Що і з чим не варто одягати?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Holly, 14 Вересень 2009.

1. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

Відповідь: Що і з чим не варто одягати?

О так! і Грильяжко, не забудьте знову про спортивний костюм!
    Я вважаю, що ніяка краса не буде красою, якщо не присутня чистота і охайність, а також відповідність.

• Подобається Подобається x 6
  2. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А білі чоботи і чорні колготки й при тому сукня брудно-фіолетова....Або класична спідниця під футболку з якимось яскравим написом спортивного типу....А ще міні спідниці. Їх потрібно вміти носити, мати гарну фігуру, відповідний одяг а не як небудь... А ще мене добиває коли в людини манікюр неналежний і лак такий порепаний на нігтях...ох...Або коли мале дівча одягає каблуки які грубші за її ноги, наносить невміло косметику, виливає на себе півбанки маминих духів і йде по вулиці як то чудо...Або 55 річна кубіта з м"яко кажучи не ідеальними параметрами фігури п"ялить на себе одяг тинейджерів...

• Подобається Подобається x 15
  3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Там за лінком ще чоловічий варіянт є. Як на мене, дикість.
    А жіночий, із тоненькими шкарпеточками може бути. Правда, я би так не вбиралася.

Щойно такий варіянт побачила. :bad:

Що мені ще не подобається, коли штани в шкарпетки запихають, а поверха шкарпеток літні мокасини. Це просто жах!
    Приблизно такий вигляд:

Пригадалася мені дівчина. Біла блюзочка, чорна спідничка. Але додатки! Рожеві яскраві мешти, салатова сумочка, жовтий пояс, і ще якась чи то фіолетова чи яка пов*язка на голову. :confused:

Тут дівчата теж таким грішать. Джинси, спортивна куртка, кросівки і золотиста торбинка або срібляста. І то така манюня... А, ще забула - а на плечах величезний наплечник. :xaxa:
    Ги... я вчора Вєрку Сєрдючку бачила. Коротюща темно-зелена сукенка, височенні обцаси (чисто такі капці, в яких Сердючка починала) і панчохи - рожево-фіолетові з величезним пущеним очком під самою "д....". То був просто атас! А фігура - шафка сервантівна. :8:
    Ну, тінейджерам то не дивина. :xaxa:

Останнє редагування: 14 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 20
  4. Cranberry

Cranberry Well-Known Member

не зможу втриматись від коменту. Влітку бачили дуже цікаву бабцю за 60 в центрі,уявіть-на ногах груба сіточка ядовито зеленого кольору,міні юбка, сандалі з величезною червоною квіткою і сумочка- кульок. Ще додати яскраво червоний макіяж на обличчі.Я позаздрила її сміливості так вийти на вулицю:girl_wink:

• Подобається Подобається x 20
  5. Consuelo

ну це я називаю "папуга"

• Подобається Подобається x 5
  6. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Я мабуть бачила ту саму "бабцю", при чому аж два рази. Ми з подружкою сиділи в центрі в кафе, а тут іде бабця-бомба: зелені колготи в сіточку, червона квітка на взутті, і ще в неї був велиииииииикий капелюх тоже з якоюсь квіткою величезною. А другий раз вона мала ще накидку атласну, таку як Дартанян, і з пакетом паперовий, але пакет був брендовий, точно памятаю, (ми з подругою ще здивувались), але от якого бренду вже забула. Але ми подумали, що вона трошки "того"

7. Consuelo

припускаю, що тут не сміливість, а безглуздя працювало насправді..
    Згадалась історія про те, що в крутий салон до перукаря прийшла жіночка молода, з чоловіком (явно якийсь бізнесмен)... Вона була в спортивному костюмі, кросах, з жирною непомитою головою, зате з діамантами на шиї.... мало того, вона якимось чином забула в салоні майтки, які виявилися ну дуууже брудними....

8. Cranberry

Cranberry Well-Known Member

Вона !!вона рідненька)))))про капелюх забула дописати!!!:D

9. La esposa

La esposa Moderator

Йой яка та бабця ппулярна! :) Шкода, якщо вона таки справд при здоровому глузді... Бо якщо ні, то хоч не дивуєшся...

• Подобається Подобається x 3
  10. FAIRYTALE

FAIRYTALE Well-Known Member

Це бридотство...
    А як вам таке - рожовий светрик, сині спортивні штанці, мешта на каблуках і обов"язково хусточка в квадратики різнокольорова... Вєщ...

• Подобається Подобається x 7
  11. Consuelo

О, мене дратує ще оце вдягання штанів, що вже навіть не пів, а всю задницю видно і обовязково стрінги! а в хлопців то ті штани взагалі на одному.... чесному слові тримаються... фу...
    Ще чула, що вже перестає модним бути голий пуп... З чим згідна, занадто багато вульгарності навколо.. вже нецікаво...

• Подобається Подобається x 10
  12. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

А мене дратує, коли хлопці одягаються на американську манеру - класична сорочка, штани і ... спортивні босоніжки !!!!!!!!!
    А ще мене "пре", коли кобіти з бокАми, які вилазять з джинсів, одягають короткі майки і все то вивалюється, а їм по барабану :sad:
    А ще не дуже розумію молодих дівчаток (останнім часом частенько таких бачу), у яких є троха зайвого на животику, а вони то все виставляють на світ Божий, не соромлячись і не прикриваючи.
    Або коли старші цьоці одягають в обтяжечку штани, і видно усі їхні дефекти :sad:((

• Подобається Подобається x 15
  13. odree

odree Well-Known Member

зазвичай так яскраво одягаються люди. які мають якусь душевну хворобу (з психіатрії) і поведінка в них теж відрізняється.
    ну і щоб в тему, то мене дратує, коли двчина чи жінка, особливо в літах і колоритних габаритів, натягує на себе топ в обліпку і такі ж джинси, так, що схожа на гусінь робиться

• Подобається Подобається x 13
  14. Consuelo

я б сказала, на сардельку :girl_crazy::girl_spruce_up:
    а мене все цікавить, вони що справді себе гарними вважають? чи дзеркала не мають? чи просто розкомплексовані? нє, ну в мене взагалі зайвого ніц нема, і я собі таке не дозволяю одягати...

• Подобається Подобається x 8
  15. La esposa

La esposa Moderator

Нарешті!... Кажуть, ту моду придумали китайці, щоб народжуваність зменшити!

Фі... Як тісто з діжки...

• Подобається Подобається x 6
  16. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

А мене ще дуже дратує, коли одівають білі штани/спідницю і чорні мешти/босоніжки.
    А ось "голий пуп" мені подобається, ну звичайно, якщо фігура відповідна. Я так полюбила бедрівки, що навіть не знаю, чи одіну колись штани високі (до талії).

Останнє редагування: 14 Вересень 2009
  17. Consuelo

а мені подобається, якщо при тому верх чорний і біла сумка (або чорна)... але це ще крім кольору, залежить від фасону...

голий пуп теж люблю, коли животик полоскою видно...тобто так грайливо...
    а бедровки це файно, але вибачте, не коли це ... ну нижче бедровок.... плюс взимку це ще й небезпечно, тому до бедровок вдягаю довгі светри і майки, щоб живіт і поясницю закутати...

ще вважаю негарним, коли в жінки широкі бедра, а вона вдягає короткі маєчки.. чи коли ноги довгі і коротка маєчка надає їм ще довготи... або навпаки - коли ноги короткі і вдягають довгий светр...

• Подобається Подобається x 4
  18. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

А точніше ...це придумано давним давно для геноциду:girl_mad:...тому що брючки-бедрівки(через які власне пупець і стає голим) так само як і довге носіння стрінгів(у дівчат/жінок) і плавок (у чоловіків)-Призводить до проблем з репродуктивною системою:girl_cool: (через зміну температури) і згодом до безпліддя як такого.Наші бабці були мудрі:зимою в хустинах теплих колготах і бурках:girl_haha:,літом у простенькіх сорочинах і "бабусиних"трусах:girl_haha:-і народжували і зерно міхами тягали і ніц їм не було:girl_in_dreams:.Не все мода корисна..нажаль..:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 17
  19. La esposa

La esposa Moderator

Я останнім часом в них якось некомфортно почуваюся... Але так є - раніше шукали д*пу в трусах, тепер шукають труси в д*пі :)

• Подобається Подобається x 18
  20. Holly

Holly Moderator

:xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 4