Що читаємо?

Тема у розділі 'Читальний зал', створена користувачем Irus'ka, 16 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Марічка

Марічка Well-Known Member

Відповідь: Що читаємо?

А в мене перша дитина. :) І я "читаю" аудіокнижки...
    Скачала з інтернету всі 7 частин "Хронік Нарнії" Льюїса. Дуже цікава дитяча фантастика!

• Подобається Подобається x 2
  2. левиця

левиця Well-Known Member

Я теж перечитала Франка знову і сприйняття зовсім інше, особливо "Перехресні стежки". Перший раз читала в школі, то не могла відійти декілька днів.
    Тепер викупила в Літері "Легенди про Христа" Сельми Лагерлеф. Книжка дуже цікава, дещо у вигадливо-реалістичній формі йде опис. Мені подобається.
    Недавно ще прочитала Марію Матіос "Солодка Даруся". Книжка дуже психологічного характеру. Але класна. На ніч останній розділ раджу не читати. Попробуйте.

3. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Прочитала Люко Дашвар "Село не люди". Залишилось якесь гнітюче враження і не можу розібратись від чого саме. От наша рафінована інтелігенція і рафінований патріотизм показано дуже правдиво. Впізнала навіть знайомого "великоосвіченого прохвесора". Може хтось читав "Молоко з кров"ю"?

4. mamatu

mamatu Well-Known Member

Дочитала "Мері Поппінс", а тепер перечитую Ерленда Лу "У".
    я його читала востаннє 3 роки тому, а тепер Маргарита його відкопала у пошуках чогось почитати (вона просто читальний "монстр": перечитує все надзвичайно швидко і по багато разів, і все їй мало). То я мушу перша перечитати, бо не пом"ятаю, чи немає там такого, що їй ще зарано буде. :) (cоррі за тавтологію)

• Подобається Подобається x 3
  5. RubenRybnik

RubenRybnik Well-Known Member

всем рекомендую Г.Л.Олди "Черный баламут" , вот рецензия
    перечитываю 2й раз и такое впечатление что мне когда-то кто-то рассказывал про эту книгу а не я ее читал:)

6. СОФІЯ -СОНЯ

Олді - це ви маєте на увазі Олега Ладиженського і Дмитра Громова? Якщо їх, то читала у збірниках, дійсно варте уваги. Ось тут є дві книги та про автора.

http://www.bookclub.ua/read/oldi/

• Подобається Подобається x 1
  7. RubenRybnik

RubenRybnik Well-Known Member

альдебаран испортился, качаем книги тут http://lib.rus.ec/

8. Lebidka

Lebidka Well-Known Member

Почала читати Масару Ібука "Після 3-ьох вже пізно" (про потенційні можливості дитятка).

• Подобається Подобається x 4
  9. irushka

irushka Well-Known Member

А я тільки вчора закінчила цю книжку читати :). Не знаю чи то є різні видання, але те, що я читала, дуже розчарувало мене неякісним перекладом і відсутністю коректури. Думала, що така популярна книжка має бути відповідно видана.. А стосовно ідеї, то є над чим подумати...

10. масяя

масяя New Member

Привіт всім !читала книгу Януша Вишневського"Одиночество в сети",про кохання в інеті....

11. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

А Бегбеде зі своїм "романтичним егоїстом" ледь не розсварив мене з чоловіком))
    Я, як вроджена актриса з роздвоєнням особистості, стала вважати себе Оскаром Дюфреном і пішло-поїхало...
    одним словом, не можна таким як я чутливим натурам, читати такі нечемні погані книжки:)

• Подобається Подобається x 4
  12. Чудик

Чудик Well-Known Member

Нажаль ніколи не була на Львівському книжковому форумі.але здається ця книжечка там була:Марія та Сергій Дяченкі "Рітуал"
    Ось така розповідь:y::y::y::y:

13. СОФІЯ -СОНЯ

Оскільки моє дитя повзає вже із кімнати в кімнату, і троха в кожній кімнаті затримується, то у вітальні я читаю "Сусідку" Барбари Делінські, у спальні перечитую "Анну Кареніну" (зовсім інша книжка видається ніж коли читала у 16 літ), у дитячій лежить Роздобудько, але тут ще й стоїть комп, так що читати не виходить. Ну а в кухні в мене ремонт, тому там всі читаємо одну книжку "Советы домашнему мастеру". А, іще щоб Соня не поїла нам книжок (а гризе вона все!), то лежить пластикова "Сорока-ворона".:xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 8
  14. луіза

луіза Well-Known Member

Цікава література

Шо ви зараз читаєте?А може шось читали раніше і вас вразило.Порадьте цікаві твори.

15. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Відповідь: Цікава література

читаю...швидше слухаю аудіо книгу...Віктор Мережко "Санька золота ручка" :xaxa:

16. Irusya

Irusya Well-Known Member

Я щойно дочитала "Ніколи в житті" Катажини Грохолі, почну другу частину (чи продоження історії) "Серце на перев"язі".

17. луіза

луіза Well-Known Member

Хтось читав Любка Дереша???Як ставитеся до його творів???мені подобаються...

18. СОФІЯ -СОНЯ

19. луіза

луіза Well-Known Member

На другий раз буду детальніше переглядати вже створені теми.::umbrage::umbrage::umbrage:

20. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Поділіться враженнями?!
    Хто знає де купити збірку віршів для дітей Грицька Чубая, бо в книгарнях рекомендованих видавництвом вже нема:umbrage:?

Статус теми:
Закрита.