Відповідь: Що і з чим не варто одягати? І мені то сподобалося, лиш би шпильки трохи підрізала - або навіть в деяких ансамблях на балетки замінила О, єдине, що не сподобалося - то ансамбль в рожевих тонах Але то суто моє несприйняття надміру рожевого
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? То який? Той, де ніжно-коралове плаття з жовтою сумочкою? Мені найбільше припали до душі сети кольору пудри+подерті джинси і джинсові шортики з жовтенькими аксесуарами. А взагалі вони усі, як на мене, дуже вдало підібрані. Такі яскраві насичені кольори..
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Так у вас тут всі одинакових кольорів мешти і торбинка. Мені найбільше сподобались ансамбль сукня в горошок, і то трохи бежових аксесуарів забагато. Щось одне бежове треба зняти. Може годинник. І передостанній ДУЖЕ сподобався, правда шузи я б замінила на інші. Перша сукня добре, тільки он дуже нецікава торба. Мо б яка кольорова підійшла? І ще я б дала там не червоні кульчики а радше чорні. Щоб було як чорнобривці.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? трішки прикладів, коли сумка-взуття не поєднані кольором: - тільки сумка з ремнем пляше, останній: один з моїх улюблених луків, пояс об"єднує 2 кольори і пасує до застібки сумки, кольору лаку на нігтях висновок: можна не дотримуватись класичного правила сумка-взуття-пояс єднакі, якщо: 1.стиль одягу не є класичним; 2.щоб не "різати" ноги контрастним взуттям; 3.коли треба підтримати інший колір в образі; 4.щоб оживити total look. що скажете, модниці?
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Гаааарно! Особливо - Мадонна. Також сподобались 2-ий, 4-ий і останній "лууки". А от вигляд Сари Джессіки Паркер щось мені не дуже. Ну і "правила" поєднання сумки-ременю-взуття розписані дуже добре.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? я наприклад, не з усім згідна у цій темі. щодо заперечень кольору торба+взуття: вважаю, що це є класичне поєднання, з яким можна обіграти будь-який образ. і не даремно це правило існує дааааааавно. можна одягнути нудну суконку і розбавити мештами і торбою в тон, і все. АЛЕ: однозначно є виключення. наприклад коли торба відіграє роль головного акценту в образі - як на прикладі Паркер рожева торба - звичайно це прикольно. думаю, вищезазначені приавли є класичними. тому вони і існують. і завжди є право їх обійти чи по іншому відобразити у своєму смаці. але самі ці правила ні коли не зроблять ваш образ програшним. щодо буденних сумок і взуття - то ніхто й не заперечує - що хочу то ношу. щодо лак+помада: ну дєвочки, ну та ясно як існує зелений лак, то помади зеленої не варто малювати. але хто малює зелені чи чорні нігті? ну явно не дівчина, яку цікавлять класичні постулати в одязі. і на мою думку, доречний мейк+ руки і нозі в правильному кольорі це зажди плюс до образу. золото+срібло: не те що не люблю, а просто це жахливо. може бути комплект , наприклад , срібний з крапелькою золота, АЛЕ має бути тільки він: сережки +перстень і все. а не купа різнокаліберного всього на купу. золото на будні - це буде зажди. головне, певно , розрізняти прикраси на буденні і вечірні.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Фєдя, пора подавать дічь А тут взагалі, мешти брондзово-бордові, але для мене це досить таки класичний ансамбль
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? ггг, дууже дікая дівиця мені особисто дуже не подобаються речі, які косять під окрас тварин - леопард, тигр, зебра т.д. От не терплю такого і все. То ІМХО звісно
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Дівчата, а чи одягаєте ви спідниці довжиною чуть-чуть нижче коліна не класичного крою, ну наприклад джинсові? Десь чула що чим довша спідничка тим вищі каблучки до неї потрібні. Чи це дійсно так? Я от собі купила в одному "бутику" таку спідничку, джинсову, нижче колін, а тепер думаю чи то обрізати її чи хай буде... бо маю з каблуками проблему... в декреті вже навіть забула що воно таке...
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? І мені воно одразу припало до душі, і так тепло і радісно на душі стало і захотілось сонечка.......понесло мене)))))). В чора бачила таке,йой я розумію що є різні люди і мають різні можливасті, але одягтись хоча б відповідно до того що маємо може кожен.Стоїть тьотя років 40, а може і більше,чорні черевички на маленькомі каблучку, сірі з якимось узором колготи грубі(тобто не 20-40ден, може 60-100д), чорна з червоним суконка і по червоному чорний гип'юр, ну вопше "ні к селу ні к городу"
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? А яке я бачила: дівчина маленька худенька, панчохи на ній чорні гіпюрові і шорти джинсові голубі. Після закінчення панчіх через декілька сантиметрів починаються шорти.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? дійсно є таке правило - чим довша спідниця, тим вищий каблук радять визначити ідеальну довжину спідниці, для себе конкретно, і такі й носити бачила кілька способів як це зробити, найпростіший, стати перед дзеркалом з полотном тканини, обгорнути нею стегна і дивитись ще читала, що найкоротша спідниця має бути не вище, ніж досягають пальчики опущених рук
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? і як це правило стосується джинсової спідниці, чи спідниці в стилі хіппі в підлогу. Ніби ніяк
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Можу сказати, що багато хто в нас це правило трактує як "чим коротша спідниця - тим вищий каблук"
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Доречі, нагадала мені про наших дівок-єврейок. Вони ходять в спідниці до підлоги, джинсових або чорних і носять меншти лишень на низьких обцасах. Їх на підборах не побачиш? А все пачіму? А тому що це псує формування молодої фігури і кісті таза, а їм треба народжувати і народжувати. Лікарі радять не ходити на височезних підборах молодим дівчаткам. Я свою племінницю вже вигнала з таких. Вона молоденька і у неї ще все по-переду. 5см для неї більше ніж достатньо.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? О, знов розкажу що не варто одягати Не варто натягувати топ без бретельок на білий бюстик, трошки вже посірілий, з силіконовими бретельками, на розмір менший, ніж треба, особливо якщо ґумка того топа (ота зверху, що тримає ту всю справу на місці) розтягнулась бо всякі казуси бувають, цілий трамвай мав на шо дивитись . А ще поясніть мені чи то так модно, під той жовтий топ малюватись фіфолетовими тінями???
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Модно!!! а ще до того зелену спідницю і голубі босоніжки:biggrin:.