Що читаємо?

Тема у розділі 'Читальний зал', створена користувачем Irus'ka, 16 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

Відповідь: Що читаємо?

так я ледве теж дочитала. Зато з захопленням прочитала "Холодний яр". Тепер берусь за "12 обручів" Андруховича

2. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Недавно дочитала Пітера Джеймса "Убивчо просто". Гарна книга, тримає в напрузі навіть коли вже зрозуміло, хто ж зловмисник. Рекомендую!
    Тепер завантажила з Флібусти збірку детективних новел за редакцією Джеффрі Дівера "Поза законом". Першу (Дональд Вестлейк, "Прогулянка навколо грошей") і другу (Енн Перрі, "Заручники") з них вже перечитала, непогано :) Тягне чомусь останнім часом на ось такі тематичні антології :)

3. Sertce

Sertce Member

Щойно мої руки дійшли до "Солодкої Дарусі" Матіос. Знаю, що тyт вже сто раз згадувалась ця книжка, але не маю часу/ бажання шукати, де саме. Дівчата, в двоx словаx, xто читав, як вона вам? Цікава? Дякую.

4. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

неймовірна! перечитувала уже неодноразово. почитайте - сподобається :)

5. Barbie

Barbie Well-Known Member

Читаю зараз "Залишенець" Василя Шкляра. Мене книга захопила, коли дочитаю напишу докладніше.
    Я обожнюю детективи! Дуже хочу зараз почитати Агату Крісті:)

6. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Майже всю її перечитала.
    На перше місце поставила б Пуаро, потім - Міс Марпл. Рекомендую тобі читати її серії про того ж Пуаро чи Марпл в хронологічній послідовності. Тоді набагато краще йде! Але і в будь-якій послідовності романи теж чудово сприймаються!

7. Sirenjka

Sirenjka New Member

книжка-дуже важка,але дуже цікава...насичена жорстокою правдою...прочитайте потім "Маріца-мати Кристофора"(Матіос)

---------- Додано в 15:39 ---------- Попередній допис був написаний в 15:31 ----------

будь ласка,скиньте посилання на цю книжку!!!!

---------- Додано в 15:51 ---------- Попередній допис був написаний в 15:39 ----------

Прочитайте "квітка пустелі"...будете ще більш вражені...і це на правдивій історії життя американської моделі....ще є фільм...Вразило...дуже..

8. sunset

sunset Active Member

книжка дуже мені сподобалась- після неї перечитала більшість прози Андруховича, і ще й Софію сподобала як авторку))

недавно прочитала Ірени Карпи *Добло і Зло*, не вразило- так книга для ненапряжного відпочинкового читання,
    а от гарне враження маю віж Космовської *Буби*, дуже легке, прочитала за 4 дні, така молодіжна проза, по- доброму дитяча)

9. Coshitce

Coshitce Member

Потребувала душа спокою, перечитала Джейн Остін "Эмма", "Гордость и гордыня" та "Доводы рассудка".

10. Katrine

Katrine Member

11. Peppy

Peppy New Member

Щодо Агати Крісті - прочитала всі романи)) неодноразово!
    Зараз підсіла на класичний детектив (По, Дойл...) Найбільше сподобався Честертон і його Отець Браун! Раджу!
    Паралельно пробую читати Георгія Вісника романи про ДПА. Непогані, але не затягують:girl_emo:

12. oksumoron

oksumoron Active Member

Минулого року відкрила для себе такого письменника як Біл Брайсон (Bill Bryson), сучасний америк. письменник.
    дуже цікаві книги особливо ті які пов'язані з подорожами (в нього є і про Америку і про Європу, Австралію). Цікаві і досить смішні історії, основний гумор полягає в розумінні менталітету інших континентів.
    Зараз читаю В дома, цього автора, більше як енциклопедія про все що знаходить в домі, історія побуту!
    хто має час, а особливо коли може читати ці книги в оригіналі на англ мові, дуже раджу!

---------- Додано в 12:56 ---------- Попередній допис був написаний в 12:37 ----------

перечитала вього Драйзера ще в шкільні роки, але з часом вже в університеті навіть перечитала знову деякі книги бо дуже мені сподобався!
    "Американська Трагедія" дуже мені пішла трохи детективу, трохи внутрішніх страждань як в Достоєвського!

13. ViTanya

ViTanya Member

Почала сьогодні читати його книгу "Остров её величества". Дійсно, дуже цікаво, чудовий гумор:girl_smile:

14. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

зараз читаю Лео Перуца "Ночі під кам"яним мостом". збірка містично-фантазійних історій з життя євреїв.
    поки толком не можу описати враження, бо тільки недавно почала читання і ще не встигла вловити настрої автора

15. malunka

malunka New Member

А я із захватом перечитала усього Януша Вишневського, першою була, звичайно,
    "Самотність у мережі", але книга, яка справила найбільше враження це- ''Молекули емоцій''!

16. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Чоловік прочитав «Записки українського самашедшего» Ліни Костенко.
    Чоловіка дуже вразила книжка, але говорить, що дуже важка психологічна. Я вже почала її читати. Книга дуже захоплює, бо побудована на реаліях сучасної української історії.

Така соковита, гарна мова твору. Буду швиденько дочитувати, бо книгу нам дали добрі знайомі, щоб почитати.. Бо до книги черга... А самому купляти дорого один примірник. Ціна кусається:girl_devil:

17. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

не дочитала я Лео Перуца. шось він почав там "тягнути" про короля Річарда.і мені стало нудно. він взагалі важко читається. 50 сторінок за 5 годин,це д-у-ж-е п-о-в-і-л-ь-н-о--

18. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Читаю Ольгу Токарчук "Веди свій плуг понад кістами мертвих". Дуже дивно.

19. бетменша

бетменша Well-Known Member

Гарна письменниця. А книга має нестандартний сюжет. проте мені сподобалась. Прочитала на одному дихання

20. Sertce

Sertce Member

Почала читати "Солодку Дарусю"Матіос. Супер. Xоч і важко псиxологічно. Тепер розумію, чому Ірен Роздобудько у своїй книзі " Переформулювання" неодноразово з теплотою згадувала цей твір і саму М. Матіос...

Статус теми:
Закрита.