Що і з чим не варто одягати?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Holly, 14 Вересень 2009.

1. Clementina

Clementina Well-Known Member

Відповідь: Що і з чим не варто одягати?

Ювелірні вироби з дорогоцінних металів, дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення та напівдорогоцінного каміння не підлягають ні обміну ні поверненню. Ото обломчик в неї буде :girl_blum:
    Тут мені в карму уточнили, що це про США мова, тоді взагалі не розумію того повернення. В Штатах є ж можливість взяти ювелірні вироби на прокат.

2. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

в мене раз був прикрий випадок з взуттям. Купила туфлі, раз взула і у них підошва розлізлася! і як тут не повернути, якщо магазин продає таке неякісне взуття

Надіслано від мого ZP950, використовуючи Tapatalk

3. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Це зовсім інша ситуація і повернути ви маєте 100%

4. Vероніка

Vероніка Never give up

Яскравий приклад антисмаку - випадково натрапила на один профіль в ІГ, де виставлені фото унікумів в метро москви

www.instagram.com/moscow_metro_fashion#

5. TinkaMalvinka

очі у мене були:8::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::eek:

6. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

я вчора побачила жіночку в шикарні шубці і уггах... як воно не гарно виглядає(

7. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

А чому із взуттям відбувається отаке?
    http://instagram.com/p/v_YHwQgnd0/
    Ніколи в магазинах не бачила, щоб таке взуття продавалось, а побачити таке на вулиці можна не раз.

8. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

А мені подобається будь-який "неформат".

9. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

Не варто одягати - джинси аля краківський, шкіряні чоботи на каблуку "фабричні", у які ці джинси заправлені, пуховик і чорну дермантинову сумочку з деталями "під золото" на плече.

10. Ziben

Ziben :)

Просто зламані супінатори

11. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Так, то можна мати поламані ноги :girl_sad:

12. ljudviga

ljudviga Active Member

не можна одночасно носити червоне і фіолетове - це повний несмак, оскільки ці кольори є діаметрально протилежні у спектрі. Модельєри завжди на цьому наголошують

• Тупо! Тупо! x 1
  13. TinkaMalvinka

Наголошувати, то може й наголошують, але

14. ljudviga

ljudviga Active Member

ну, на фото я не бачу спавжнього фіолетового (2 фото) - радше, темний і невизначений колір. Але пояснити таку пораду не носити цих кольорів разом можна просто - вони знаходяться по різні боки спектру.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  15. TinkaMalvinka

Домогосподарки-любительки рукоділля обов’язково згадають, що фіолетовий не поєднується з червоним. Не вірте їм. Прекрасно поєднується. Про це знають художники.

• Подобається Подобається x 1
  16. ljudviga

ljudviga Active Member

так, але на картинах, а не на жінці, яка хоче одягатися зі смаком. Так само, як не можна носити сіре і коричне в одному наборі. Звісно, можна носити все, тільки якої думки будуть про жінку оточуючі.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  17. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Ще такого не чула...А червоне з зеленим можна? А червоне з оранжевим? :girl_crazy:
    Кожен колір має безліч відтінків, все можна прекрасно поєднати - було б бажання

---------- Додано в 20:56 ---------- Попередній допис був написаний в 20:54 ----------

Ну взагалі-то вони знаходяться поряд

• Подобається Подобається x 2
  18. ljudviga

ljudviga Active Member

Вони не знаходяться поряд - відкрийте підручник фізики і подивіться, яким довжинам хвиль відповідають червоний та фіолетовий кольори! Це шкільний курс фізики, про таке навіть незручно говорити!
    Щодо дівчини на чевоних підборах та у червоній спідниці та фіол. блузці - це потворно і без смаку (фото 1). Собі я б таке не одягнула - навіщо виглядати як посміховиськом?
    Зрештою, у деяких журналах розбирають варіанти невдалих комплектів. Пам'ятаю, Камерон Діас теж ходила потворно вбрана якимось модельєром, так її вовсю критикували. В неї теж були неприпустимі поєднання кольорів.

---------- Додано в 23:09 ---------- Попередній допис був написаний в 23:01 ----------

Сделав это открытие, Максвелл сразу же определил, что видимый свет является «всего лишь» разновидностью электромагнитных волн. К тому времени были известны длины световых волн видимой части спектра — от 400 нм (фиолетовые лучи) до 800 нм (красные лучи).
    http://elementy.ru/trefil/21131

• Тупо! Тупо! x 1
  19. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Ок, я некоректно висловилася - ці кольори знаходяться поряд в т.зв. "кольоровому колі", саме ним користуються всі дизайнери при підборі кольорів.
    Детальніше про те звідки взялося це коло:
    Сочетание цветов и цветной круг (гармоничные цвета)

А інші варіанти таки мають право на життя? :girl_smile:

"несочетаемых цветов, как таковых, в принципе не бывает. Всё дело в правильных полутонах" :)

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. ljudviga

ljudviga Active Member

Думаю, що тут справа в поєднанні холодних або теплих тонів. Червоне і фіолетове виглядає неприродньо (за виключенням вишиванок - там бажано яскраве). Тоді суб'єктивною думкою буде і те, що жінка одягає спідницю в горошок, блузку - леопардовий прінт, ще щось у квіточки (наприклад, біжутерію або шалик поверх блузки) і при цьому одягає колготки в малюнок або сіточку, ні?
    Чорний і білий - кольори нейтральні, тому спокійно можна носити червоний і білий. Червоний і зелений також можна підібрати варіанти, навіть жовтий і зелений або жовтий і синій можливі. А от скільки не дивилася на поєднання коричневий і сірий, особливо в комплекті одягу - погано. Потім вже прочитала, що не рекомендують.
    П.С. Дівчина на фото - як папуга, яскрава, і, вибачте на слові, вульгарна, хоч і поєднала в ансамблі не більше трьох кольорів. Не кожен модельєр має смак, бо одна справа навчитися шити, інша - мати "чуття" кольорів, щоби не перебити природню красу жінки, але залишити її "образ" у пам'яті".