Що читаємо?

Тема у розділі 'Читальний зал', створена користувачем Irus'ka, 16 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. рижик

рижик Well-Known Member

Відповідь: Що читаємо?

А мені щось не йде "Рай центр" Люко Дашвар, хоча інші її три книги прочитала на одному диханні. Особливо сподобалось "Молоко з кров"ю" - читала до 4 ночі, наревілась (може настрій такий був), але книжка справді хороша...

2. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

І мені спочатку не йшов. Особливо про козаків.Дочитайте до середини принаймі, зацікавитесь! Варто дочитати ))) Тим більше, що попередні книги сподобались.

3. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

Для мене драматична книга (чи фільм) якщо я в кінці заплачу :sad: Прочитавши книгу "Мати все" я не плакала, мені сподобалось як закінчилась книга...від неочікуваності.
    Якшо хочеться позитиву і щоб в кінці книги були цьомки-бомки то тре шось інакше підшукати

4. Viktorina

Viktorina New Member

Ото ночами спання не бере, то дочитала "Львівську сагу"Петра Яценка , маленьку брошурку з оповіданнями "Українське небо повниться" Софії Будко та почала читати "Де мій брат" Львівської письменниці Надії Мориквас ,як на початок ,то мене захопив сюжет( Сицилія,а думками у Львові), а як дочитаю то напишу враження. :girl_yes2:

5. olena

olena New Member

За останні півтора тижні прочитала:"Музей покинутих секрктів" Забужко,"Молоко з кров'ю" Люко Дашвар та "Гонихмарник" Дари Корній.Всі три книги прочитала на одному подиху.

6. SemanaV

SemanaV Member

Страшенно подобається Марія Дзюба читаючи її книгу "Укриті небом" наче сама була там і переживала разом з героями. Пише дуже легко, красиво і так по-нашому по западенськи.
    А от книгу Любка Дереша "Архе" дочитати не можу, може хто читав? Я її не розумію!

7. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

на рахунок Дереша.його і не треба розуміти.він або подобається і читається все,або не подобається.
    а це ваша перша його книжка?

---------- Додано в 14:48 ---------- Попередній допис був написаний в 14:46 ----------

найкраще почати з "поклоніння ящірці" або "Культу"

8. левиця

левиця Well-Known Member

А я прочитала "Самотність у мережі" Януша Вишневського. Мені дуже сподобалась. Така емоційно-чуттєва розповідь. Кінець, правда, якийсь невизначений.

9. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

Недавно читала Ірен Роздобудько. Нічого не можу сказати :dntknw:
    "Перейти темряву" ледве дочитала, не сподобалось, а "Все ,що я хотіла сьогодні" дуже сподобалось.

10. SemanaV

SemanaV Member

Так перша, більше купувати не наважувалась.

---------- Додано в 15:51 ---------- Попередній допис був написаний в 15:50 ----------

Мені теж дуже сподобалась ця книжка і сама авторка гарно пише.

11. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Прочитала Жовтий князь Барки, після таких книжок розумієш які незначні наші щоденні турботи порівняно з такими речами як голод і безвихідь.

12. solomka

solomka Active Member

Читаю Володимира Лиса "Століття Якова" - дуже подобається, давно мене книжка так не захоплювала.

13. napoleona

napoleona Well-Known Member

Прочитала Люко Дашвар "Мати все"
    мені сподобалось

14. Molecule

Molecule New Member

почала читати Оноре де Бальзак "блеск и нищета куртизанок",але шось вона мені не йде,напевне щось буду інше читати,тільки ще поки що не знаю що.

15. Музик

Музик Мартуська

хтось читав Орхана Памука? Нобелівський лауреат 2006 року в галузі літератури
    в інтернет-рецензіях все супер він "відкрив очі" і "такого я вже давно не читала", а мені чомусь він ніякий. якби можна було почути думки людей, котрі його читали. що в ньому такого особливого і під який настрій пасує?

16. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

скільки я знайома з своїм чоловіком,стільки він і читає "Сніг" Памука, при тому таскає ту книжку з собою постійно:girl_haha:
    каже,що дуже цікава, але от чому він її не дочитав:girl_in_dreams:

17. Лянка

Лянка Well-Known Member

І я дочитала Дашвар "Мати все", як на мене це найкраща її книга.

18. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Закінчую читати книгу Сальми Лагерлеф "Перстень Левеншельдів". Така сімейна сага, спочатку було нуднувато, а потім та-а-а-к сюжет закрутився!!! Мені дуже подобається. Щось із серії "Віднесених вітром", "Джейн Ейр"

19. Mirabo

Mirabo New Member

Я "Сніг" здається читала. З точки зору культурного знання - цікаво, я раніше про Турцію, особливо про сучасну Турцію майже не читала.
    З точки зору літературного не дуже. Особливо під кінець намагалася досилувати цю книжку.

Наразі читаю Колін Маккалоу "Поющие в терновнике". Раніше лише чула про цю книжку, вирішила надолужити непрочитане)

20. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Я читала "Мене звати червоний", сподобалося, цікавий сюжет, який можна сприймати на різних рівнях - і на детективному, і на культурно-філософському. Написано майстерно. До речі, читала в Туреччині :)

Статус теми:
Закрита.