Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Незабудка, може якби воно було в парі зі спідничкою, то виглядало б ліпше, бо не видно було б області паху
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? якщо чесно, то взагалі не дуже розумію підвищену талію зі складочками. Таке поєднання не робить фігуру чіткою та привабливою. Якось "присаджує" силует, а на дівчатах не худої комплекції взагалі дивиться як "тумба". Основна суть баски "промалювати" талію, якщо природньо вона не сильно виражена, це оптично виділяє лінію талії та робить фігуру тоншою, приблизно як пісочний годинник. А в цих моделях просто жах, як з малої сестрички зняли суконку і видали за топ.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? немає єдиного правила де має бти баска,все залежить від типу фігури. Якщо тонка талія і вузькі бедра-баска може бути будь де, якщо є животик-вибирати краще моделі з завищеною талією, а якщо бедра не надто стрункі,тоді важливо щоб баска закінчувалась вище або нижче самого широкого місця. ---------- Додано в 19:48 ---------- Попередній допис був написаний в 19:47 ---------- та ну...дивіться як красиво і жіночно
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Не думаю. Все одно було б видно найширше місце бедер. І силует все одно буде "горбистим". Ну хіба якщо спідниця буде "кльош". Баска класна тим, що може зробити силует більш жіночним. Створити ефект вузької талії в поєднанні з широкими бедрами. Моя думка: якщо є животик, то краще вибирати моделі взагалі без баски. Завищена талія аж ніяк цього животика не приховує, а робить ще більшим. А дівчатам без животика баска з завищеною талією цього неіснуючого животика додає. На прикладах, які я подавала вище, це класно проглядається.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? мою робить маю пальто таке, ноги виглядають довшими, верхня частина тіла акуратнішою, а бедра ширшими (в мене тип фігури "перевернутий трикутник"), кажуть що я як Дюймовочка в ньому а... ще сукні такі маю, теж добре мені в них
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? класно, але тут є чітко відзначена талія, і защіпи навколо горловини та кругла горловинка дуже гарно підкреслюють груди, і сама баска не така страшно коротка і менш виражена. Не думаю, що було б така само файно у топах з фото, які Незабудка виставила. теж маю сукні з баскою і пальто, але в мене класична баска. До різних типів фігур, певно дійсно пасує різна висота талії, але все одно на цих моделях баска вигляладє паскудно.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? я такаож так думала... повір все залежить від моделі баски і конкретної фігури. При нагоді( в мене комп здох і всі фотки там лишились) покажу фотку з свого дн,де моя подруга пошила собі сукню з баскою, подруга не хрупка дєвушка...але така сукня зробила її фігурку такою точеною...а все завдяки майстру,яка чітко прорахувала всі особливості фігури і всі деталі сукні там де положено
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Можливо, вся суть в тому, де лягає найширша частина в басці? Ну або де вона закінчується. Якщо плавно переходить в найширшу частину бедер, "лягає" на них, то виглядає гарно. На моделях вище добре видно, що бедер їм та баска не додає.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? та, суть в пропорціях і геометрії, бо виглядає ніби баска отдєльно, бедра отдєльно, якби вона була на півдолоні нижче і вбрана не до леггінсів, а до спідниці, то був би зовсім інший кампот сагласна
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? тобі ті проблеми не відомі (ггг), але ота "потворна" модель кофти призначена для тих в кого бочки виступають... якщо власне починаються з тої лінії завищеної і до початку бедра закінчуються (в мене трохи так).. памятаю міряла я подібну на цю асос кофтинку, ще й до вдалих штанів - дивлюся на себе в дзеркало, аж щелепа відпала... я була така вражена від того наскільки вона мене худить... бо та лінія талії звідки починається баска найвужча..а закінчується сама кофта там, де вже відносно вузькі бедра... з того всього купила ту дорожезну поліестерову кофту))) кофти з пониженою баскою мені теж пасують, але я в них не така худа як в цих потворних)))
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? На фотках моделей з Асоса теж мені зависоко баски. Приєднуюсь до дівчат - геометрія - і в моді страшна сила)) І залежить не тільки від типу фігури, а й від росту/ваги/пропорцій... Але й ті рюшки різні бувають Я міряла таку блузку чи топ (тільки верх) Вживу краще виглядає, як на фото В мене хлопчача фігура, 170 ріст, худа як не прикро, народження сина мою попу зменшило, а талію -навпаки Так от, топ на мені гарно лежав, підкреслив талію за рахунок візуального збільшення бедер. І саме цей варіант (тканина цупка, рюшка досить велика) підійде худим кубітам, ІМХО
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? так, моя худенька подруга в такому просто шикарно виглядає, а тим, в кого бедра - то краще щось приталене.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? дівчата, ану киньте пару фоток як найкраще і з чим вдягати довгі мітенки та гольфи? хочу собі таке, а не знаю як правильно носити
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? каже Хромченко, що, і худобу, і повноту ховають одні й ті ж прийоми
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? журналісти мають таку роботу - говорити. Це ж не значить що використовують це на практиці. Для гарної картинки на екрані працює ціла індустрія!
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? ну, вона не просто журналістка, а має безпосереднє відношення до моди, може для когось не є експертом в цій галузі, а мені її поради видаються доречними, ця жінка навчила мене носити спідниці (визначити ідеальну для себе довжину)
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Я їздила на тренінг до Хромченко, досиль розумна жінка) трошки порозказувала, показала, провела лекцію про стиль і моду, так що я раджу навіть подивитись декілька відео з нею. Але що я і так знала, бо факт залишається фактом, так це те, що саме взуття робить з жінки жінку! Немає значення що ти вдягнеш: гольф чи плаття, взуття має бути ідеальним! І коли в тебе на ногах гарнющі туфлі, то день вдався! Ось так, і коли і гардеробі є пара таких мега каблів, то вже не важливо у що ти вдягнута!
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? а вечір ще більше)))) дуже люблю підбори, але ноги в лотерею не виграла, дуже болять ввечері, кісточка великого пальця починає нити і червоніє... такшо... проза жизні, без особливого приводу таке взуття зась
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? після того як прочитала її поради щодо базового гардеробу - вона для мене авторитет втратила (не те щоб до того дуже мала, але все ж) гольфи=підколінки? сезон ще треба знати. ггггг подивилась дату питання. А вже знайшла варіанти...