Що і з чим не варто одягати?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Holly, 14 Вересень 2009.

1. sunset

sunset Active Member

Відповідь: Що і з чим не варто одягати?

так ви пригадайте моду 90- то все з відтам))) пам*ятаю була маленька- то модні були сіточки з котрасним стаником))) на все життя закарбувалось- НЕТРЕБА так вдягатись)))

2. Megan

Megan Well-Known Member

Ха, у нас у дууууже поважній установі (держслужбовець) є пані з модельною зовнішністю, завжди шпильки-ділові костюми-манікюр-макіяж іт.д. і волохаті ноги. Причому пані аж ніяк не пенсійного віку. Ну не можу зрозуміти, ну як не бачити такого, ну така вся гарна ніби, і стиль, і фігурка, ну лялька.. але як кілька раз поглянула на її ноги... дійсно бридко.

3. Heureuse

Heureuse вірю...

+100
    ну щодо старших, то ще може якось можна зрозуміти, там стара закалка, не знайомі з "сучасними технологіями" і т.д..а то ж молода жінка, пристойно вбрана і таке...їй самій що приємно так ходити? чи вона не вважає це неестетичним?

4. gorgosia

gorgosia New Member

Дівчата, просто раніше, у часи молодості "пенсії", це не вважалося чимось ненормальним, ходити з волохатими ногами. Як казала моя свекруха, власниця напрочуд волохатих ніг, ще й притому непропорційно грубих і коротких: "А навіщо, я так все життя прожила, і заміж вийшла." Це у відповідь на мій жарт (не в її звісно сторону, а в сторону моєї доньки, що як виросте, то зробимо їй лазерну епіляцію). Вони дійсно не розуміють, навіщо ці дурниці.

5. Solomi

Solomi New Member

колись в парку як з дітьми гуляла, непереставала дивуватись як на дитячу площадку одна мамаша приходила і вгорі неголена і на ногах...

то просто мабуть стиль такий:girl_claping:

6. Orman

Orman Модератор-бомба

хоч шо мені кажіть а білизна на то і спідня щоб її не видно було. Отак :girl_blum:

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А баба-яга протіф!:girl_haha::girl_haha::girl_haha: :girl_haha::girl_haha:

Як мама не буде бачити витащу з її чумайдана старі майтки з начосом і завтра одягну під прозору спідницю. УУУУУУ!!! А я прозорої спідниці не маю, і купити не можу - ібо дала обіцянку утриматись на місяць.:girl_feminist::girl_cray::girl_cray: :girl_cray: :girl_cray::girl_cray:

8. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

змилуйтеся! Воно вам тре? :girl_haha: Ліпше того ефекту досягати ліпшими способами: файними майтечками під файну непрозору спідницю :)

9. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

ну тоді нецікаво... а хто буде видів же в мене майтки за $40 від Вікторії або Шанелі?

Треба собі ось такі купити, і провітрується, і круто :girl_crazy:

Останнє редагування: 8 Червень 2011
  10. Мар'яся

угу, і під білі штані. Якраз все що має бути: кружавчики на цілу дупу, бантик і гумка. Для закріплення ефекту: саме в такому рожевому кольорі.

11. DivineVanGate

DivineVanGate Member

12. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

ААаааааа, під столом!!! Вентиляція у час спеки!!!!

13. Мар'яся

йой, та не вдягати ніяких, і буде вам така вентиляція - всім вентиляціям вентиляція!

14. mrochkizm

Так а тоді з-під штанів ніц не буде видно!!! :girl_haha:

15. Відповідь: Що і з чим не варто одягати?

Будете зараз сміятися.

Є в мене один такий мною придуманий "look", який я час від часу використовую: трошки подерті джинси, спортивні червоні босоніжки, червоний ремінь, жовта майка і.... червоний бюстгальтер :girl_blush2: Стиль такий досить неформальний, майка на тоненьких бретельках, то червоні бретелі від ліфчика дуже навіть видно. Я їх і не особливо намагаюсь сховати.. Але виглядає воно всьо прикольно. Ну, принаймні, мене пре :girl_cool:

Ще уточнення: бюстгальтер спортивного типу, без мережива-фальбаночок-стрічечок.

Короччче, побачите в місті таку рагульку з червоним ліфчиком під жовтою майкою, то то я :girl_curtsey:

16. mrochkizm

То сі мав на увазі кольоровий станік під БІЛУ блузку :haha:))))
    бо під жовту майку - то або без бретелей, або кольоровий
    - інакше зле виглядатиме :haha:
    я особисто не люблю, як під спортивну майку вдягають мережевний ліфон :haha:

17. Музик

Музик Мартуська

18. Seppy

Seppy Active Member

Теж про це думала. Що не зробиш заради любови! Пам’ятаєте фільм "Всі мужики сво..."? Там ота руда з кривими зубами хотіла нашого українського (по сценарію) хлопа, який любив тільки натуральність і природність. Заради нього навіть під пахвами волосся наростила.
    Маю коліжанку, яка ся тащить від спиногрудоволохатих хлопів. Кому що подобається :d23: Бр-рррр

19. Megan

Megan Well-Known Member

Та хлоп неголений, то не так смертельно як пані неголена... у нас на роботі є молоденький менеджер, який бриє ноги... і руки:khomyak:

20. Girljanda

Girljanda New Member

Мєтросєксуал?:girl_haha: А може то за пару років всі хлопи так бритися будуть? Ой, тоді ванна пів дня буде занята, поки ся побриють всі з ніг до голови.:xaxa: