Що і з чим не варто одягати?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Holly, 14 Вересень 2009.

1. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Відповідь: Що і з чим не варто одягати?

Для мене вибіру сумки, як такого не існує. Все дуже просто: взуття має підходити до одягу, а сумка ( і пояс) - до взуття. А щоб сумка і взуття були різні, таке мені не подобається, хоча зараз мода дозволяє, щоб сумка була іншого кольору ніж взуття, але себе так заставити ходити я не можу.

Останнє редагування: 14 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 4
  2. odree

odree Well-Known Member

а я от частенько люблю одягнути сумку під колір манікюру-педикюру :) ну і звісно, щоб з іншими речима гармоніювало. Напр. до чорного плаття і чорних босоніжок.

• Подобається Подобається x 10
  3. zara

zara Well-Known Member

Ніколи, ніколи не вправляйте теплий светр в штани!(це те саме, що сорочку заправляти в труси). Не носіть підтяжки на товстий светр! Це нЕсмак! Не варто водночас мати на собі срібло і золото (це стосується як прикрас, так і окремих елементів одягу). Жінкам в ресторані або на вечірці обовязково одягати панчохи або колготи, світити голими ногами - це моветон(.
    Дівчата з короткими ногами! Утримайтесь від ботільйонів та низьких чобітків, вони візуально роблять ваші ноги ще коротшими. Не треба вдягати під капрі мешти на низькому каблуку. А! знов чоловікам- не носіть шкарпетки з шортами.
    А, зверху ще Грильяжка писала про носіння на голові локонів тижневої давнини, так от згадала, якщо у вас запланований вечір, то не вештайтеся цілий день на роботі та в загальному транспорті в вечірній сукні, краще її одягти ввечер і обовязково взяти супутника з авто чи хоча би таксі, ну так вже повелося..не питайте чому :).

Останнє редагування: 14 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 20
  4. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

я теж довго звикала, але як я вже зазначала, люблю пожнувати 2 кольори, максимум - три. Тому головне, щоб все було біло-чорним, максимум для ізюминки можна додати червоних коралів або поясу...

• Подобається Подобається x 3
  5. Oddly

Oddly Well-Known Member

у мене є білі чоботи, до яких не зовсім пасують тілесного кольору колготи. вони не ядучо білі, а молочні, а підошва і каблук у них чорного кольору, це осінні чоботи, дощові я б сказала. а в таку пору не терплю тілесних колгот, хіба кольору загару. а під ті чоботи одягаю і тілесні, і світло-сірі колготи, і чорні (але дуже прозорі) - це залежить дуже від решти одягу. чорні там навіть найбільше пасують - каблук широкий і чорний. і я не вважаю, що тут це несмак. але, звичайно, спідниця чи сарафан, які я під них одягаю - чорні з білим верхом, або білий шарф додаю

• Подобається Подобається x 5
  6. Zirnycja

Zirnycja Well-Known Member

Уявила...Клас! А в тому щось є..от тільки фіолетової повязки ненада, а так, гармонія кольорів, у принципі, дотримана, бо ж папужство тільки в додатках...І звичайно, має значення фазон одягу і якість матерії, вишуканість аксесуарів. А попри все- охайна бузя і гарна постава! А разом- вміння той весь вінегрет приподати...і тоді то є шик! (то все моя уява, але як воно могло виглядати насправді....)
    Відверто дивує поєднання кольорів: червоного з ліловим (бррр, і нема на то оправдання!), червоного з пінк-рожевим, синього з ліловим, рожевого з оранжевим і таке...

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Нинішня мода переінакшила це правило й каже, що сумка під колір до взуття - відсутність смаку й відчуття стилю. Мені подобається експериментувати. :shy:
    Та ні, там все було дуже недоладно. Й вона безперерви то блюзку підтягувала, то спідницю. Видно було однозначно, що їй не комфортно в тому образі.

8. Consuelo

щодо мене, то мені байдуже, що каже мода. Лілю, у Вас дуже вдалий підпис, до цієї теми його можна інтерпретувати так, що НЕсмак не стане СМаком від того, що так каже мода..

9. Zirnycja

Zirnycja Well-Known Member

...певне, тільки-тільки експерементувала....
    А для мене повний некомфорт- одяг у полоску- чи на мені (маю одну-єдину річ, дуже ніжну), чи на будь-кому поблизу...На люди "в полоску" не вийду нізащо- здається, всі дивляться тільки на мене, але вбрати до хатнього прибирання- в самий раз- одразу чуюся на палубі...романтика будень!:girl_crazy:

10. Liliyah Romanova

Правда. Чи торбинка під колір, чи ні, головне, щоби образ був цілісний. :)

• Подобається Подобається x 4
  11. Liliyah Romanova

У мене торбинка червона. :shy: Так її люблю, що останні тижні під неї вдягаюся. :girl_haha:

12. kati

kati Well-Known Member

На мою думку не варто поєднювати:
    1. Світлі босоніжки і чорні капронові колготи.В принципі не дуже подобаються взагалі колготи під босоніжки, але з нашою погодою деколи і сама можу так вдягнути, але тільки при умові тілесних капрон 15 ден і щоб без потовщення на носках.
    2. Занадто велику кількість кольорів одночасно, макс. 3
    3. Класичне пальто і в"язана спорт. шапочка. То саме з спорт. одягом і класичним взуттям .
    4.Коротенькі ботікі і справді негарно дивляться з капрі.
    5. Речі з різних сезонів, наприклад спідничку з тонкої матеріі з В2язаним светриком.
    6. ГОЛУБІ ДЖИНСИ взимку....то УЖАССССС
    7. Ну і аксесуари....деколи вони можуть абсолютно спотворити усю картину."Умение носить аксессуары – искусство, умение подбирать аксессуары – талант!"

4.

• Подобається Подобається x 18
  13. Consuelo

о, і в мене є улюблена червона сумка!
    от власне вдягала до колін чорно-білу сукню, босоніжки на високому каблуку чорно-білі і червону сумку - бомба! найцікавіше, що сумка іншого кольору не пасувала б ...

• Подобається Подобається x 7
  14. Liliyah Romanova

А покажіть свою. :shy: Питання тільки, де би то зробити... Може, в темі про таємниці сумочок?

• Подобається Подобається x 2
  15. odree

odree Well-Known Member

аналогічно :) а нігті я і так тільки червоним малюю :)

• Подобається Подобається x 11
  16. Liliyah Romanova

Я не зовсім червоним, колір блекбері називається. Але теж вчора купила кольору крем-брюле, аби надто не лякати співпрацівників на нинішній паті. :xaxa:
    Так, все! Треба створювати темку улюблена торбинка!

Мені цікаво інше. Кросівки із чимось окрім спортивних штанів/шортів та джинсів можна носити? Бо щось важко собі уявити.

• Подобається Подобається x 2
  17. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Золоті слова..
    Якщо тут слово аксесуари, замінити на Одяг-то взагалі вийде "прописна істина"....
    можна так і темку перейменувати ....

Останнє редагування: 15 Вересень 2009
  18. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

В принципі залежить від стилю кросівок то їх ще можна одягати з споднями, але не класичними а так званними casual.

Ось приклад:

Під такі сподні спокійно можна одягти ось такі кросівки:

Нажаль мушу вас засмутити і сказати що такий підхід до стилю є дуже застарілий і вказує на брак фантазії і смаку. Зверніть увагу на те що кожен дизайнер у свому дефіле має часткову еклектику, при тому зберігає стиль загального вбрання.
    Ваше вбрання має про вас дуже багато розказати. Все має бути цілісне, як вже тут відмічалось.

Он у мене ніодна торбинка не є такого самого кольору як моє взуття або мій пояс. Взуття підбирається під щось що буде акцентувати деталь у вашому вбранні.

Он у кого має пасувати колір ремінця і мештів і торби, так це у чоловіків. Він може бути одягнений в рожеву сорочку з брондзовим жакетом і джинсами, але пояс і мешти повинні бути одного кольору.

Останнє редагування модератором: 15 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 14
  19. Рибка

Рибка Well-Known Member

А якщо біленька курточка, і шарфик-шапочка голубі чи білі, то файно виглядає.

Дуже багато дівчат-підлітків бачила у джинсових коротких спідничках, кросівки, білі носочки. Але ж знову джинс. Виглядає нормально, але я би навряд чи так оділась, чи може того, що не підліток :girl_crazy:...

• Подобається Подобається x 10
  20. Kasia

Kasia Well-Known Member

1. шуба з джинсами
    2. чорна білизна під білою блузою ( ну звичайно якщо ви француженка - то це допускається:girl_haha:)
    3. не відповідність текстури тканин ( грубі светри, як писали, і тонкі штани чи спідниці), не відповідність сезону ( файно Каті написала про голубі або білі джинси взимку)
    4. не відповідна довжина штанів до каблука ( то виглядає "як в підвалі вода", краще в рівень з землею, ніж за короткі).
    5. золоті прикраси із срібними.
    6.дешеві синтетичні а-ля вечірні суконки з масою стразів, серед будня в обід в маршрутці:girl_crazy:
    7. ну і головне: розмальоване обличчя усіма досягненнями косметики у поєднанні з брудним волоссям чи архівною 3-ною зачіскою і поламаними нігтями.

як на мене, у нас найголовніше - це намалюватися зранку, повним мейком, хоча не передбачено , ніц крім городу в той день. звичайно, я перебільшую, але, дуже багато жінок вважаю.ть , головне намалювати очі і губи, а все решта фігня. чомусь це для мене є найгіршим.
    на мою думку, завжди доглянутими мають бути руки, волосся і для завершення образу правильне і чисте взуття. цього достатньо , щоб виглядати красунею.( звичайно не обговорюємо, що одяг чистий, попрасований і до речний , це зрозуміло.)

можу поспорити. голубі джинси з тонкого котону взимку абсолютно не доречні. це є літній одяг, і жодною шапкою і тим більше пуховичком, навіть коротким цей образ не врятуєш.

Останнє редагування модератором: 15 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 8