Що чоловіки перебільшують а жінки применшують...

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 24 Вересень 2009.

1. Сheerful

Сheerful Well-Known Member

Відповідь: Що чоловіки перебільшують а жінки применшують...

Хм......я теж думаю, що молоді юнаки прибріхують про к-ть партнерок, адже, для більшості з них головне швидко і багато:girl_wink:

2. Virginia

Virginia Well-Known Member

Треба зробити анонімне опитування:lol::lol::lol:
    1) від 1 до 3
    2) від 4 до 10
    3) від 10 і до ........... ото статистика буде:girl_haha:

• Подобається Подобається x 8
  3. Красотка

Красотка Well-Known Member

Про партнерок це точно!!
    Деяким друзям,яка в них зарплата!
    Ще частіше те,що вони ГІГАНТИ в сексі:girl_crazy:

4. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а ще чоловіки перебільшують рівень самопочуття! наприклад, дуже часто, якщо в хлопа температура 37 - він вже з ліжка не стає і поводить себе, ніби смертельно хворий... Мій Коханий недавно порізав пальця - ну як дитина! всьо, капець, в нього пальчик болить.... Чи вважай, часом волоска десь не вирви - то ж крику буде!
    (це не оффтоп? бо з назви теми я зрозуміла, що тут не конкретно щось одне перебільшувати мають...)

а в продовження партнерок - знаю таких чоловіків, в яких доволі велика кількість жінок була, але вони неохоче про це говорять...

• Подобається Подобається x 7
  5. Волошка

Волошка Well-Known Member

Мабуть, ті, про яких вони не говорять, направду залишили слід в серці тих чоловіків.

• Подобається Подобається x 2
  6. Consuelo

можливо.. а можливо просто ті чоловіки мають хоть якусь повагу до інтимного жінок, най хавіть ті жінки поводились без самоповаги

7. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Маю декількох знайомих чоловіків, з котрих не виб"єш, скільки в них було жінок, залишається тільки здогадуватись. Було щось чи не було з конкретною жінкою - то взагалі табу.

Відрізняються від решти впевненістю у собі. Мабуть, не потребують доказувати оточенню, що їх хочуть (а вони можуть).

Останнє редагування: 25 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 7
  8. Consuelo

о, це Ви справді гарні зауважили! і найцікавіше, що таких справді більше хочеться)
    принаймні мені, коли віє від чоловіка "чоловічістю", мужністю, а не "пацанячістю". Спрвді є так, що найчастіше оправдовуються винні люди, кричать про сексуальний досвід цнотливі, щось доводять з піною в роті неуки тощо...

• Подобається Подобається x 3
  9. Hruska

Hruska Well-Known Member

Якщо ця брехня підходить напарнику - то чому б і ні? Треба дуже добре знати людину, щоб відчути чи це перебільшення чи переменшення...:girl_cool:
    Мені власне не доводилося нікому таких подробиць пояснювати...та й власне для чого...хай додумується:girl_curtsey:

10. zajunya

zajunya New Member

Як на мене, то про таке не треба ні питати, ні розповідати (якщо є про що розповісти). Особливо коханим, бо такі розмови залишають неприємний слід надовго.

11. ylisovych

ylisovych миється в бані

Хлопці різні бувають..Коли я почала зустрічатися зі своїм хлопцем, то запитав він мене перший - я відповіла ти в мене другий (перший був мій перший чоловік), а він мені каже а в мене було 4....я щось подумала що забагато,бо знаючи його з ким він зустрічався,щось мені по його статистиці не клеєлося, але думаю може такі попадали на один вечір...Потім пройшов певний період,він мене знову питає, я йому знову те саме...І тоді він мені відповів,що я в нього теж друга..А він прибільшив,щоб я якщо збрехала то виправилася на більше....о такі хлопці...і довго він не вірив що другий...

12. Hermi

Hermi Well-Known Member

ну з коханим на мою думку потрібно на таку тему говорити, ну ще з найближчими подругами..а так просто кому небудь ляпати...
    стикнулась цих вихідних з такою ситуацією. Приїхала до знайомих, а там були їхні знайомі (хлопці 19-22роки). От щось пішла розмова на ту тему і почалась я цього тижня тільки з 2-ма був...а я цього місяця з 10 -тьмя...сиджу, офігіваю...тут вони починають розказувати як то все відбувалось...мене починає брати сміх...і тут мене пробиває "а я вчора на місяць літала". Мій друг зі сміху чуть з крісла не звалився...Хлопці напевно не поняли до чого я то ляпнула, але тему змінили відразу...

13. mimi

mimi Member

Особисто в мене було три сексуальних партери, один з яких буде моїм майбутнім чоловіком, про двох попередніх він не знає, оскільки саме він був у мене першим, хоча інколи він у цьому сумнівається тому що у мене не було крові і нічого не боліло, був час коли його не було на Україні і я "скочила в гречку", тепер про це шкодую, адже ні досвіду ні нових відчутів не було, потім було важко дивитися в очі людині яка тобі довіряла. Ніколи не зможу зізнатися йому у тому що в мене крім нього були інші, по перше соромно, по друге навіщо? все одно я люблю його, а те що я зробила мучить мене досі, знаю на 100 відсотків що він мене не зраджував...

Останнє редагування модератором: 31 Травень 2012
  14. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

нагадала собі анекдот в тему:
    дзвонить пізно ввечері у пятницю одна коліжанка другій:
    - уявляєш, мій на бровах приліз...
    - о, в мене те саме...
    поскаржилися одна одній, вирішили зробити собі суботу - піти цілий день прогуляти замість прати-прибирати. от потрапили на іподром вперше в житті, вирішили зіграти в тоталізатор. а на якого ж коня поставити? Вирішили:
    - ти якого розміру бюстик носиш?
    - другого...
    - а я третього. 2+3=5. Ставимо на 5.
    у кінці заїзду диктор оголошує:
    - переміг кінь під №5! виграла єдина ставка!
    раді загребли банк, прийшли додому, чоловікам розказують.. ті ж думають: хіба ми гірші? наступної суботи вже вони йдуть на іподром. питання ставки:
    - ти жінку скільки раз за ніч любиш?
    - ... три ...
    - ... а я ... 4... ставимо на 7!
    в кінці заїзду диктор оголошує:
    - виграв кінь під номером 2!

мораль: не треба ля-ля!

15. Maryna Demeshko

Maryna Demeshko New Member

Я думаю, якщо люди хизуються попередніми своїми стосунками, а саме їх кількістю, то це зовсім не круто. Хизуватися таким неетично і часто це роблять люди у яких є якісь комплекси, аби якось здатися кращими. Хоча насправді ті, у кого все добре, не будуть нічого перебільшувати.

16. Mawa

Mawa Member

В мене був тільки 1 мій чоловік, а внього до мене була 1. Мені якось впринципі всерівно, хоча є 1, що мене мучить. Ми зустрічались 2,5 роки і розійшлись. В цей момент в нього і було це, а потім ми знов зійшлись і було вже в нас, а мене мучає, що якщо б ми не розійшлись, то першою була б я...