Що читаємо?

Тема у розділі 'Читальний зал', створена користувачем Irus'ka, 16 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Відповідь: Що читаємо?

Купила собі "Деловая стерва",:ninja:посібник для так би мовити "справжніх жінок"-погортала погортала-НЕ МОЄ!!!:bad:видно я ще не зовсім стерво...:confused:

2. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

І я її обожнюю!!! Ще в школі прочитала "Зоя", то я так плакала, що думала без очей залишуся. І цей твір я перечитувала 4 рази :xaxa:

• Подобається Подобається x 2
  3. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

І в мене "Зоя", то практично настільна книжка!!!

4. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Я зараз читаю Петровича "Острів та інші видіння", мені дуже подобається. на скільки я знаю, це перша його книжка українською мовою. Усі попередні я читала російською. Цього автора вважають "сином генія Павича", хоч, як на мене, він його далеко переплюнув! Коли читаєш Павича, то на третій книжці робиться нудно, а тут ні!

5. algo

Вчора взяла Захер-Мазох "Венера в хутрі".Сьогодні попробую почитати

6. Птася

Птася Well-Known Member

ну поділіться враженнями, як книжка?

7. Макарена

Макарена Well-Known Member

Зараз почала читати "Норвезькій ліс" Харукі Муракамі. Дуже захотілось прочитати ще щось його після "Кафка на пляжі". А зазвичай читаю М. Матіос, І Роздобудько і нових українських письменників. Може когось підкажете, але не типу Ірени Карпи.

8. algo

Щось не читається, прочитала 10 сторінок, перескочила на іншу,зараз читаю легенькі романчики.мені треба перерву робити між серйозними книгами.як тільки почитаю, напишу!!

9. Tanju

Tanju Well-Known Member

"Норвезький ліс" суперова книжка! Я її першу прочитала,а потім вже і Кафка на пляжі.
    Останнє, що прочитала, була книжка "Ангели і демони" Дена Брауна. Сподобалось, правда початок здався трошки занудним, але потім -цікаво!

• Подобається Подобається x 1
  10. Птася

Птася Well-Known Member

Теж читала, але пішла складніше ніж "Код ДаВінчі". А ще з такої серії читала Джон Кейз "Код бытия" - не раджу тим, хто не сприймає інші погляди на релігію. Такы книжки називаються релігійними/історичними детективами. З такої серії читала "Историк" Элизабет Костова, книжка про Дракулу, вау аж дух захоплювало коли читала. А зараз взяла ще дві книги з цієї серії: К.Сєнсон Горбун лорда Кромвеля і Дитрих Уильямс "Пирамиды Наполеона"

11. irushka

irushka Well-Known Member

Цікаво стало почитати ту Ірену Карпу, стільки галасу навколо неї. Почитала :bad::bad::bad:
    Взялася за Роздобудько "Оленіум".

• Подобається Подобається x 4
  12. Irusya

Irusya Well-Known Member

Ой, і я Роздобудько також сьогодні "Оленіум" почала :), ще прочиталі її "Гудзик" і "Все, що я хотіла сьогодні..." - такі сумні, та й ще закінчення такі загадкові, одним словом втрачене кохання...:umbrage:

13. Птася

Птася Well-Known Member

Ось взяла собі почитати Решад Нури Гюнтекин "Королек - птичка певчая". Щось мене останнім часом на любовні книжки потягнуло :)

• Подобається Подобається x 5
  14. mayscream

mayscream Well-Known Member

Читаю цикл Софі Кінсели про шопоголіка.Вже взялася за "Шопоголік і бебі".Кумедно;-)

15. Гелена

Гелена Well-Known Member

читаю ще раз Getting Things Done (GTD), про те я організувати свої справи і ефективно їх виконувати
    читаю, бо хочу встигати більше зробити всіляких справ, ніж встигаю
    ну просто шикарна книжка в тому плані :y::y::y:
    колись я так робила "як книжка пише", але збилася з курсу, тому перечитую :xaxa:

16. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А я читаю Алису в Стране Чудес! Море задоволення :y::y::y::y:

17. mamatu

mamatu Well-Known Member

Лежачи з малим у лікарні, у мене нарешті з"явилась можливість (і часова, і розумова) почитати книги "взапой".
    Перечитала:
    Еверетт Персиваль "Американська пустеля"
    Джонатан Тригелл "Мальчик А"
    Ірена Карпа "Bitches - Get Everything"

Залишилась задоволена усіма книгами, але "Американська пустеля" залишила найбільший резонанс.

Ще мені Маргаринчик підкинула книженцію (не пам"ятаю авторку, бо дала сестрі почитати) "Родители (как их приручить...)". Назву, як бачите, теж толком не згадала. Книга розрахована на підлітків. Спочатку мені не сподобалось, думала я, що ж це Маргарин хотіла мені сказати, але починаючи з другої третини книги я просто прозріла, як гарно письменниця ставить на місце мізки. Може не до всіх би це послання дійшло, але я, власне, маю такий період в житті, що прочитане було просто інструкцією для власних висновків та дій. Дуже хороша "мізковправляльна" книга, що я (як вже писала вище) швиденько дала її почитати сестрі.
    І одразу по виході з лікарні почала читати журнал "Колесо Жизни", "Под знаком качества", що стало більш ніж логічним продовженням правильного вправляння мізків після книги. Я зараз в запалі, дуже боюсь за буденними турботами втратити це натхнення, але наразі маю намір якісно змінити своє життя.
    На жаль, мені доведеться менше заходити в інет, а відповідно й спілкуватись із вами. Навіть зараз я заскочила на ДП, щоб власне поділитись своїми натхненниками. Якщо зацікавить авторка книжки, питайте, я уточню (назву також). Журнал також я би дуже рекомендувала. Як почитаю інші номери, поділюсь також враженнями.

• Подобається Подобається x 5
  18. irushka

irushka Well-Known Member

Почала читати Володимира Білінського "Країна Моксель, або Московія". Про те, звідки з насправді походять "великороси" і ким є тепер... Цікаво!

• Подобається Подобається x 3
  19. Яруська

Яруська Well-Known Member

Вже в котрий раз перечитую книгу "Сім"я Резо", Ерве Базена.А взагалі я запойний гнигоголік:xaxa: Правда є речі які не йдуть мені..

• Подобається Подобається x 1
  20. mamatu

mamatu Well-Known Member

Прочитала номер журналу "Колесо жизни" "Вдохновение и творчество" - дуже сподобалось: правильний підхід до життя в цілому та творчості зокрема.
    Не сприйміть, як рекламу, бо я абсолютно ніякої фінансової вигоди з того не маю. Просто цей журнал мені дуже сподобався, а я люблю ділитись радісними відкритями із іншими. Ось і ділюсь.

Статус теми:
Закрита.