Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Чому, знають. Тільки вони тоді з легінсами і орієнтацію міняють. Я всетаки думаю, що до них треба мати гарні ноги.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? А чому люди мають писати і робити як Ви хочете?В кожного своя думка,стиль писання. І не варта так агресивно сприймати дописи.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Ви хоч раз бачили мене агресивною? П.С. Я висловила свою думку. Тема: Що і з чим не варто одягати? була сприйнята мною, як тема про одяг та аксесуари, які між собою не гармоніюють. Якщо я неправильно зрозуміла, прошу вибачення. Маю деяку схильність стисло триматися теми. Пора викорінювати, а то :tanksmile:
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Бачила сьогодні таке. Іде кобіта: червоне коктейльне плаття з вирізами на рукавах, густо оздоблене крупним червоним камінням, чорні з позолоченим туфельки на високій шпильці, макіяж "від і до", нігті нарощені нафарбовані, зачіска - довге волосся типу "мокра хімія", розпущене, причому одна половина волосся спущена на лице і закриває одне око, повний комплект прикрас - кульчики, пальці в перстенях, ланцюжок з кулончиком, і походка відповідна - дефілює, як по подіуму. Куди кобіта прийшла? В універ на пари. Я сі тащу...
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Дівчатка, була я сьогодні перший день на роботі після декрету і взула мешти, які дооовго не носила, так у них було страшенно незручно і затепло, коли верталася з роботи. Скажіть, пасує ще ходити в босоніжках, бо я щось ніби з іншої планети повернулася. Планую завтра вдягти плаття до колін і тоненький чорний жакет, а от з взуттям і колготами не знаю що робити, порадьте!
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? В босоніжках зараз самий раз, бо в мештах затепло, сама сиджу цілий день на роботі парюся в мештах. Колготки - 15 den світлі, взуття - чорне, не надто відкрите (маю на увазі не "два ремінчика і підошва", бо тоді колгот узагалі не треба, а жакетик мусить бути справді тонесенький). ІМХО.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? На пари ходиться не лєкції слухати, а на хлопців подивитись і їм себе показати. Шукається потенційного мужа. Книжка в сумці а хлопець на думці!
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Марусю, та в нас на факультеті бабське царство! Хлопців тих - раз-два і обчьолся.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Ірусь, я тебе як побачила в садочку аж прибалділа від твого вигляду!!! Суперово виглядала!!! Молодчинка. Навіть не переймайся цим
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? ну що ви хочете... вирвалась від мами - дорвалась до свободи от і вбирає то в чому б мама точно не пустила... Просто ще нема тої грані що то все-таки на вечір, і то не на кожен день... Як згадаю свій макіяж на першому курсі - годину то все малювалось на лиці... тепер би за 100 баксів так би вдень не намалювалась... і я ж не одна така була!!! при тому всі нам говорили як ми гарно виглядаєм - в душі тоже так хотіли, але так як жили з мамами то вони так їх не впускали...
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Так, поправка на вік все-таки має бути. Є речі,які дозволяє молодість, а потім вже не пасує носити. Я як згадаю свої студентські роки - все було - панківський, рокерський, хіппівський, готичний одяг. Тепер так би не одягалась, хоча деколи заскакує, і можу "згадати молодість". То тоді здається, що всі люди дивляться
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Маловірогідно, що вона від мами вирвалася. Не за стипендію ж собі такі шмотки викуповує. Згідна за панківський, рокерський, хіппівський, готичний. Але те, як та дівуля була вбрана - типовий, вибачте, рагулізм.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Бачила вчора мамочку з візочком. Вона була одягнута так, як на мене не варто одягатись. Шовкове біле, дуже ніжне і гарне, платтячко без рукавчиків по коліно, колготи тілесного кольору десь 60 ден і чорні замшеві потерті чоботи на стриптизерській підошві.
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? Lavazza отакі http://www.killena.com/positivecms/pic/ishop/opro/51_0.jpg
Відповідь: Що і з чим не варто одягати? А ви не з Сихова? В нас теж така мамочка гуляє, і регулярно в такому взутті))))) Може в неї нога не розгинається для взуття без каблуків?)))