Що і з чим не варто одягати?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Holly, 14 Вересень 2009.

1. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

Відповідь: Що і з чим не варто одягати?

А тілесні капронки під низ вдягаєте? і де їх можна купити, я так хочу...мммм

2. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Імена тут не вказуються,це по- перше ;), по- друге, сказала об"єктивну думку, щоб дівчата не робили подібних помилок... але то вже як кому хочеться...
    П.С. якщо це особисто до мене, то читала попередні сторінки, теж розказували про сусідів,екстравагантних бабусь в колготах в кліточку і тд. :girl_bye2:

Останнє редагування: 31 Березень 2010
  3. Orman

Orman Модератор-бомба

хе-хе, не тілесні - білі, чорні, часом коричневі - всі непрозорі :) А ще закралася думка, а внас нема теми про те що з чим МОЖНА носити і чи не офтопимо ми тут :girl_cool:

купувала дві пари в Ку, одні на Добробуті, одні мама зв"язала

4. Provizor

Provizor Well-Known Member

А для мене гетри асоціюються зі стилем casual. Але цей елемент одягу не всім пасує, ідеально виглядають на довгих худощавих ногах, я маю на увазі трикотажний в"язаний варіант. Подобається коли колір і візерунок, що на гетрах співпадає з кольором і візерунком на светрику чи шапці і шалику. Класно виглядають в комплекті з нарукавниками. А ось з босоніжками гетри не сприймаю.

5. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

я маю червоно-чорні, то якщо Ви не проти - відштовхуватимусь від них:girl_spruce_up:

1. чорні лакові босоніжки, закриті, з перемичкою, на широкому високому каблуку
    2. з синіми босоніжками під джинс на високій платформі з відкритими пальчиками

мені дуже подобається коли черевики на "шкільному" каблучку і обов.язково на шнурівці, але високих чобіт я б не одягала - виглядатимете як пластунка..

---------- Додано в 00:29 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:57 ----------

а нашо?
    хіба як би було холодно.. але обов.язково не блискучі!

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Те що ви пропонуєте в високих колах давно вважається несмаком і ви не побачите ні одного поважаючого себе дизайнера який одягне свою модель взуття і торбу одного кольору.
    Таке можна побачити лише на наших дівчатах. Мені якось прислали знимку моєї племінниці одягненої власне в такому стилі, щоб і чоботи під колір, і торбина і куртка. Фе! То було так негарно... як село. Наші експерти так вже нікого не одягають а як таке побачать то женуть так щоб за тим аж курілось.

а я старої закалки. Одягаю тілесні колготки під любу спідницю. Чорних не ношу взагалі, бо вони тут вважаються пріоритетом дам легкої поведінки.

---------- Додано в 05:39 ---------- Попередній допис був написаний в 05:36 ----------

ну це вже завал буде. Я також такого не сприймаю. Гетри для мене особисто це одяг на аеробіку але то ж я. Я неправильна.

7. Orman

Orman Модератор-бомба

я взагалі не уявлю як то спочатку чоботи, а на них гетри?

а ще прикольно чоботи типу гумаків, а під низ підколінки так щоб лише трохи виглядали :)

а я і на аеробіку їх ношу :girl_haha:

8. Lady_Opium

9. Orman

Orman Модератор-бомба

це мала бути бейбі-дол, чуть-чуть недотягнула, але право на існування має

(задумливо)
    хочу гольфи, де то купити?

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

я маю певну особисту не прийнятність тілесного кольору панчішок .але то таке.
    от як на вашу думку хіба то такого ансамблю пасують тілесні колготи?зліва на Марті
    справа на дружині Жори

11. Orman

Orman Модератор-бомба

мені здається що фотка трохи засвічена, і воно так насправді не виглядало. Мені нормально.

тут зовсім нормально - я сама так ходжу :girl_haha:

12. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

я теж не фанат тілесних колготок, а особливо отого святочного варіанту ,з "сардельковим" блиском :girl_cray: ну і з люрексом - узясссс. :girl_crazy:

13. Kasia

Kasia Well-Known Member

може. але суті не міняє. чорні колготки краще б виглядали ..

---------- Додано в 16:00 ---------- Попередній допис був написаний в 15:59 ----------

як на мене тілесні матові колготи дуже тоненькі тільки до світлого одягу і взуття.

14. Orman

Orman Модератор-бомба

тут згідна, не розумію тілесних блискучих взагалі

15. Текіла

Текіла Well-Known Member

Краще б було з чорними колготками, максимально прозорими, тобто мінімум ден. Бо якщо інакше не дуже будуть виглядати з рожевим платтям

---------- Додано в 14:07 ---------- Попередній допис був написаний в 14:04 ----------

Дівчата, як думаєте, що варто одягати під ботільони з відкритим носом? Звичайні прозорі шкарпетки тілесного кольору? Без нічого?

[​IMG] [​IMG]

16. Orman

Orman Модератор-бомба

для мене відкритий ніс - це однозначно голі пальці, але розумію, що в цьому місці виникає багато питань про "холодно" і "незручно", тому напевно не ношу таке взуття взагалі

17. Текіла

Текіла Well-Known Member

я таких ще також не носила. але бачила дуже красиві в магазині, ну просто закохалася в них. от тепер і думаю, як то їх носити правильно і красиво

18. Lady_Opium

без нічого не одягала б - пальчики простудяться, а потім горличко буде бо-бо:girl_cray:
    одягнула б "плотні" кольорові колготи тон-в-тон або ж контрастного кольору

19. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

20. Rona

Rona Мама-йожик

я б їх одягла з джинсами, голі пальці однозначно і червоний лак на нігтиках рук/ніг, якись легкий топ/блузка і шкіряна куртка в тон ботільончикам, на довершеня якась розтріпана зачіска :)