Що і з чим не варто одягати?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Holly, 14 Вересень 2009.

1. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Відповідь: Що і з чим не варто одягати?

Для мене більш неприпустимим є біла білизна під чорним одягом!!!

• Подобається Подобається x 9
  2. Рибка

Рибка Well-Known Member

Та це зрозуміло.
    Я мала на увазі не ті тоненькі, а звичайний джинс.

• Подобається Подобається x 1
  3. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Була на забаві де одна кобіта мала леопардову сукню,леопардові тухлі, і леопардову сумку. Причому принт на всіх був різним....

• Подобається Подобається x 11
  4. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

1. Вечірні сумочки до щоденного гардеробу.
    2. Ботфорди і спідницю до коліна
    3. Верх і низ з різними принтами (верх зебра, низ леопард або верх у квіточки, низ у кліточку)
    4. Ковбойські чоботи до звичайного одягу.
    5. Одяг у якому не пасує текстура тканини - атлас до джинсу чи груба вязка і мереживо.
    6. Латекс/лаковий одяг з будь-чим і будь де, крім стрип-клубу:girl_smile:

• Подобається Подобається x 15
  5. Яруська

Яруська Well-Known Member

Колготки і босоніжки, в чоловічому варіанті шкарпетки і босоніжки(ужость:girl_devil:)
    Светрики і футболки з золотими написами, Дольче Габана і прочєє:girl_crazy:
    Класичні мешти під джинси
    потім ще згадаю

• Подобається Подобається x 6
  6. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Оооооо!!!! Я такого надивилась 1 вересня! По центру розгулювали студенточки, які повбирались на Свято знань саме так!!! Обтягуючі коротюсечкі суконочки, які були б доречнішими десь на дискотеці, хоча в них напевно дуже важко танцювати, до них болеро, купа біжутерії і стразів. Ну і шпиляки такі, що якраз бігати з пари на пару! Краса!

Загадка:
    йдуть п"ятеро крутих пацанів, на всіх спортивні штани і шкіряні піджаки. Хто з них найкрутіший?
    Відповідь:
    той, в котрого піджак в штани заправлений!:girl_haha::girl_haha::girl_haha::girl_spruce_up::girl_spruce_up:

Останнє редагування модератором: 15 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 11
  7. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

або хто з барсеткою.:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

• Подобається Подобається x 2
  8. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Бяле- то пєнькно! :)
    А я б не відмовилася взимку від такого прикиду: білий пуховичок, біла шапка велика з натурального хутра (така, як у "Іронії долі" була у Брильської), білі унти, білі джинсики в обтяжку і ...червоні в'язані рукавички. Але лише тоді, коли на вулиці всюди лежить білий сніг :))

• Подобається Подобається x 14
  9. zara

zara Well-Known Member

А я напишу про такккииий несмак, що всім несмакам несмак буде :)-- гіпюрові кофтинки.... чорного кольору...жах..а ще коли під нею є на шо подивитись ... надивилася теж на таких викладачок першого вересня! уявляю, що то за спогади будуть в дітей...

10. loreniya

loreniya Well-Known Member

мені страшно виглядають речі з місцями на яких були наліплені стрази, але після прання ті стрази десь ділись... Або якщо це центр композиції на вечірніх босоніжках... Це як пальто без гудзика...
    Дуже глупо виглядають старші повні пані в рожевих пухнастих светриках в обтяхку... додає ще 10 кг...
    Раз налякалась - їду в трамваї перед мною дівчина з довгим до попи розпущеним волоссям фарбованим в блонд... і тут вона обертається і я бачу шо їй не менше 60 років... я чуть не знепритомніла - стало страшно чогось... якось треба вік свій поважати...

• Подобається Подобається x 13
  11. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Мені таку подарувала свекруха... на 25 років... на 2 розміри більшу... вишиту срібними нитками... "квадратного" фасону... з секонду...:girl_devil::girl_devil::girl_devil: Серйозно! Я тоді Яну грудьми годувала, то в мене чуть молоко не пропало:girl_sad:.

• Подобається Подобається x 10
  12. Відповідь: Що і з чим не варто одягати?

Криві або худющі ноги в міні спідницях :dance::radist: або лосінах легінсах ))))

• Подобається Подобається x 8
  13. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Ага, а під коротюнькою курточкою, коротюнька кофточка, щоб пірсінг на пупку було видно у будь яку пору року. Б-р-р-р-р.

Я десь читала, що таке поєднання цілком допустиме. А ось біла білизна під чорною блузою це вже не допустимо.

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

допустиме. тільки не знаю для кого. уявіть собі викладачку, наприклад, у такому прикиді. як вам? на мою думку це не естетично.

а щодо білої білизни під чорним, як що чорне не прозоре - то мені якось все рівно, я ж цього на людині не бачу. хіба власниця сама знає.

• Подобається Подобається x 5
  15. loreniya

loreniya Well-Known Member

або чорна сукня вечірня з під якої тирчать білі бретельки білизни!

16. мамочка

мамочка Well-Known Member

В мене питання: як поступати з обручкою?
    Вона в мене традиційно золота. То срібні кульчики вдягати зовсім не можна? Як поєднати любов до срібла з золотю обручкою?

17. Kasia

Kasia Well-Known Member

на мою думку, не можна. треба обручку срібну. або знімати її і вдягати срібний перстень, на її місце.

18. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Прочитавши всі поради ,хочу з декільками пунктами не погодитись.
    Власне таке поєднання,за умови дотримання колористики і стилю вважається дуже модним та стильним минулого та цього сезону. Тобто важкі об"ямні светри і легкий ажур чи атлас (виклала б фото ,але немаю змоги, бо на роботі)

Нууууус ,тут також можна поспорити, бо власне голубі (якщо ми говоримо лише за колір ,а не плотність джинса) з класним пуховиком та Уггами (або щось схоже на них ) дивляться супер!

На загал - погоджуюсь ,але є винятки. Думаю, термін джинси вже трошки розійшовся в розумінні. Бо, насправді ,є і джинсові штани, і класика джинсова і спорт і тд. Так от, ті самі більш-менш класичні джинси під коротеньку шубку з капішоном та гарними карманами ,на мій погляд виглядає гарно.

Тут вже хтось писав ,біла білизна під чорний одяги - це справді феее ,але чорну під певний білий одяг одягнути можна, але це все повинно бути ну дуже відповідно одне до одного і підібрано зі смаком.

• Подобається Подобається x 19
  19. Orman

Orman Модератор-бомба

про білизну - якщо так по чесному її взагалі не має бути видно! Туди ж і напівпрозорі речі під якими до всіх деталей можна роздивитися ліфчик хоч і те біле і те.

а щодо обручки, то вважаю. що це якраз той виняток.що її можна не знімати.

20. Kasia

Kasia Well-Known Member

я згідна, з Мучачею, АЛЕ ви зараз розглядаєте інтерпретації. а я мала на увазі - загально, що на мою думку, не можна вбирати.
    інтерпритації - джинси чорні з коротенькою шубою можуть бути, бо здалека, їх можна спутати із штанами. АЛЕ ЦЕ ВЖЕ ВАРІАНТИ.
    кожен пункт можна так описати. а говоримо ж в загальному.

• Подобається Подобається x 3