Що і з чим не варто одягати?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Holly, 14 Вересень 2009.

1. Відповідь: Що і з чим не варто одягати?

Ось кілька поєднань, що мені сподобались:

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

2. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Відповідь: Що і з чим не варто одягати?

І мені то сподобалося, лиш би шпильки трохи підрізала - або навіть в деяких ансамблях на балетки замінила:)
    О, єдине, що не сподобалося - то ансамбль в рожевих тонах:)
    Але то суто моє несприйняття надміру рожевого:)

3. Відповідь: Що і з чим не варто одягати?

То який? Той, де ніжно-коралове плаття з жовтою сумочкою?

Мені найбільше припали до душі сети кольору пудри+подерті джинси і джинсові шортики з жовтенькими аксесуарами.
    А взагалі вони усі, як на мене, дуже вдало підібрані. Такі яскраві насичені кольори..

4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Так у вас тут всі одинакових кольорів мешти і торбинка.

Мені найбільше сподобались ансамбль сукня в горошок, і то трохи бежових аксесуарів забагато. Щось одне бежове треба зняти. Може годинник.
    І передостанній ДУЖЕ сподобався, правда шузи я б замінила на інші.

Перша сукня добре, тільки он дуже нецікава торба. Мо б яка кольорова підійшла? І ще я б дала там не червоні кульчики а радше чорні. Щоб було як чорнобривці.

5. Rona

Rona Мама-йожик

трішки прикладів, коли сумка-взуття не поєднані кольором:
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] - тільки сумка з ремнем пляше,
    останній: один з моїх улюблених луків, пояс об"єднує 2 кольори і пасує до застібки сумки, кольору лаку на нігтях

висновок: можна не дотримуватись класичного правила сумка-взуття-пояс єднакі, якщо:
    1.стиль одягу не є класичним;
    2.щоб не "різати" ноги контрастним взуттям;
    3.коли треба підтримати інший колір в образі;
    4.щоб оживити total look.
    що скажете, модниці? ;)

Останнє редагування: 28 Червень 2011
  6. Відповідь: Що і з чим не варто одягати?

Гаааарно! Особливо - Мадонна. Також сподобались 2-ий, 4-ий і останній "лууки". А от вигляд Сари Джессіки Паркер щось мені не дуже.
    Ну і "правила" поєднання сумки-ременю-взуття розписані дуже добре. :girl_smile:

7. Kasia

Kasia Well-Known Member

я наприклад, не з усім згідна у цій темі.
    щодо заперечень кольору торба+взуття: вважаю, що це є класичне поєднання, з яким можна обіграти будь-який образ. і не даремно це правило існує дааааааавно.
    можна одягнути нудну суконку і розбавити мештами і торбою в тон, і все.
    АЛЕ: однозначно є виключення. наприклад коли торба відіграє роль головного акценту в образі - як на прикладі Паркер рожева торба - звичайно це прикольно.
    думаю, вищезазначені приавли є класичними. тому вони і існують. і завжди є право їх обійти чи по іншому відобразити у своєму смаці.
    але самі ці правила ні коли не зроблять ваш образ програшним.
    щодо буденних сумок і взуття - то ніхто й не заперечує - що хочу то ношу.

щодо лак+помада: ну дєвочки, ну та ясно як існує зелений лак, то помади зеленої не варто малювати. але хто малює зелені чи чорні нігті? ну явно не дівчина, яку цікавлять класичні постулати в одязі. і на мою думку, доречний мейк+ руки і нозі в правильному кольорі це зажди плюс до образу.

золото+срібло: не те що не люблю, а просто це жахливо. може бути комплект , наприклад , срібний з крапелькою золота, АЛЕ має бути тільки він: сережки +перстень і все. а не купа різнокаліберного всього на купу.
    золото на будні - це буде зажди. головне, певно , розрізняти прикраси на буденні і вечірні.

8. Маруся-мама

Фєдя, пора подавать дічь

А тут взагалі, мешти брондзово-бордові, але для мене це досить таки класичний ансамбль

Останнє редагування: 28 Червень 2011
  9. zaderyshka

zaderyshka Member

ггг, дууже дікая дівиця:girl_cool: мені особисто дуже не подобаються речі, які косять під окрас тварин - леопард, тигр, зебра т.д. От не терплю такого і все. То ІМХО звісно

10. iriwa

iriwa Особлива мама

Дівчата, а чи одягаєте ви спідниці довжиною чуть-чуть нижче коліна не класичного крою, ну наприклад джинсові? Десь чула що чим довша спідничка тим вищі каблучки до неї потрібні. Чи це дійсно так? Я от собі купила в одному "бутику" таку спідничку, джинсову, нижче колін, а тепер думаю чи то обрізати її чи хай буде... бо маю з каблуками проблему... в декреті вже навіть забула що воно таке...

11. TUCR

TUCR Well-Known Member

І мені воно одразу припало до душі, і так тепло і радісно на душі стало і захотілось сонечка.......понесло мене)))))).
    В чора бачила таке,йой я розумію що є різні люди і мають різні можливасті, але одягтись хоча б відповідно до того що маємо може кожен.Стоїть тьотя років 40, а може і більше,чорні черевички на маленькомі каблучку, сірі з якимось узором колготи грубі(тобто не 20-40ден, може 60-100д), чорна з червоним суконка і по червоному чорний гип'юр, ну вопше "ні к селу ні к городу"

12. Materynka

Materynka Well-Known Member

А яке я бачила: дівчина маленька худенька, панчохи на ній чорні гіпюрові і шорти джинсові голубі. Після закінчення панчіх через декілька сантиметрів починаються шорти.

13. mrochkizm

Може, то були такі труси? :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

14. Rona

Rona Мама-йожик

дійсно є таке правило - чим довша спідниця, тим вищий каблук
    радять визначити ідеальну довжину спідниці, для себе конкретно, і такі й носити :)
    бачила кілька способів як це зробити, найпростіший, стати перед дзеркалом з полотном тканини, обгорнути нею стегна і дивитись
    ще читала, що найкоротша спідниця має бути не вище, ніж досягають пальчики опущених рук

15. Orman

Orman Модератор-бомба

і як це правило стосується джинсової спідниці, чи спідниці в стилі хіппі в підлогу. Ніби ніяк :)

16. mrochkizm

Можу сказати, що багато хто в нас це правило трактує як "чим коротша спідниця - тим вищий каблук" :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

17. Rona

Rona Мама-йожик

18. Маруся-мама

Доречі, нагадала мені про наших дівок-єврейок. Вони ходять в спідниці до підлоги, джинсових або чорних і носять меншти лишень на низьких обцасах. Їх на підборах не побачиш? А все пачіму? А тому що це псує формування молодої фігури і кісті таза, а їм треба народжувати і народжувати.
    Лікарі радять не ходити на височезних підборах молодим дівчаткам. Я свою племінницю вже вигнала з таких. Вона молоденька і у неї ще все по-переду. 5см для неї більше ніж достатньо.

19. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

О, знов розкажу що не варто одягати :) Не варто натягувати топ без бретельок на білий бюстик, трошки вже посірілий, з силіконовими бретельками, на розмір менший, ніж треба, особливо якщо ґумка того топа (ота зверху, що тримає ту всю справу на місці) розтягнулась . А ще поясніть мені чи то так модно, під той жовтий топ малюватись фіфолетовими тінями???

20. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Модно:girl_yes2:!!! а ще до того зелену спідницю і голубі босоніжки:biggrin:.