Що і з чим не варто одягати?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Holly, 14 Вересень 2009.

1. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

Відповідь: Що і з чим не варто одягати?

певно що так))) а яка з того вигода буде продавцям лез і косметичним салонам )))))

в мене питання... я зараз катаюся на роботу велосипедом, яку сумку підібрати?

2. Seppy

Seppy Active Member

Мені здається, що в цьому випадку буде найзручніше якийсь рюкзачок?

3. Orman

Orman Модератор-бомба

нє ну це труба! Мужики посходили з розуму. Я не розумію хто, ХТО їм сказав що майка-алкоголічка і шорти це одяг для міста? А котрогось дня я бачила мужика в сімейних трусах, він, звичайно, думав що це шорти, але клянусь вам головою акули це були труси. І то не декласовані елементи так ходять, а вповні собі нормальні (хоча я вже сумніваюсь).

моє тверде і непокобєліме ІМХО: чоловіки які досягнули статевої зрілості мають носити штани, а не шось не пойми шо. (нє ну пляж-шашлик то понятно)

4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ой дівоньки, шо я знайшла в єнтам інтєрнєтє :girl_blush2:

Доречі, я колись зустрічалась з хлопцем (в далекім минулім) який голив не лише руки і ноги, а й груди. :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy: Воно молоде дурне було, то в нього всі груди були в таких пухирях від того голення. Але тут деякі особі нетрадиційної орієнтації роблять собі вакс, на ціле тіло, особливо ягодиці. Уявіть, як тій бідній дівчинці в салоні смарувати його дуню ваксом.:girl_mad:

---------- Додано в 13:27 ---------- Попередній допис був написаний в 13:23 ----------

Мій муж ходить в шортах. Але отаке вважаю перебор, особливо перший таваріщ :girl_haha:

orman, ти напевне отакево бачила

5. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

То для гомо?:)
    Мене наповал вбило, що ті трулі антибактеріальні :girl_haha::girl_haha::girl_haha:

---------- Додано в 15:28 ---------- Попередній допис був написаний в 15:27 ----------

Перший дядя схожий на єврея-ботана, другий - на обкуреного,а третій шось ні на шо не схожий :d23:

6. Bonita

Bonita Member

Про труси ржу :girl_haha:, він мабуть думав, що то так модно і гламурно. Поясніть мені, що таке майка-алкоголічка???? І повністю підтримую думку про штани, терпіти не можу хлопів в шортах в місті. Про гоління рух і ніг особами чоловічої статі це звичайно перебор, але от під пахвами, як на мене, потрібно і то в обов'язковому порядку, а то інколи в маршрутці, як мужчина якийсь підніме руку, а там запашок і відосік такий............:8:

7. Seppy

Seppy Active Member

Йой, Марусю, насмішили!!! :girl_haha::girl_haha::girl_haha:
    Як собі уявила свого хлопа в косметичному салоні з воском на дупці, то мало з крісла від сміху не впала. Тре йому такую процедуру запропонувати, глянути на реакцію, бо мало того, що і так волохатий, так ще й бороду носить :bor: От би то всьо поскубати :lol:

8. Orman

Orman Модератор-бомба

9. Gentle

Gentle Well-Known Member

Ну.. Я колись читала так: що темнішу білизну під світліший верх одягати можна, а от білу білизну під чорне (ну або під темніше.. а від білого все темніше) - не можна.

10. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

майка - racerback, вона ж [​IMG]

11. Orman

Orman Модератор-бомба

якщо я нічого не знаю про наявність-відсутність в чоловіка волосся на тілі (не видно і не смердить) - то мені по-барабану. А так то да....

---------- Додано в 15:42 ---------- Попередній допис був написаний в 15:39 ----------

ггггг нє не таке, але картина була маслом - сорочка-поло, сімейки і барсєтка :)

12. Маруся-мама

я звичайно не експерт, але мене від тої барсєтки в жар і в холод кидає :girl_mad:

13. Lamurchyk

Lamurchyk New Member

14. mrochkizm

Послідовник Леді Гага? :girl_haha:

15. Маруся-мама

А мій муж не голить волосся, але свій запашок дуже пильнує. Спеціально купив спец шампунь-ґель для душу шоб красівше пахнути. І дезодорантом користується і духами. Їдним словом, хлоп ся пильнує. Кожен день на дівок заглядає, як не як :girl_haha:

16. Orman

Orman Модератор-бомба

не тебе одну

17. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Добре, що в нас не курортне місто:girl_claping:.
    У Криму мені цікаво спостерігати, як в маршрутку пхаються люди, вдягнуті, як для офісу-роботи, і дівчата в купальниках-парео та діти в колах надувних:girl_haha:

18. Музик

Музик Мартуська

скажіть мені чому дівчата одягаються так? описую сьогоднішню цікаву зустріч:
    верх: біла блузка, під якою чорний ліф у білий горошок (досить дрібний, але він там був)
    низ: біла спідниця у великі чорні горохи.
    і нарешті гвіздок програми: чорні босоніжки у поєднанні із рожевими капроновими шкарпеточками :khomyak:

19. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Що до барсєток - мені вони теж дууууже не подобаються.
    Але все ж-таки можу зрозуміти: попробуй по кишенях розпхай телефони-ключі-гроші-документи...тим більше, якщо ти в сімейках....

---------- Додано в 16:00 ---------- Попередній допис був написаний в 15:55 ----------

горошок - тредн сезону:girl_haha:

шкарпетки - явний перебор:girl_cool:. Тре біло таке взувати

А під пашку ось таке чудо - і була б ляля наймодніша на планеті

20. mrochkizm

Судячи з опису та кольорів, то певне була представниця суб-культури емо :girl_emo::girl_emo::girl_emo: