Що і з чим не варто одягати?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Holly, 14 Вересень 2009.

1. loreniya

loreniya Well-Known Member

Відповідь: Що і з чим не варто одягати?

або докупити до обручки срібного перстеня тоненького - зараз модні комбіновані обручки - так щоб обручка з тим перстенем злилась в одне і носити собі так... особисто я чоловіка просила - купи мені обручку з жовтого золота щоб я її могла з біжутерією носити, а він сказав що жоте золото як бляха виглядає... то як я маю носити біжутерію і обручку? відмовитись від біжутерії не можу бо я сорока і все блискуче вабить мене як наркотик :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 2
  2. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Касюнь, ти ж знаєш ,що я не в образу і не збиралась оспорювати твої бачення цього, але власне ті пункти я б допустила в загальному, а не в окремих випадках. Бо, вважаю модним і стильним:
    - носити речі різних фактур і поєднувати речі різних сезонів.
    - носити голубі джинси в зимку ,бо в переважній більшості вони виглядають дуже класно ( повторюсь, якщо це не тоненький літній джинс)
    - джинси і шуба
    - те саме про білизну ( тут лише у випадку доцільності)

• Подобається Подобається x 7
  3. Kasia

Kasia Well-Known Member

без проблем. то ж все таки дискусія.
    але для мене то є радше виключенням, а для тебе нормальним..
    кожен пише своє бачення.
    певно в нас з КАТІ бачення однакове.

4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

По-моєму, ola-lyola писала, що латексний одяг тіко до стрип-бару, а як тоді бути з модними цьогорічними тенденціями щодо латексних лосінів/легінсів....
    я, наприклад, нинька таке одягну, то буду стриптизершою виглядати:girl_cray:..дівки, прокоментуйте, а то я задумалась, чи варто????
    ось щось подібне планую одягнути..лосіни, туніку, тільки гольфом, ну і високі підбори...
    http://i171.photobucket.com/albums/u284/Fashion_Critic_/Victoria Beckham/Beckham 2008/frontjfk.jpg

5. MUCHACHA

Ясне діло, що кожного дня я не буду проробляти такі піруети в свому одязі. Зазвичай ,надаю перевагу простому поєднанню простіших речей. Але власне в тих пунктах допускаю прогрішення, бо все залежить від вміння носити одяг і від відчуття смаку.

• Подобається Подобається x 8
  6. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Ще я 5 коп. на рахунок голубих джинсів зимою вставлю.

Сама не одягну, незважаючи на фактуру, бо одяг має бути акуратним і чистим,
    а з голубими джинсами і взимку-то тєжко, але якщо є автомобіль (і не треба вранці-ввечері таскатися по маршрутках-метро, де з твоїх голубих зроблять їх чорними) і вибратися з пожружками на кавусю в поєднанні з іншим світлим одягом-тоді можна.

7. MUCHACHA

Знаєте ,правду кажуть, що про смаки не сперечаються.....

8. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Не терплю коли в чоловіка погано підібрані шкарпетки, або взагалі до костюму білі :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 4
  9. Kasia

Kasia Well-Known Member

йой. будеш звезда! то зараз мода така. шкіряні і а - ля шкіряні легінси. а латекс - то троха інакше виглядає.

• Подобається Подобається x 5
  10. kati

kati Well-Known Member

я ношу срібло+ обручка золота, правда в мене поправочка що обручка частково з білим золотом, тому я собі прощаю таку помилку:)

Мучача, звичайно те що ти написала про голубі джинси+ все біленьке пухнасте агрненьке- то файно, я ж мала на увазі стандартний вигляд студенток взимку- світлі джинси з тонкої матерїї, бедровки нижче нема куди, і підстрельнута курточка-пуховичок.Не забуваєм що джинси обов"язково затраскані ззаду:)Отакий вигнляд мене вбиває:)

• Подобається Подобається x 12
  11. MUCHACHA

Ну це, мабуть, не вигляд, а відос:girl_haha::bad::bad::bad: Тут цілком з тобою погоджуюсь. От за час обіду ,роздумувала над питанням теми - Що і з чим не варто одягати? І зрозуміла, що все дуже відносно. Не можна сказати, що те і те не варта, просто навіть з самих рагулькуватих прикидів, можна зробити виключення і поправити ситуацію простою зміною шкарпеток на доцільніший колір:girl_crazy: Інколи, переглядаючи фото ,ловлю себе на думці, як я це могла одягти? А тоді, це мені здавалось дуже гарно....Все змінюється, смаки та вподобання, а от відчуття смаку чи стилю, але стилю на загал,а не диктованої моди, думаю, ні. Воно або є, або ні. Іншого не дано.

• Подобається Подобається x 12
  12. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Ці легінси дійсно швидше схожі на шкіру, а я мала на увазі латексний і лаковий одяг, щось типу цього:

• Подобається Подобається x 3
  13. Уляночка

ну в мене не шкіра, але Катя мене нинька у файному ракурсі сфотографує, то скажете, що мені світить: стрип-бар чи глянець:girl_haha::girl_haha::girl_haha::girl_haha:
    :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

• Подобається Подобається x 6
  14. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Уляночка, ну який стрип-бар, якщо ще Катя сфоткає, то обкладинка Vouge як мінімум :girl_claping::girl_claping:
    Я просто за своєї молодості ходила в таких шортах, та ще й червоного кольору, зверху куртка лакова чорна... А зараз думаю, на що я тоді була подібна, хто мене таку з хати випустив? :girl_cool:

• Подобається Подобається x 9
  15. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Я до речі теж так ношу і в мене обручка просто золота, і крім обручки зазвичай більше колечок не ношу.Не вважаю що це великий несмак бо сережки в мене дуже делікатні а колечок на пальцях крім обручки не ношу.
    Мене ще дуже дратує яскравий макіяж до спортивних костюмів,штани-шаровари які зараз модні, до якигось безформених светрів і кофт...потім допишу

16. Уляночка

Ой..глянула в профіль ВАШ, прошу пані..ви такі давні...на рік від мене старші....."за моєї молодості" - то страшно прозвучало.....:girl_haha::girl_haha::girl_haha::girl_in_love::girl_in_love:

17. MUCHACHA

Йой ,Улян ,то Оля просто файно зберігласі....А в профілі шифрується......

• Подобається Подобається x 4
  18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Тут ще треба додати, що у Львові часто можна побачити вранці й протягом дня вечірній макіяж. Це так дико! Люди взагалі не мають відчуття міри й доречності. Ніколи не забуду вималювану на фіолетово кобіту в аеропорту о 10ій ранку. І той колір цілковито розбігався з цілим її образом.
    Як то в нас у школі казали: вночі побачиш, лопатою не відкопаєшся. :8:
    Не прасую! Принципово. :girl_blum: :girl_haha:
    Приїздіть взимку до Канади й буде вам щастя. :xaxa:
    А що то таке? :ninja:

19. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ой, колись мала щастя з поляками по Львову гуляти, то вони з таких перлися, що капець: дивися, яка шкапа покостиляла. :xaxa: Мабуть, ті дівчата дзеркала в хаті не мають, або живуть серед кривих дзеркал. :confused:

У неті надибала отаке:

20. Nata

Nata Well-Known Member

Уявила я собі гастук рожевого кольору :) :) :)

• Подобається Подобається x 1