Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Якщо гарна фігурка і ноги то саме таку сукню можна одягати, але як вже зауважила Мазераті місця куди можна в такому показатись є дуже обмежені.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Не люблю і не сприймаю, вдягнула б максимум але то вже питання смаку і вподобань
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? І мені подобаються паєтки виключно як аплікації, а от ціла сукня з них - то ні. І навіть на диско - при спец освітленні будеш дійсно як ялинкова прикраса. Хоча....все залежить від обставин/фігури/аксусуарів.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Як же мені подобається таке все блискуче! В магазині як бачу- рука так і тягнеться хапнути. Але ні одної речі такої не маю.))) не знаю куди б я це вдягнула. Єдиний варіант, що сподобався і виглядав без вульгарності, а елегантно- маленький чорний піджак , весь з блискіток, на старшій !(50-55), доглянутій! пані. На забаві в ресторані. Це було дуже гарно.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Дівчата, подарував мені сьогодні сюпруг чорні колготи-сіточку. Якщо відкинути всякі варіанти на тет-а-тет, то під що ви одягли б їх? Бачила дівчину у діловому костюмі і у таких колготах. Гарно, але там були супер ідеальні ноги.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? А який бюстгалтер вдягати під сукню з наполовину оголеною спиною? Може хтось може підсказати якісь модельки? Силіконові накладки (точніше наліпки) влітку не дуже комфортно.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Зараз таке літо, що і у силіконовому комфортно - я вдягала при +20
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? На Городоцькій, біля СІЗО, є магазин з білизною і там я бачила бюстик, який можна защіпати по різному (на картинці було представлено 18 схем). І під відкриту спинку теж є можливість його одягнути. Тоді був в чорному і білому кольорах, ціна ~210грн.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? маю панчошки-сіточку, дуже дрібненьку, колір мокко, подобається вдягати під карпі чи вкорочені брюки. Якщо чорні вдягал б під спідницю, то таку, щою була не вище коліна. Під щось таке
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Це на початку Городоцької? А по якій стороні, тій що і СІЗО? Ходила шукала той магазин і щось не побачила там такого. ---------- Додано в 15:42 ---------- Попередній допис був написаний в 15:39 ---------- А що це за модель?
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Магазин знаходиться по тій ж стороні, що і СІЗО. Якщо іти від Магнусу, то він зразу біля світофора на перехресті (тільки вулиць не знаю), називається Lamour.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Victoria`s Secret Low-back Multi-way Bra whith Gel-Curve Але в ньому, здається, бретельки силіконові.. А отакий дуууууже вже гарний! І теж має варіант "low-back".
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Кілька прикладів того, як не варто одягатись, і як такі "тренди" називаються англійським (чи то американським) сленгом. Дуже влучно, як на мене. "Muffin-top" Поширене явище, чи не так? Пухке тіло, що нависає над обтислими джинсами, дуже нагадує верх кексу, який розбух і навис над нижньою частиною тістечка. "Camel toe" Теж виглядає не найкраще. Таке явище можна спостерігати на дівчатах в лосинах/легінсах. "Whale tail" Ну це вже досить-таки призабутий "тренд". Немодний. А от в роках так 2000-2006.. Ото було!
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Маю також такі колготки, то виглядають вони дуже гарно із джинсовою прямою спідничкою, але такою щоб прикривала коліна. Міряла під коротеньку, то особиста я б так на вулюцю не вийшла.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? а ще таке часто трапляється з дівчатами та жіночками "в тєлє". Хіба не бачать себе в дзерколо тьотінькі з явною надлишковою вагою, коли пакують свій величезний живіт у джинси і під ту красу вдягають коротку кофтину? Фу, дуже то негарно.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Ви впевнені що мали на увазі саме переділку... Цю переділку приватних достоїнст ДУЖЕ часто зауважувала на дівчатках з України. Завжди мене то дратувало, то ж так вульгарно. ФЕ! Мафін тап дуже популярне тут. І відношення до того так ніби це все нормально і так треба ходити. Бачила такого надзвичайно багато, особливо в жіночок латино-американського або американо-африканського походження. Для них взагалі закони не писані.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? - так, розповсюджене явище, як варіант - шиночка в перевязочках - це коли під обтислий одяг одягають тісну білизну чи тісні колготи. Так і хочеться спитати - чому розкішні, пишні жінки не цінують свою жіночну красу і намагаються затиснутись якомога тісніше у невдало підібрану білизну?
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Купила собі схожу довгу білу сорочку: Питання: до чого її вдягати? Чорні штани, джинси... і все?