Що дає заміжжя?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Liliyah Romanova, 3 Червень 2009.

1. zaderyshka

zaderyshka Member

Відповідь: Що дає заміжжя?

а хто зна, може й буває. Може людина схильна сильно перейматись всяким, от маю як приклад знайому, в якої стан "все погано" - нормальний, а як життя починає налагоджуватись, то вона відразу каже, що їй страшно "каби чево нє вишло", що переживає, щоб помилку не зробила. Бо занадто все добре)))

2. Orman

Orman Модератор-бомба

аааа ну хіба

3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Мій чоловік часто кричить що помилився, особливо коли побачить рахунок з кредитної карточки про який заздалегідь не попередила. Але він то кричить під шумок, щоб мене можна було повиховувати яка я марнотратниця. А я і даюсь. Пошумить, пошумить і перестане.

Доречі у мене також було трохи розчарування після шлюбу, але це тому що мене почали роздирати між собою моя родина і чоловік. Було складно бо тиснули з обох боків жахливо. :sad::sad::sad:

4. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Іноді люди,найчастіше дівчата,коли є щось таке,що їм не подобається в стосунках,чи у партнері,думають собі,що "от після весілля все буде інакше:)!"
    і от маємо "післявесілля",але ж дійові особи ті самі! в когось справді ейфорія,хтось хоче "почати нове життя",а хтось не бачить причин і потреби змінюватися. і тоді приходить розчарування і думка про "помилку",бо ж чарівного переродження не сталося,а вже по весіллі...
    може,то така ситуація,хто зна...

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ну але за 2 дні спільного життя неможливо побачити, чи людина змінилася, чи ні.

6. Rosynka

та власне в тому й проблема,що люди чекають,що вже зранку\вдень\ввечері після весілля прокинуться іншими людьми!

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Згідна. Два дні після весілля? Це день після поправин. Ще навіть мозолі від весільних мештів не посходили. А тут вже пройшла любов? Дивно однозначно.
    А щодо депресії чи розчарування? Вірю в таке. Але за місяць-два. Наприклад через побутові проблеми. Та точно не через два дні.

8. Rosynka

9. Venezianka

Venezianka New Member

Справа не так в 2 днях, як в його поведінці відразу на другий день після весілля. Я думаю, що це пост-святкова депресія, ніби після всього ажіотажу мало б бути полегшення, а нема... Буду молитись,що б в них все було добре.

10. natscorp

natscorp Well-Known Member

і що ви робили???
    Така ж ситуація - не можу ніяк вплинути

11. smakolyk

smakolyk New Member

Коханому зразу після інституту запропонували роботу в іншому місті і я з ним поїхала.
    Можливо треба було зразу одружитись, але ми не хотіли, щоб все було за кошт батьків.
    І якось це питання відклалось.
    Так пройшло 3 роки, протягом яких кожний приїзд додому супроводжувався запитанням «ну коли вже?так не можна жити!»
    Я вже й сама не особливо хотіла того весілля, не розуміла, що воно може змінити.
    Ми любили і були впевнені один в одному, а що ще треба?
    І взагалі рахувала, що воно найбільше потрібно не нам, а родині з обох боків .
    Але тепер зовсім не жалію!
    Ну де ти ще побачиш всіх своїх родичів, особливо тих, які розкидані по далекий куточках нашої країни, і не тільки.
    А тут вони всі разом! І стільки позитивних емоцій за один день, коли все тільки для вас!
    А найголовніше, звичайно, - це шлюб у церкві, підготовка до нього на навчаннях.
    Чесно, не думала, що щось може змінити наші стосунки.
    Та після шлюбу, в обох було однакове відчуття, - тепер ми стали ще більш ріднішими.

12. zestim

zestim New Member

...заміжжя дає співрозмовника, на якого можна "наїхати", пожалітися, поприставати, випробувати свої чари. Якщо не допомогло, можно просто відвернутися до стінки і заснути.... :)

13. maxtess

maxtess New Member

Вот-вот:girl_yes2:. А еще прибавим парочку шумных человечков, которым от тебя всегда что-то надо и вот оно- женское счастье:girl_tender:

14. Margot

Margot Well-Known Member

мені заміжжя дало:
    1.Нове прізвище
    2.нові обовязки
    3.дитинку
    Ну є ряд речей, яких воно мене позбавило...але то дурниці! Як то співають : "Как здорово то, что ты есть у меня, Аллилуйя "

15. zestim

zestim New Member

Да, ребенок - самое дорогое и лучшее, что дало мне замужество :) они оба у меня такие упрямые (дочь по гороскопу Овен, муж Телец), так иногда меня доводят!!!! Но позно вечером, когда вижу как мои родные спят... такие дорогие, такие похожие, такие любимые - я понимаю, как счастлива.....

16. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

Мені заміжжя дало: чудового чоловіка, біля якого я почуваюся найбажанішою, найкоханішою і просто щасливою, відчуття захисту і затишку, вірного друга, який ніколи не зрадить, вислухає і завжди дасть мудру пораду, донечку-сонечко, яка є копією татка :girl_tender:. Окрім того заміжжя дало нове прізвище і нові обов"язки:girl_smile:.
    А ще так співають: "Як добре що ти є. Щоб це було, якби тебе не було!".:girl_curtsey:

17. lorelaj

lorelaj Active Member

рідну душу, перед якою не треба носити масок й в прямому й переносному значені, з якою можна поділи вагу кожного секрету, проблеми, горя навпіл. забрало заміжжя теж достатньо, але то зовсім інша тема й на питання " а що цінніше?" в мене давно є однозначна відповідь. Видно буде що скажу за 10років, сподіваюсьте саме.

18. Steba

Steba Member

Відчуття родинної цілісності, відповідальності за когось, грунту під ногами.

19. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Кохану людину, половинку - завжди поруч, яка тебе розуміє з пів слова, підтримує і допомагає у всьому. Опору і захист, розуміння і співчуття і т.д.

20. Lanasweety

Lanasweety New Member

ми до одруження були багато років разом і для мене саме одруження змінило не так багато, але от перед суспільством зовсім інший статус!