Що і з чим не варто одягати?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Holly, 14 Вересень 2009.

1. Sirunka

Sirunka New Member

Відповідь: Що і з чим не варто одягати?

Так це ж не я собі таке придумала. Кажу ж, що чула таке, але чи то правда?! Для мене також є дико одягати колготки під босоніжки.

2. Rona

Rona Мама-йожик

а на рах. гардеробу - що і з чим нізя - дуже часто людьми керують стереотипи, калька, і це гальмує фантазію, жагу до експериментів
    є люди, які тонко відчувають стиль і роблять чудеса, навіть в босоніжках зі шкарпеточками

3. Sirunka

Sirunka New Member

Нарешті розвіяли всі сумніви, і я дуже тішусь що вас наштовхнула допомогти нам всім вирішити це питання. :) Я ніяк не прагну носити ті капрони під босоніжки, і щоб це розуміти і не робити, не обов'язково бути працівником Секретаріату Кабінету Міністрів України. Можливо в інших країнах це нормально, але у нас люди мають з чого сміятись, або дивуватись.

P.S. Та але зрештою, попри все сказане, нащо взагалі когось слухати. Хочеш одягати носки, хоч шерстяні,під ті босоніжки то одягай, нє то нє. "Кожен має право сам собі вибирати з ким йому дружити".

4. irushka

irushka Well-Known Member

Дівчата, ви все знаєте, розкажіть мені, будь ласка, якого одягу треба уникати коли нижня частина тіла проблемно велика (задниця, бедра, ноги) і що краще носити, щоб підкреслювати талію, груди і не привертати уваги до низу?

5. AilataN

AilataN жива

Читачкам з надмірним почуттям смаку не дивитись ( шок):http://ragu.li/?p=3312#more-3312

6. Rona

Rona Мама-йожик

irushka, річ в тому, що для вуалювання і повноти і худоби нижньої частини тіла підходять однаковісінькі прийоми :)

Іринко, я би тобі радила щось таке: і талію підкреслить і пишні бедра скриє, якщо ти вже так ними кремпуєшся ;)
    [​IMG] [​IMG]
    верх облягаючий досить, щоб виділити бюст, а низ пишний, щоб взагалі не було ясно які там бедра і якої довжини ніжки (безконечно дооовгі ))

ще одне - чим коротший низ, тим закритіший верх, то аби уникнути брутальності, кажуть, максимально коротка довжина спідниці не має бути вище, ніж пальчики вільно опущеної руки

7. kati

kati Well-Known Member

бедра скриє, а от повноту ніг ні.Для таких спідничокніжки мають бути стрункі

8. Rona

Rona Мама-йожик

для повненьких ніг працює інше правило: край спідниці (плаття) має бути в найвужчому місці ноги (я не маю на увазі щиколотку), ну і звичайно бавитись з кольорами (панчішки темніших відтінків (глухий чорний не працює на повних ногах добре) і менше кількість ден, щоб створювати темний силует ноги, раджу купити к-ка різних пар і поміряти перед люстерком, різницю видно одразу)

9. irushka

Дякую, дівчата, за поради. Я буквально недавно усвідомила, що взагалі не вмію правильно підбирати одяг до своєї фігури, бо багато маю симпатичних речей, які висять в шафі майже не ношені, та і коли приміряла плаття, про фасон якого я завжди думала що то точно не для мене, воно виявилось таки дуже для мене, принаймні стройнить фігуру.
    гм, саме такого ніколи не міряла, але маю схожого фасону, тільки довжина трохи вище колін і тканина грубша, розмальована в горизонтальні смуги кольорові, то в ній навпаки виглядаю досить пишно, ну хіба коли вага мене влаштовує, то і спідничка добре лежить. А загалом зі спідницями в мене не дуже складається, більше люблю штани і плаття.

А якого фасону, наприклад, можна вибрати шорти на літо, чи краще від такого предмету взагалі відмовитись?

10. Rona

Rona Мама-йожик

чи можна фото в повний зріст?

ось сайт модного блогера (не худенького), можна поспостерігати як вона речі підбирає, чи іншого такого ж типу, як твоя фігура знайти і глянути http://www.ivonnestacystyle.com/

11. irushka

Щодо тої модної блогерки, то я ніби трохи менша від неї, але такі спідниці на такі ноги ніколи б не одягла, як мінімум довжину до колін треба, а вам як воно дивиться, нормально? Я завжди думала що найкращий варіант для мене то чорні скінні, якась кофтина до середини бедра і короткий піджак, це дійсно ховає все непотрібне, але з іншими комбінаціями щось не склалось.

12. Rona

Rona Мама-йожик

*мій допис буде на тему, тільки навпаки :)*
    я сьогодні такий кайф отримала!!!!!!!!! йду по вулиці, а на зустріч: жінка невизначеного віку :girl_spruce_up: (біля 30, може, не знаю) вбрана так цікаво, то я чуть не зупинилась))
    короче, брюнетка, на голові волосся пов"язане шовковою хусткою біло-жовто-чорною (у вигляді чалми), на носику окуляри "cat eye" від сонця (чорні лінзи і біла оправа), коралова бавовняна спідниця-міді, широка, в стилі бохо, і чоботи як кирзові, білий тренч, здається (блузу чи футболку вже не пам"ятаю)
    :girl_in_love::girl_dance::girl_smile: балдьож
    на Грінченка зустріти таку кралю, це було щось :)

13. Ірена

Ірена Well-Known Member

дуже люблю такий стиль, але так вдягтися, певне, не змогла б...

14. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Вчора бачила трьох різних дівчат одягнених в білі мережевні колготки, біле /айворі взуття. Одна з них виглядала справді кльово, то якась нова струя?

15. Rona

Rona Мама-йожик

о, а ще по дорозі на тренування бачила дівчинку в синіх ботильйонах на платформі і шпиляці ("носик" відкритий, з нього капрони сині виднілись), сині джинси-скінні, біла блузка "нарядна" в рюші біля гудзиків і жакет без комірця чорний з окантовкою з цепочки *а-ля Шанель*, на голові "гулька" з волосся закручена і в зубах чвакала жуйка... :suicide: взгляд наглий - зверху вниз :girl_cool: ех...

16. Hermi

Hermi Well-Known Member

читаю і згадую свою сусідку, жіночка років під 40, але смаку нуль, одяг хороший має..а от поєднання...
    сьогодні її зустріла строгий темно-синій брючний костюм, біла блузка...а далі просто слів не було босоніжки із закритим передом, але відкритим задом з яких виднілись салатові домовязані носки..через трошки ішла її донечка, дівчинці 13 років, класна шкіряна курточка з якої виглядала туніка, чорні легінси і балетки....і знову кошмар легінси були заправлені в червоні носки!!!!ну як так можна одіватись??????чи це я від моди відстала ;)....

17. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

теж такої думки, що ті наряди навпаки демонструють всі "принади" і ті, що треба, і що не треба :).
    я думаю, що при такій фігурі, коли бедра трошки важкувато дивляться, найкраща довжина - до середини коліна, або ж на сантиметр нижче коліна, для спідниці-олівця. пишні спідниці гарно виглядають, коли пояс широкий, і чітко на талії, навіть трохи вище, але ні в якому разі не бедровки.

18. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

А я сьогодні бачила таку дівчинку: верх - ще більш-менш, яскраво-рожева довга футболка, поверх - коротка чорна курточка з якісь бежеві малюнки. На ногах мешти і лосіни з дирками. Отакі:
    Найголовніше те, що дівчинка пухленька. Виглядало це жахливо.

19. zaderyshka

zaderyshka Member

Я бачила дівчину в джинсах, які мали збоку широкий розріз, який стягувався гумками, ефект приблизно такий як в цих лосин, тільки дірочки значно ширші, десь по сантиметрів 5. Розрізи фактично від самого бедра і до щиколотки. І хоч дівчина мала дуже файну фігуру, не сподобались мені, якось не виглядало то.

20. Відповідь: Що і з чим не варто одягати?

А давайте поговоримо про баску? (рюшка на бедрах)
    Класна штучка, тренд минулого сезону. Але от переглядала я ASOS і жахнулась. На багатьох моделях ця рюшка починається вище талії і робить силует просто потворним. Наприклад:

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

І порівняйте: (перше фото з того ж Асосу, друге - модель Крістіана Діора)
    [​IMG] [​IMG]

На мою думку, баска має бути саме на бедрах. Починатися може або в найвужчому місця талії, або одразу під нею (наприклад, на талії пояс, одразу під поясом - баска).

Оці фото з баскою на талії мені зовсім не зрозумілі. Може це просто модель зависока для тих топів? Ну тоді, блін. Моделів нижчих ростом немає в природі?

Чи може то дійсно дизайнерський задум такий? Ну тоді питання - на фіга? Спотворити фігуру? Прикрити вагітний животик? Топ ніби не призначений для вагітних..