Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Я сьогодні йшла по вулиці ,побачила жіночку в зимовому пальто з хутром і туфлях ,якось не дивиться.:confused: А ось джинси і піджак може бути ,правда треба хоч якось по-тональності підбирати і вже тоді мені більше подобаються туди туфлі, а не кросівки,і джемпер чи фудболка ,на крайняк сорочка, але без краватки.:cowboy:
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Йшла з роботи. Йде жінка: темно-коричнева куртка, чорні штани, чоботи і рукавички, рожеві шалик і парасолька... БІРЮЗОВА СУМКА...
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? у моєму підїзді живе красуня - варьонки-шаровари, чоботи чорні до коліна (штані туди заправлені), коричнева шкіряна куртка нижче стегна... при рості 160 це дивиться як "маленькиий злий карлик"... а її сусідка полюбляє довгу коричневу дублєнку і сині спортивні штані
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Бачила,на попередніх сторінках фото сукні з шкіряним ліфчиком зверху,вирішила додати ще фото. Колекція Уляни Недошитко - " Зачарована ляльками",модель моя близька подруга. Оригінальне поєднання
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Була була, прада трохи велике на мене було, але дуже файнюче. Улянка Недошитко молодець
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Як ви думаєте, 1) у яких випадках можна носити сумку і взуття різного кольору? ( у мене, наприклад, є гарна рижого кольору сумка, і ніяк не можу підібрати до неї взуття) і 2) чи можна носити атласні довгі рукавички до туфлів?
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? в багатьох випадках - просто не одягати одягу якогось третього-яскравого кольору, який не пасуватиме. Фішка - однакове взуття-сумка давно неактуальна. можна
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? а якого кольору найкраще буде взуття у моєму випадку? і який аксесуар варто ще підібрати, бо я пробувала просто чорного кольору одяг і взуття+рижа сумка - щось не дивиться...
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? ну нєєє, по інтернету давати такі поради, то вже фантастика, зараз тут вам нарадимо ....
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Наша дизайнерка нині з рудою торбою прийшла. Штанці чорні, маєчка чорна з рожевими кучерями по ній. Капці рожеві. Виглядає незле. Правда, рудий не крикливий, стриманий.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Вже, вкотре бачила на вулиці дівчат, з "не худими" ножками і попою, в лосінах під шкіру і не в туніці, хоча б, а з короткою курткою...одна така дєвушка - пампушка, була одіта в лосіни, чорні, лакові, з обдертими носами ботільони і зимову куртку чорну блискучу... Як на мене, такі лосіни одягати або з гарною фігурою, стройними ножками або хоч з тунікою.:confused: і не з ніг до голови щоб блистіло, як рокерші))
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Взяття може бути чорного кольору. А рижа сумка буде як "ізюминка", привертатиме увагу.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Попробуйте взуття рудого кольору з рудою сумкою Є стільки гарних рудих ботільонів і чобіточків...
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? А я завжди захоплювалась людьми, які вміють поєднувати непоєднуване (за класичними канонами). Мені здається, що якщо одяг, справді, виражає сутність людини, то навіть крикливі комбінації виглядатимуть органічно. Хтось же створює тенденції, які йдуть всупереч всім нормам? Наприклад Коко Шанель одягла жінку в чоловічий костюм. Але існують певні закони гармонії, як і в мистецтві. Тобто "композиція", яку створить одежа. Існує певний еталон пропорційної фігури, і жінкам "нестандартам" варто враховувати нюанси своєї статури для створення вдалого образу. Але яскрава харизма може затьмарити будь-який одяг в любій комбінації!
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? На мою думку, жінки, які не зважають на нюанси своєї статури і одягають те, що їм не пасує- викликають лиш посмішку, а в гіршому випадку сміх :rolleyes: В нічному клубі Трускавця, бачила дєвушку-пампушку в рожевому атласному міні платті, з вирізами на боках, з яких вилазило "сало" :confused: і в білих чоботях.... хлопці зі сарказмом відмітили, що це дуже "сексуально"
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? А як ви ставитеся до гетрів(кольорових)? До якого взуття пасує?
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? давайте обговорювати одяг, а не людей гетри - моя любов. Маю червоні, коричневі, фіолетові. Ношу з коричневими черевиками і в основному з джинсовою спідницею олівцем