Відповідь: Що і з чим не варто одягати? певно що так))) а яка з того вигода буде продавцям лез і косметичним салонам ))))) в мене питання... я зараз катаюся на роботу велосипедом, яку сумку підібрати?
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Мені здається, що в цьому випадку буде найзручніше якийсь рюкзачок?
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? нє ну це труба! Мужики посходили з розуму. Я не розумію хто, ХТО їм сказав що майка-алкоголічка і шорти це одяг для міста? А котрогось дня я бачила мужика в сімейних трусах, він, звичайно, думав що це шорти, але клянусь вам головою акули це були труси. І то не декласовані елементи так ходять, а вповні собі нормальні (хоча я вже сумніваюсь). моє тверде і непокобєліме ІМХО: чоловіки які досягнули статевої зрілості мають носити штани, а не шось не пойми шо. (нє ну пляж-шашлик то понятно)
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Ой дівоньки, шо я знайшла в єнтам інтєрнєтє http://www.aliexpress.com/store/804...nti-Bacterial-Shorts-Sexy-Men-s-G-string.html Доречі, я колись зустрічалась з хлопцем (в далекім минулім) який голив не лише руки і ноги, а й груди. Воно молоде дурне було, то в нього всі груди були в таких пухирях від того голення. Але тут деякі особі нетрадиційної орієнтації роблять собі вакс, на ціле тіло, особливо ягодиці. Уявіть, як тій бідній дівчинці в салоні смарувати його дуню ваксом. ---------- Додано в 13:27 ---------- Попередній допис був написаний в 13:23 ---------- Мій муж ходить в шортах. Але отаке вважаю перебор, особливо перший таваріщ orman, ти напевне отакево бачила
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? То для гомо? Мене наповал вбило, що ті трулі антибактеріальні ---------- Додано в 15:28 ---------- Попередній допис був написаний в 15:27 ---------- Перший дядя схожий на єврея-ботана, другий - на обкуреного,а третій шось ні на шо не схожий
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Про труси ржу , він мабуть думав, що то так модно і гламурно. Поясніть мені, що таке майка-алкоголічка???? І повністю підтримую думку про штани, терпіти не можу хлопів в шортах в місті. Про гоління рух і ніг особами чоловічої статі це звичайно перебор, але от під пахвами, як на мене, потрібно і то в обов'язковому порядку, а то інколи в маршрутці, як мужчина якийсь підніме руку, а там запашок і відосік такий............:8:
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Йой, Марусю, насмішили!!! Як собі уявила свого хлопа в косметичному салоні з воском на дупці, то мало з крісла від сміху не впала. Тре йому такую процедуру запропонувати, глянути на реакцію, бо мало того, що і так волохатий, так ще й бороду носить :bor: От би то всьо поскубати
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Ну.. Я колись читала так: що темнішу білизну під світліший верх одягати можна, а от білу білизну під чорне (ну або під темніше.. а від білого все темніше) - не можна.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? якщо я нічого не знаю про наявність-відсутність в чоловіка волосся на тілі (не видно і не смердить) - то мені по-барабану. А так то да.... ---------- Додано в 15:42 ---------- Попередній допис був написаний в 15:39 ---------- ггггг нє не таке, але картина була маслом - сорочка-поло, сімейки і барсєтка
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? я звичайно не експерт, але мене від тої барсєтки в жар і в холод кидає
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? анекдот в тему згадався - їде наркоман в трамваї, задрімав, а над ним жіночка стала та й тримається за поручень зверху. Він пробудився і як жахнеться! Ой, каже, а я думав ви ногу підняли
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? А мій муж не голить волосся, але свій запашок дуже пильнує. Спеціально купив спец шампунь-ґель для душу шоб красівше пахнути. І дезодорантом користується і духами. Їдним словом, хлоп ся пильнує. Кожен день на дівок заглядає, як не як
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Добре, що в нас не курортне місто. У Криму мені цікаво спостерігати, як в маршрутку пхаються люди, вдягнуті, як для офісу-роботи, і дівчата в купальниках-парео та діти в колах надувних
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? скажіть мені чому дівчата одягаються так? описую сьогоднішню цікаву зустріч: верх: біла блузка, під якою чорний ліф у білий горошок (досить дрібний, але він там був) низ: біла спідниця у великі чорні горохи. і нарешті гвіздок програми: чорні босоніжки у поєднанні із рожевими капроновими шкарпеточками :khomyak:
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Що до барсєток - мені вони теж дууууже не подобаються. Але все ж-таки можу зрозуміти: попробуй по кишенях розпхай телефони-ключі-гроші-документи...тим більше, якщо ти в сімейках.... ---------- Додано в 16:00 ---------- Попередній допис був написаний в 15:55 ---------- горошок - тредн сезону шкарпетки - явний перебор. Тре біло таке взувати А під пашку ось таке чудо - і була б ляля наймодніша на планеті
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Судячи з опису та кольорів, то певне була представниця суб-культури емо