Що читаємо?

Тема у розділі 'Читальний зал', створена користувачем Irus'ka, 16 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lelihelija

Lelihelija Няшка

Відповідь: Що читаємо?

Теж дуже люблю "Солодку Дарусю" Матіос. Як на мене - це наразі найсильніший її твір зі всіх мною прочитаних цього автора.

2. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

А мені хочеться чого ніжного, романтичного, світлого, душевного:girl_yes:
    А я навіть не знаю, до чого би то взятися(((

3. Lelihelija

Lelihelija Няшка

Попробуйте почитати Ремарка.. Не завжди світле, іноді трохи важке, але точно романтичне і душевне.. Принаймі на мою думку. :girl_tender:

4. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

А що саме, бо я вже дещо читала?

5. Lelihelija

Lelihelija Няшка

Мені найбільше сподобалися "три товариші". Але думаю, що і інші можна почитати, чула хороші відгуки взагалом про його творчість. :girl_yes2:

6. Sertce

Sertce Member

Дівчата, порекомендуйте щось таке легеньке, веселе смішне почитати, бо щось мені після "Солодкої Дарусі" гижо на душі:girl_sad::girl_sad::girl_sad:

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Денис Цепов "Держите ноги крестиком"- байки із практики акушера у "довільній" формі.Ну або щось із серії "Шопоголіків"- читання на один раз, але легке, веселе і голову "розвантажує".

8. Sirenjka

Sirenjka New Member

я вже не один раз читала "тріумфальну арку"....(Ремарк)

9. Lelihelija

Lelihelija Няшка

Я все не можу добратися до неї.. :girl_smile: Такий великий список того, що хочеться почитати.. :girl_tender:

10. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Я з вашою думкою згідна ;)
    Доберіться - не пошкодуєте!
    Цей твір мене вразив найбільше.
    Взагалі у Ремарка майже всі твори романтичні і драматичні. Люблю читати як чоловік описує кохання і пов'язані з тим переживання :)

Зараз читаю "Століття Якуба", наразі висновків робити не буду. Спершу дочитаю.

11. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Чудовий роман! Дуже мені до вподоби стиль автора. Почитайте ще "Острів Сильвестра".
    Чекаю коли з'явиться в книгарнях "Графиня" Володимира Лиса - судячи з рецензій, мало би бути цікаво.

12. krab

krab Well-Known Member

Взяла до рук і мені не пішло:sad: прочитала може 20 сторінок від сили:sad: почала читати Ірен Роздобутько "Гудзик"-дуже гарне оповідання, про любов, життя, долю! На одному подиху прочитала:)))

13. sunset

sunset Active Member

читаю Стіга Ларсона *Дівчина з татуювання дракона*, враження суперечливі, ніби цікаво, але деякі пасажі такі затягнуті...
    дочитаю- напишу детальніше

14. Demetra

Demetra Well-Known Member

Цікаво дізнатися ваші враження від книги. Читала другу книгу з цієї ж серії "Дівчина яка грала з вогнем". Сюжет цікавий, але не динамічний, трохи навіть занудний. Продовжувати читати серію напевне не буду.:girl_nea:

15. Burberry

Burberry Well-Known Member

Дочитую Пітера Мейла "Рік в Провансі", де в анотації пише: "Герої цієї книги зробили те, про що більшість із нас тільки мріють: вони купили в Провансі старий фермерський будинок і почали в ньому нове життя"
    Хотілося чогось такого сонячного, "смачного", легкого, уявляти сільські французькі пейзажі. Книга, хоча й легко читається, але, чесно, чекала більшого:girl_nea:
    Наступною на черзі - "Графиня" В. Лиса!

16. squirrel

squirrel New Member

Дівчата, а хто знає чи є українською мовою книга Януша Вишневського "Молекули емоцій"? Якщо є, то де її можна придбати?

17. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

18. Lelihelija

Lelihelija Няшка

Ой, читала я книги по навчанню, на оригіналі.. Автора вибрала випадково. І пожаліла, бо ледве дочитала.. Автор - Жан Брюс, він пише (швидше навіть штампує з немовірною швидкістю :girl_impossible:) детективи.. В нього там вже величезний їх список.. Але 2 прочитала, і такі вже однакові.. Прям конвеєр якись. Так що, якщо комусь попадеться (не обов'язково оригіналом), читати не раджу.. :girl_nea:

19. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Саме так :)
    Просто для мене Якуб і Яків - одне й теж :)
    Того й переплутала :girl_blush2:
    Дочитала вже, враження двоякі - неначе змішали Ремарка з його описами про війну (але скупо і уривками) і Люко Дашвар "Молоко з кров'ю"...
    І кінець такий ніякий... Де продовження історії з Оленкою - де мораль?
    Я вже навіть подумала, що то котрась із його внучок - так багато дітей наробив.
    Не сина ж він так чекав, а прощення...
    короче, або я чогось "не пойняв", або автору писати надоїло:confused:.
    Зараз читаю Винничука і думаю, чи є обов'язковим в літературі зараз писати через сторінку про секс і вживати назви статевих органів:girl_feminist:
    Я не проти якоїсь пікантності в творах, але "що забагато - то нездорово".

20. zaderyshka

zaderyshka Member

в Винничука то є норма, такий стиль. Навіть би здивувалась, якби не здибала в нього описів такого собі "смакування" пікантностей.
    Взялась без ентузіазму читати Ізабеллу Сову "Смак свіжої малини" і...не шкодую. Цікаво і легко. Без закрученого сюжету і невимовно важкої драми. Чтиво для розслабухи, однак, приємне.

Статус теми:
Закрита.