Що читаємо?

Тема у розділі 'Читальний зал', створена користувачем Irus'ka, 16 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Відповідь: Що читаємо?

"Аліса в Дивокраї" - читаю Ярці, і дивуюся, як їй таке може подобатись, не любила цю книгу ні в дитинстві, ні тепер, ще з дитиства думала, що її написав якийсь чудний автор.
    Паралельно читаємо "Мері Попінс" - а цю вже із задоволенням!!!
    Я зараз взагалі дістаю шалене задоволення від перечитування своїх улюблених дитячих книг - всі твори Нестайка, Карлосона, Чарівника з країни ОЗ. На сурйозну літературу і не тягне.

2. olevitska

olevitska New Member

а я читаю...поезію Ліни Костенко "Річка Геракліта"

3. Road

Road New Member

Зараз читаю Стефані Маєр "Господиня" -- дуууже подобається! не знаю, як піде далі, але зараз я в захваті!)))))

4. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Ось прочитала книгу Люко Дашвар "Молоко з кровю", яку "розрекламували" форумлянки. Книга просто поглинає - прочитала її за три години. Дуже цікава з несподіваними поворотами і велику любов. Також сподобалась книга Уоріс Дірі і Кетлін Міллер "Квітка пустелі". Дуже вразила і сподобалась. А от фільм знятий на цю книгу далеко не такий гарний, як сама книга в якій більше деталей, ніж в фільмі. І це складає більш цілісну картинку життя, а у фільмі якось пропущено багато моментів.

5. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

6. Heureuse

Heureuse вірю...

Вчора дочитала «Паранжу страху» і буквально за півдня поглинула «Самотність в мережі» Януша Вишневського.
    Щодо першої, то звісно- історія вражаюча! Моментами навіть важко було повірити у її правдивість та реальність…а найгірше те, що таке може продовжуватись і в наш час, а цим нещасним жінкам нема кому допомогти, бо ж ніхто навіть уявити не може такі жахіття!

Друга книга- більш спокійна і романтична, але захопила та вразила мене не менше…мова написання- надзвичайно багата, і я собі навіть виписала кілька цитат- настільки влучно сказано…
    А вкінці я розчулилась аж до сліз, може через мій вчорашній настрій, а може через те, що головні герої просто мусили залишитись разом!!! Не люблю я сумних фіналів в книжках…бо так хочеться, щоб хоча б у цій придуманій реальності все було добре…

7. mrochkizm

8. zaderyshka

zaderyshka Member

9. Heureuse

Heureuse вірю...

10. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

А я вчора дочитала "Століття Якова" Володимира Лиса. Дуже-дуже мені сподобалась ця книжка! Така щира, справжня, життєва.. Раджу всім!

11. Іриска

Іриска Well-Known Member

а я почала книгу Жан Ледлофф – Как вырастить ребенка счастливым (її можна в неті скачати)

12. Eclair

Eclair New Member

Умберто Еко Им"я Рози...Бралась читати разів п"ять!Є фільм по сюжету і задум хороший,історичний детектив,але як можна,настільки споганити книжку таким перекладом?!:girl_impossible:
    Потягнуло на мелодраматичні історії,читаю Бронте"Джейн Ейр".

13. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Після недавнього повторного перегляду екранізації "Ромео і Джульєтти" Франко Дзефіреллі 1968 року, вирішила почитати безсмертну класику:). Зараз читаю "Багато шуму з нічого", на черзі "Віндзорські насмішниці".

14. Анута

Анута Well-Known Member

хтось вже читав Записки українського сумашедшего??
    які враження?

15. FAIRYTALE

FAIRYTALE Well-Known Member

Щойно закінчила читати "Печальний кипарис" Агати Крісті, я задоволена, що почала її читати,вперше до кінця дочитала детектив, маю намір читати і далі її книги, але вдома більше нічого з її робіт нема, і тому зараз починаю читати "Духовні скарби" видавництво "Свічадо".

16. Pomidorka

Pomidorka New Member

Щойно закінчила читати "Крекери , калоші та Бог ",видавництво Свічадо.Книжка , яка заставляє посміхнутися і задуматися над своїми вчинками

17. Lithium

Lithium Active Member

Я вже, за чотири дні прочитала, без коментарів варто почитати, книга супер легко написана тому читається до болю в очах.

18. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Я зараз читаю Мари-Бернадетт Дюпюи "Сиротка". Дуже цікава книжка!

19. mrochkizm

Серію про Пуаро перечитала вже майже всю, читаю з інтернету, бібліотека "Альдебаран". Читаю або з компа або з читалки в мобільному.

20. pelagiya

pelagiya New Member

я прочитала, враження від книжки дуже двоїсті... але я не в захопленні від цього роману...

Статус теми:
Закрита.