Що і з чим не варто одягати?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Holly, 14 Вересень 2009.

1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Що і з чим не варто одягати?

асолютно не згідна.
    Так, є прикраси суто вечірні( маю такий комплект, який одягаю суто під сукню і під подію)
    Але нащодень також ношу золото, сережки завжди. Доречі, колись вважала, що діаманти це суто до парадового виходу, але подарував мені чоловік сережки- маленькі цвяшечки-квіточки, і вони абсолютно не виглядають вичурно, то ж їх ношу зараз практично незнімаючи.

і я зараз підсіла на біле золото...дужее мені подобається( навіть чоловіковій похресниці вибрала на подарунок саме з білого)

---------- Додано в 23:11 ---------- Попередній допис був написаний в 23:08 ----------

ні

так. Хіба що річ( сукня наприклад ) може мати в собі більше кольорів( квіти, орнамент)

ні

Ні. Педікюр завжди яскравий, манікюр світлий

можна і поєднювати.

2. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Я власне писала, що розумію, коли на щодень є маленька цепочка-сережки-каблучка. Тобто коли це не надмірно вичурні, а акуратні прикраси, які не "кричать" про себе за сто метрів:)
    Не розумію, коли обвішують себе золотом як гірлянду :) демонструючи всім стратегічний фамільний золотий запас:) і це йдучи на базар або в поліклініку:)

3. Відповідь: Що і з чим не варто одягати?

Проблема, мабуть, в моїх тараканах в голові :girl_crazy:
    Бачила не раз гарні поєднання білого і жовтуватого металів. В обручках, наприклад. Але мій маразм деколи доводить до того, що якщо на сумці застібка із жовтого металу, то срібний ланцюжок не одягну...
    То лікується?

4. airy_cat

airy_cat New Member

В мене є щось подібне, але я просто не люблю звичайне жовте золото - не уявляю на собі абсолютно. Тільки в поєднанні з іншими кольорами.

5. Rona

Rona Мама-йожик

а як гарно виглядає панянка, в якої ось так все продумано до дрібниць... :girl_in_dreams:

6. Heureuse

Heureuse вірю...

абсолютно згідна! а ще дивуюсь, коли кажуть, що тілесні колготи "худять" ногу..як на мене, то вони навпаки, додають візуального об"єму..

стараюсь..та бувають винятки, коли сумка наприклад підходить більше до одягу, аніж до взуття.

більше і не виходить..хіба, у випадку, описаному Каті- сукня чи туніка, що має принт, орнамент..але тоді обираю відповідні аксесуари.

ніколи. лак в мене найчастіше взагалі ні з чим не поєднується, і мені чомусь саме так подобається, коли нігті на руках живуть своїм життям:girl_crazy:

майже ніколи. манікюр найчастіше французький, а педікюр- всі кольори веселки:d23:

згодна. сама ношу лише золото (маленькі кульчики з перлинами, тоненький ланцюжок з іконкою, перстень, подарований на заручини і часом браслет під настрій)

7. Orman

Orman Модератор-бомба

тут криється велииичезна небезпека. От часом жінка гарно одягнена і все таке, але ж видно, що вона над цим ТАК довго думала, що аж нездорово. Що забагато, то недобре - стосується і часу проведеного на роздуми "в чому піти в магазин".

8. Rona

Rona Мама-йожик

альбо не довго, бо має чудесний смак і не витрачає гроші на вітер, а вміє підбирати речі в гардероб гармонійно і виглядати достойно, мати свій неповторний стиль...
    мораль: "кожна палиця має 2 кінця" :girl_smile:

9. Orman

Orman Модератор-бомба

це теж видно, коли просто чудовий смак :).

я говорила про інший випадок, коли видно шо півночі не спала.

10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ой. А я наприклад не звертаю уваги на поєднання металів, це може тому що золота взагалі не ношу. Не подобається воно мені. Якщо ношу щось з благородніших металів то це або срібно або біле золото. Жовто-помаранчеве золото мене просто денЕрвує.
    Тому відповідно і торби ніколи не купую з пряжками аля зуби цьоці Гані. Я навіть чоловікові аборонила золоті зуби, вставлені в молодості. Сказала або я або зуби!

Я погоджуюсь з орман, що сидіти і думати в чому вийти в магазин просто часу нема. Мені займає зібратись в магазин 10 хвилин, не більше. Косметики, типу тональні креми, на вихід в магазин не признаю. Та я тональних кремів взагалі не визнаю для молодих дівчат.

---------- Додано в 13:24 ---------- Попередній допис був написаний в 13:20 ----------

:girl_yes:

Нікого не хочу образити, але коли є власне таке поєднання, то це виглядає селюшно.

11. mrochkizm

А що саме ви мали на увазі? (по цитаті не можу зрозуміти) - ремінь-сумка-взуття; лак на руках/ногах чи лак/помада?:)

12. Маруся-мама

Ремінь, торба, взуття і щей куртка туди, до пари.

Помада не повинна бути в тон лаку на нігтях, бо якщо я сьогодні маю настрій на чорний лак то я маю намазюкатись чорною помадою? А як вона мені не пасує?

Тай всі ті правила застарілі якісь. Нецікаві.

13. mrochkizm

Нє, ну нащо ще й куртку???? То перебор :haha:

14. Orman

Orman Модератор-бомба

ну так Каті так і написала :)

15. Відповідь: Що і з чим не варто одягати?

О ні. Лише взуття-ремінь-сумка. Куртка - то вже перебор. Мені навпаки подобається, коли сумка вирізняється на загальному фоні блузки-футболки-кофтинки.
    Трошки не так :)
    Мої поєднання. Якщо лак коралового кольору - помада/блиск теж коралова (звичайно, не обов'язково такої ж насиченості, як лак), або прозора. Французький манікюр - губи будь-якого кольору та тону. А от до нігтів кольору фуксії ніяк не пасуватиме червона, коралова, персикова помада :girl_nea: Я використовую тоді блиск або прозорий, або злегка з холодним рожевим відблиском.

Загалом просто не поєдную теплий тон на нігтях і холодний тон на губах чи навпаки.

16. Маруся-мама

А я тего не заперечувала. Я тому і вставила :girl_yes: коли цитувала її ні. А тоді дописала ще свою думку, чому погоджуюсь, бо це дико.

17. Orman

Orman Модератор-бомба

18. Маруся-мама

Отже щераз, моя позиція збігається з дописом №741, але видно не було зрозуміло, якщо мене перепитали, тому я щераз написала свою думку в дописі №752 але вже в розгорнутому вигляді.

19. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

точно!
    залежить від самого виробу.
    Я колись носила лише срібло і то багато, сережки+перстнів 5 мабуть. Дідусь жартував,що пальці не зможу згинати:girl_crazy: а вже десь на курсі першому все познімала і носила лише годинник і срібні сережки.Потім перейшла на біле золото, в моєму тодішньому оточені мало хто зрозумів зміну металу. Довший час носила лише сережки і "заручальний"перстень, потім обручку. Зараз лише сережки.
    терпіти не можу коли на жінці різнокаліберні прикраси з різних металів. Не люблю поєдняння золота і біжутерії "а-ля сваровскі". Біжутерії впринципі не люблю. Виключення авторські роботи,часто подобаються,але на комусь.
    щодо манікюру-педікюру, то як писала Орман-не парюсь. Зараз френч там і там,але вже хочеться темночервоного манікюру.во
    губи не малюю взагалі
    взуття-сумка вважаю мають бути в одній "темі", а чи одного кольору то вже питання другорядне.

20. Маруся-мама

а як то в одній "темі"? Мається на увазі шматяна з шматяними мештами?
    Цікаво стало, бо може я не в темі :girl_crazy:

Щодо торби, то дивлюсь щоб більше-менше пасувала до загального образу, а он щодо того щоб вона мала б десь там бути побідбна на мьошти не задумувалась. Ну якщо ми говоримо що не бажано брати строгу чорну торбу, на пару з джинсами і в’єтнамками, тоді розумію і підтримую. А так то про інакше не думала.