Що читаємо?

Discussion in 'Читальний зал' started by Irus'ka, Sep 16, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. simona

simona Well-Known Member

Відповідь: Що читаємо?

читаю Л. Ренар "Круг жіночої сили" враження дивні в залежності від мого настрою)))), але чогось повністю довіряю і вірю автору, таке враження, що мені 18 років і випадково натрапила на щоденник-навчальний посібник як потрібно себе, жінку, поводити. Комі б порадила - напевно тим жінкам , дівчатам, які втратили віру в свої сили і в себе

2. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

для найзагальнішого у світі розвитку:)

зараз знайомлюсь зі Стейнбеком, дуже добре йде:)

3. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

А ніц не вийшло. Починаю читати - і переборює дике бажання спати :girl_crazy:. Так що далі навіть не буду мучити себе і пробувати хоча б щось прочитати із сучасної української літератури.

• Подобається Подобається x 1
  4. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

Читаю Ірен Роздобудько "Я знаю, що ти знаєш, що я знаю"- захопило і навіть дуже

За один вечр прочитала "Осенние цветьі"

Це все залежить від смаку і вибору. Мені, наприклад, більше до душі саме українська сучасна література- якась вона рідніша. Хоча акож багато чого фільтрую. Стараюсь всі книги дочитувати, але, інколи, без особливого інтузіазму.

5. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Консервний ряд Стейнбека - просто супер!

6. New look

New look Well-Known Member

Зараз перечитую Наполеон Хіл "думай -багатій" .Старенька книжка,але застосовувати і зараз можна..

7. natorella

natorella Well-Known Member

хто радив шантарам? дякую! вєєєєєщь!

8. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

читаю Гоголя з циклу "Диканьки" і "Миргорода" старезну книжку 50-го року.
    але як же файно йде, кайф:girl_in_love: потім планую ше розжитись на шось гоголівське.

9. belkinaOsja

belkinaOsja New Member

Я прочитала книжку Джоан Харріс "Шоколад". Мені дуууже сподобалася (і фільм за її сюжетом з Джонні Депом чудовий). Книжка про людські стосунки з присмаком шоколаду

10. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Я вже стільки разів пробувала змусити себе то читати, але - ні, каторга...Хіба твори Марії Матіос подобаються. Більше подобається література ХІХ ст, причому англійська :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 1
  11. Milongera

Milongera Well-Known Member

Почала перечитувати "Сто років самотності". Але ж я тащуся від того магічного реалізму! :girl_crazy:
    Останнім часом орієнтуся на відгуки в цій гілці. Отак прочитала "Акушер-ха" про будні акушера-гінеколога в іронічно-стьобному стилі.
    А ще скачала собі роман Зеді Сміт "Білі зуби", в неті його дуже хвалять, світовий бестселер, а авторці щойно 30 років.

12. Farfalla

Farfalla Member

а я шось ніяк не можу осилити... :girl_cray: дойшла до середини і далі ніяк...

13. Sertce

Sertce Member

А я читала "Сто років самотності" в студентські роки. Мені подобається.:girl_in_dreams::girl_bye:

14. MorsImmortalis

прочитала "Кульбабове вино" Р. Бредбері. мила книжка про дитинство.
    був там момент з убивствами дівчат і автор так і не прояснив хто і за шо. ех:girl_in_dreams:

---------- Додано в 12:44 ---------- Попередній допис був написаний в 12:43 ----------

оцю книжку читала на українській (вид-во "Богдан").так от, російські старі переклади творів Бредбері справили значно більше враження. не знаю чому. хоча цей сучасний переклад теж добрий.

15. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Побачила по тєлєку інтерв'ю з Горбуновим, розказував пр книжку "Шантарам". Скачала, не можу відірватись. Хочу дочитати і подивитись фільм.

16. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Ще одна вражаюча книжка на мою улюблену тему про життя жінок-мусульманок -Суад "Спалена заживо". Про життя дівчинки в глухому палестинському селі, де правлять чоловіки і народжених дівчаток цінують менше, ніж худобу...де заради надуманої честі сім"ї йдуть на страшні вбивства, які дозволені в країні офіційно і просто не вкладаються в голові...
    Прочитала на одному подиху, за вечір, книга з хорошим закінченням, заставляє задуматись над тим, якими примітивноми і надуманими є мої проблеми, порівняно з долею цих нещасних жінок.

17. Maksli

Maksli Well-Known Member

:good::good::good:
    Дуже раджу прочитати "Джен Ейр" Шарлоти Бронте!!! Захоплююча і цікава історія життя бідної сироти!!!

Last edited: Feb 12, 2012
  18. Hermi

Hermi Well-Known Member

"Джен Ейр" дійсно варто почитати!
    зараз читаю Костенко "Записки самашедшого", чесно так собі, але там описуються події сучасної України, доволі саркастично. Треба щось вітчизняне читати...

19. MorsImmortalis

читаю Артема Чеха "Сині двері зліва". поки шо "нє впєчятляєт" :girl_nea:

20. Farfalla

Farfalla Member

А я якраз закінчила Гарі Чемпен "5 мов любові у подружжі"
    читала російською, бо українською (переклад в-цтва "Свічадо") ніяк не могла осилити.
    І вчора почала Люко Дашвар "Село не люди"... інтригує...

Thread Status:
Not open for further replies.