Що читаємо?

Тема у розділі 'Читальний зал', створена користувачем Irus'ka, 16 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. MYR

MYR Member

Відповідь: Що читаємо?

Я теж зараз читаю класику, Гі де Мопасан "Любий друг". Була на виставі в театрі М.Заньковецької, надихнуло на прочитання.

2. kljysochka

kljysochka New Member

3. DivineVanGate

DivineVanGate Member

А я взялася за «Трилогію бажання». Т.Драйзера ("Фінансит", "Титан","Стоїк").

Перший раз почала ще читати на курсі першому, то не пішло. А зараз по-моєму "созрєла" :)

4. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

хух, читаю англіюською "леді та єдиноріг" трейсі шевальє..хочеться ще почитати її дівчину з перловою/перлинною сережкою..

5. Coshitce

Coshitce Member

Файна книжка: Анна-Лєна Лаурен "У них щось негаразд з головою, у тих росіян..."

6. Vitusja

Vitusja Well-Known Member

Я вчора прочитала Марія Ряполова "Бурецвіт". Хороша книга. Читати дуже легко. А сюжет новий і цікавий.

7. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Прочитала кулінарну книгу "Їмо вдома" Юлії Висоцької. Дуже гарно написано і рецепти гарнющі є. Взагалі імпонує кухня Юлії, але інколи такі там складові, що днем з вогнем у себе не знайшов би. Якби і хотів. А так написано легко, гарно та дуже доступно. Хоч вона і ведуча і актриса, але письменницький талант у неї присутній, як на мене. Бо читаєш - не відірватися. Це показник.
    Прочитала також книгу Стівена Кінга "Зелена миля" . Як і кожна книжка цього автора вона смачна, барвиста і цікаво та захопливо вкладено. Дуже живо і правдоподібно. Це один з моїх улюблених :girl_in_love: письменників, якого собі відкрила у 15 років і ідосі не проходить це захоплення. Кому цікаво, також порекомендувала б почитати такі його трилери, як "Керрі"(фільм теж є),"Секретний сад - секретне вікно"(фільм є з Джонні Депом чудовий), "Спопеляюча поглядом", "Майже бьюїк" "Сяйво", "Крістіна", "Лангольєри","Мізері"(дуже психологічно напружена), "Зона покриття"(просто бомба!)...
    Хотіла ще написати, але захочете ще пошукаєте його твори. Бо він пише прекрасно і цікаво все(І це не перебільшення!). Якщо ще невідкрили для себе цього автора - ще не пізно. Я чоловіка ним "заразила:girl_haha:" Кінг того вартий! На багато з цих творів знято фільми - дуже гарні, але спочатку я читала, а потім дивилася фільм, бо нецікаво потім буде читати. А ще цікаво - відмічаєш сам для себе, що в книзі було отак, а що змінили для фільму.:yes:

Останнє редагування: 7 Вересень 2011
  8. Drongo

Drongo Well-Known Member

Анна Борисова " ТАМ..."

9. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

у дорозі дочитала "Мануал для черепахи" Тетяни Савченко (журнальний варіант у "Київській Русі", бо все ніяк з виданням не складається), дуже химерна штука з несподіваним фіналом. для такої жабки-мандрівниці там є чим побавитись :)
    зара читаю збірочку оповідань Юдіт Германн "Нічого, крім привидів". оповіданнячка якраз такі як я люблю - трохи сонні, зате дуже особистісні і дуже німецькі.

10. Venezianka

Venezianka New Member

Давно хотіла і нарешті дійшла до "Графа Монте-Крісто" А.Дюма.
    Читається легко і цікаво!

11. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Каміла Лекбегр - "Льодяна Принцеса" детектив.
    Давно такого не було, щоб не могла відірватись від книжки.

Моя улюблена, зачитана до дірок в молодості, ги-ги

12. In4a

In4a Well-Known Member

Багато теж його читала, мій фаворит - "Необходимые вещи" (Needful Things).
    Читаю зараз Бернхарда Шлінка "Чтец", почала фільм дивитись (з Кейт Уінслет), вирішила спочатку прочитати...
    Ще читаю "Після троьх вже пізно" (Масару Ібука), шукала довго його в форматі fb2, але не знайшла, мучусь тепер pdf читаю...
    Ще під настрій перечитую Муракамі (то в мене як настільні книги, коли щось з настроєм не альо, то мені допомагає).

13. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

а я Чехова читаю, взялась за його 12-томний збірник:download:
    1-ий том (оповідання, 1880-1883 рр.) не вразив, тим не менше я не здаюсь:d7:

14. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

А я випадково на флібусті знайшла Олексія Волкова "Лікарня на відлюдді" і зачиталась.
    :girl_in_dreams:
    Ця книга для любителів опису лікарняняних буднів українських лікарів і тих хто любить детективний жанр.

15. Winter

Winter New Member

Прийшла в гості і побачила книжку Джеймса Хедли Чейза "Весь мир в кармане", ще не дочитала тому про твір нічого толком скказати не можу а от про письменника - цікавий

16. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

А у мене в меню Марта Кетро "Госпожа яблок". Фантастична оповідка про не надто струнку письменницю, яка вирішила усамітнитись задля написання "шедевру", тобто товстенького роману (бо раніше грішила новелками та оповіданнями). А за той час на Землю кинули своє воко Інопланєтчики, які, просканувавши мрії мільярдів землян, вирішили, що найбільша, найбажаніша мрія їхня - схуднути!! І вирішили її втілити. Усі на Землі стали стрункими, ба навіть більше, - отощавшими. І лише наша письменниця Мардж залишилась пухкенькою... І шо тут почалось....!!!!
    Вообше, подобається наразі. Небуденно, цікаво. Маю надію, що у таких же настроях зустріну фінал цієї книжки:girl_yes2:

17. Molecule

Molecule New Member

Прочитала "Девочки" Елена Липатова, легка,ненавязлива книжка, про дружбу....про підлітків,ідеально підходить для дівчаток віком 13-14 років(мене просто шось трохи в дитинство потягнуло),читала із задоволенням.

18. Vitusja

Vitusja Well-Known Member

Я вчора прослухала "Венеру в хутрі" Мазоха - непогано. А сьогодні прочитала за кілька годин Ірися Ликович "Татцельвурм. тірольська історія" - дуже захоплююча книга. Новий і цікавий сюжет.

19. shoelover

shoelover New Member

цікава книжка, сама читала і тут коментарі раніше лишала )))

А я сьогодні зранку за сніданком дочитала Мілу Іванцову "Вітражі". Роман-лауреат коронації слова минулорічної здається. Читається легко, сюжет непоганий. Якщо хочеться чогось простого - рекомендую:girl_yes:

20. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

За останні два тижні накупила трошки "розважальної" літератури...
    читаююю, розважаюсь:):connie_pull-pigtail

* Dior. Словарь моды. Кристиан Диор.
    * Быть Тиной Канделаки, или Конструктор красоты
    * Маргарита Королева-Легкий путь к стройности.
    * 101 секрет цифровой фотографии от Майкла Фримана

Статус теми:
Закрита.