наші стереотипи і упередження... Що вас вразило? думаю, не так розпущене до заду чи фарбоване волосся, як сама несподіванка, невідповідність вашій передуяві реальності? і вас прекрасно розумію! Що є віком? Що для кого є розумінням юності, молодості, зрілості? Кількість років? Ні!-Стан душі! Він у кожного свій. Критерії і відчуття віку свої, персональні. Можна і у двадцять чутися і виглядати старою кобилою. А коли б та пані прибрали своє волосяне багатство у колосок- можливо, ви взагалі й не звернули б на неї уваги і вас нічого не шокувало б. Виглядає набагато гірше, коли волосся не своє природне, а штучне. На жаль, ми здатні "підлаштовувати" людей під себе, свій смак, свої бачення. Зазвичай теж не дуже толерую дуже довге розпущене волосся (особливо, коли у мене на уроці)- у такому ношенні в будні, як на мене, присутній або несмак, або виклик, непокора. Навіть у юних дівчаток виглядає якось недоречно у великому, брудному, хижому мегаполісі- так і хочеться дівчисько "заплести у цноту", уберігти...Ну а цьотку від чого оберігати?
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Не зовсім розумію, що ви захищаєте? Та сама пані з нефарбованим волоссям виглядала би так само дивно, невідповідно. Пригадався мені анекдот: По улице идет совершенно голая дама. Ее останавливает пожилая женщина. - Что это ты себе позволяешь? - говорит она даме. - Ничего особенного,--отвечает та. - У меня такое платье! - Платье? - переспрашивает пожилая женщина. - Платье! - гордо отвечает дама. - Ты бы хоть погладила его! Таки має бути відповідність до віку в тому, як ми вбираємося. Чи ви хочете сказати, що старша пані може вбиратися, як школярка лише тому, що вона так в душі почувається?
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Не має значення скільки на вас кілограм, є важливо щоб ви одягались так щоб підкреслити свої найкращі якості. Любий одяг жінки повинен робити їй візуально фігуру пісочного годинника. А це можна прекрасно зробити на любій фігурі кольорами і фасонами одягу. Нажаль бачу що наші українські пані не вміють одягатись, але найгірше з того всього що їм слова сказати не можна а продавці їм пхають в руки любе аби лише продати. Частково ви праві, завжди треба пам*ятати що вам вже не 18, і те що дівчинка може одягти вам не пасуватиме. А он розпущене волосся то і справді якийсь виклик. Я не любитель просто розпущеного волосся, прямого, бо воно нераз лежить як пляцок на голові. Я голосую більше за гарну стрижку на довге волосся. Адже в наш час є так багато гарних косметичних препаратів по догляду за волоссям.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Та воно в тебе не пляцком лежало... а маєш якусь форму. А виклик то не завжди зле.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? :eek::eek: Дата народження 21 March 1981 (28)-глянула в ваш профіль! Тоді мені вже взагалі треба халат в цьвєти велюровий і до бабок під підїзд!!
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? А я підтримую Зірницю. ІМХО, нехай кожен одягається так, як він хоче. Допоки це не заважає іншим. Звичайно, кожен має право на свою думку, кожному щось подобається чи не подобається. Але казати, що хтось не має права так чи інакше одягатися лише тому, що мені так не подобається, або воно не відповідає якимось канонам. Стосовно розпущеного волосся. не зовсім, розумію, чого його не можна носити старшим жіночкам? Мене, чесно кажучи, дивує, що 90% тим, кому за 40, носять короткі однотипні зачіски. Хоча той самий хвостик з гарною заколкою, виглядав би набагато жіночніше. Мені колись один співробітник теж робив зауваження стосовно розпущеного волосся, бо воно, бачте, ледве не оголошує про мою сексуальну готовність чи що. А що я йому зроблю, як в нього на старості років гормони заграли
Не лякай бабок! З твоєю хвігурою й сяючим виглядом під під*їзд ніззя!!! Так сказано ж було, що заважає. Он дівчину в транспорті перестрашили. Заважання ж річ суб*єктивна, чи не так? Проте загальне поняття пристойності так чи інакше в кожному суспільстві існує, тому й шокують різні "типуси" та "типуски". А ніхто так не сказав. Було сказано якраз дуже гарно "треба свій вік шанувати", а відповідно й оточуючих через це.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Те, що кобіта перестрашилась - то вже якось її проблеми. Так і готів перестрашаться, і решту субкультур. Перечитала зараз тему з самого початку на духу, то в голові виникла картинка як іде купа кобіт по місті і тикають пальцем на всіх і говорять "що за несмак", "як можна було таке вдіти", аяйяй. Чесно вам скажу, асоціація дуже негативна. Я не претендую на супертолерантність і т.д., також часто з чоловіком бачимо щось таке, тихо собі посміємся і йдем далі, але от щоб так. При тому, чомусь, думки міняються, якщо якась з фрорумлянок скаже, що завтра якраз вбере щось таке. Якось воно не по-феншую... П.С. Лілю, що значить "поважати свій вік"? Закутуватись в біле і тихо повзти на цвинтар? (шютка) Я от коли бачу старших жіночок, які бойко лазять по скелях чи ходять в гори, чи їздять на вєліку так, як молодим не дано, дуже з того тішусь. У них молодість душі проявляється так, а в когось вона проявляється в колготках в сіточку чи розпущеному волоссі.
Тоді ви самі собі перечите, бо ж написали "якщо то не заважає оточуючим". Ну бачте, ви самі розумієте, що впали в крайність. І певна, що відповідь знаєте. Тут старші жінки видно, що себе шанують. А от наші чомусь розум втрачають. Жінка має лишатися жінкою незалежно від віку, а не бути страхопудом лише тому, що їй в душі 18. Та й взагалі чомусь рідко є серединка у стареньких. Або вже в могилу лягають передчасно, або виглядом своїм прагнуть показати, що дах знесло. Та то про багато тем можна сказати. Повірте, на вулиці не тикаємо. А говорити про стилі людей не можна?
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Хіба захищаю? Не осуджую жінку, яка з будь-яких їй відомих причин не за віком "посміла" постати перед наші вочі -тоді вважайте то її "проблемою" чи її "щастям"! Можна не сприймати, не розуміти, але, загалом, толерувати і не страшитись....! І коли щось і захищаю- то свободу самовиразу- най чи у підлітковому віці справжнього правдивобачення і відповідно протесту, чи в похилих роках -навернення у дитинство з усіма наслідками. Позбулася категоричності в поглядах, як тільки перейшла через дорослішання власних дітей і отримала досвід спілкування з підлітками. Важко далося розуміння невсевладності мого бачення - можу лише вчасно дати "потрібний", як я вважаю, напрямок у тому-сьому. А там-кожен з нас потребує власнопобитих колінець...Із віком людина стає більш гнучкою і відкритою до світу. Допис був відповіддю на фразу "якось треба свій вік поважати". Чому молодість допускає власну вседозволеність, а з віком зростають вимоги до порядного і гідного? Це- як червоний колір у вбранні- може нести в собі дуже і дуже суперечливий зміст- скажімо, збудження, агресії, виклику чи глибокого душевного страждання і захисту "не чіпай, не руш, бо я така"... Дуже не просто є любити ближнього...Там де страх, нема місця любові...Прикро, що хтось перестрашився, бо ж міг просто доброзичливо усміхнутися в обличчя тій жінці-і більш ніж впевнена, вона тої усмішки дуже потребувала! мала на увазі, природне- то не штучно доклеїне чуже волосся під власним. Якщо дівчина чи жінка використовує куплене не через проблеми із здоровям, а так, через віяння моди-не схвалюю.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Трохи не до теми, але їхала в неділю трамваєм, позаду сиділа старша пані (років 70), розмальована таааак, що не всі п"ятнадцятилітні так потрафлять і при тому ще фліртувала із своїм кавалером, реготалася на весь трамвай. Ну може їй в душі і 18, але було насправді неприємно. Мусить бути відчуття міри в людини.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Щось в мене таке враження, що подібні розмови пасували б скорше бабулям на лавочках біля під"їздів. "Он вона вдягнула те-то...", "А він пішов у тому-то...", "Та де то можна, щоб так-то... "... Тема ніби по-іншому називається..? Я чекала тут почути поради стосовно стилю, а не відповідності чи не відповідності одяу до віку.. То вже особисте...
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Агов!!!! Хто мені скаже, як саме я "маю свій вік шанувати"????? Як "пасує" мені шануватися і шанувати оточуючих, оберігати їх чутливу психіку? Чому мало кого шокує шкіряна торебка, хутро? (дозвольте список не продовжувати...) Чому не лячить???? Жіночість по-різному проявляється. "Страхопудало" -бачення ген-ген субєктивне. Погляньте навколо- як виглядають сучасні жіночки (без лапок) у свої реальні 18? Знаю особисто у Львові не одну таку пані у великому креслатому капелюшку- там життя понівечило, суспільство допекло-і ті пані в самообороні...у подібному самовиразі їм сучасне їх буття терпиме і мали всіх у носі, і всі мають у носі їх самих...але то вже абсолют до іншого розділу....щось ми дійсно перейшли з даної теми на інші рейки
По ідеї, тут ніхто не осуджував, тільки писали, що вразило в зовнішньому вигляді. Тільки я вже дискусію про це мала й люди то не розуміють, тому більше пояснювати не збираються. Як на мене, коли хтось каже, що "взяли й осудили людину ні за що", то не зовсім адекватно оцінює слова інших людей. Чому так стається, не розумію, зрештою, мене це так втомило, що й не хочу вже розуміти. Гм... доволі самокритично. А оці цитати не ваші? І то я лише три взяла. Як на мене, оцінюючи, як людина вбрана, ми не судимо саму особу, просто вона є прикладом, на якому можна показати, як треба чи як не треба вбиратися. А виходить, що ми позитивному прикладу раді, а негативний - внутрішнє пуританство вже не дає оцінити, бо страшно, про всяк випадок. Зірнице, я дуже вас поважаю й люблю читати, але тут ви через призму власного пережиття явно загострили неіснуючу проблему. Ви впевнені, що дівчина, пишучи "треба поважати свій вік", мала на увазі все те, що ви уявили??
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? ні в якому разі, але на мою думку це означає не носити мікро і глибокий виріз до пупка.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? о згадала анекдот в тему і для розрядки - Тату, а що таке "декольте" - Це такий виріз на блузці з допомогою якого молода жінка може підчепити чоловіка, а стара - застуду
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Чую, що гілка плавно перейде в розповідання анекдотів. :xaxa: