Що читаємо?

Discussion in 'Читальний зал' started by Irus'ka, Sep 16, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. irushka

irushka Well-Known Member

Відповідь: Що читаємо?

"Гудзик" я прочитала за день, тримаючи в одній руці книжку, іншою везучи каляску, чи поки малу годувала, бо не могла відірватись. Дуже-дуже люблю психологічні твори, після яких довго ходиш під враженням з відкритим ротом, цей - саме такий...

• Подобається Подобається x 3
  2. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Купив мені чоловік електронну книгу. Завантажила туди всі історії про Пуаро Агати Крісті і тепер на довгиг прогулянках з малюком, поки він спить, читаю детективи. Книжка не важка і купувати нема потреби десяток недешевих книжок.

• Подобається Подобається x 5
  3. Olenka

Olenka Well-Known Member

У нас знайомий таку має. Але дав за неї 300 у.о.:8:
    Дуже легко на ній читати. Очі зовсім не стомлюються. Класна штука!

Я читала Роздобудько, але забула як називається. Про дівчину, яка поїхала на навчання в Німеччину au pair. Прочитала поки їхала з Києва до Львова в експресі. Легко і цікаво читалося.

4. Натуся

Натуся Well-Known Member

А в мене ностальгія за школою...Читаю знову Франка "Украдене щастя"...

5. Натуся

Натуся Well-Known Member

А скільки коштує таке добро?

6. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

І мені також Франкові повісті подобаються. В них якийсь особливий колорит і таке прагнення до ідеалу:o

7. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Здається 340 у.о. Але якщо порахувати закуплені книжки то досить економно, враховуючи, що деякі книги читаються один раз.І ще дуже зручно в подорожі, коли хочеться взяти 5-6 книжок, які займають багато місця і багато важать.

• Подобається Подобається x 1
  8. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Ой, я то в 7-му класі вперше прочитала. Суперкнижка! Скільки разів я її вже перечитувала! І так присмокталася до детективів... Навіть моя дипломна робота називалася "Еволюція жанру детектива в англійській літературі".:)

9. Яська Березнева

"Борислав сміється" дуже сподобався. Але "Перехресні стежки" - то просто супер!

10. Яська Березнева

Читаю "Наши первые шаги: уход и воспитание детей в возрасте от 1 года до 4 лет" Крістофера Гріна, "Как перестать беспокоиться и начать жить" Карнегі, Энциклопедический справочник "Здоровье детей", журнали "Вона" і "Звезды", час від часу перечитую Сіменона і Конан Дойля. Ніяк не можу почати читати Кіплінга "Свет погас". Вже 10 разів починаю читати А. Дж. Кроніна "Звезды смотрят вниз" - якась кара Господня! Ніяк не можу закінчити. Вчора побачила в магазині дві книги Луїзи Хей. Побіжу куплю в понеділок, а то у вівторок у них повне оновлення товару.

11. irushka

irushka Well-Known Member

Ще почитайте "Лель і Полель" чи "Сойчине крило"... І взагалі мені дивно коли кажуть, що укр.література нецікава, бо на мій читацький смак є багато глибоких і захоплюючих творів, навіть у шкільній програмі.

12. mamatu

mamatu Well-Known Member

а я дочитала Андруховича - супер, сподобалось (пару нюансів є, але не буду прискіплива).
    а потім одним махом прочитала Пєлєвіна "Ампір", що купила у форумчанина. Приємно розважив мене Пєлєвін. Як завжди, у своєму дусі (хоча пару нюансів також є, отака я привереда).
    привезда мені сестра почитати журнал "LQ". хвалила його за іронічний стиль статей, казала, що цікавий... перечитала принципово "від корки до корки" (зазвичай не купую та не читаю "жіночі" журнали) - повний відстій. нічим мене не вразили, а деякими моментами навіть відразили. може це вересневий номер такий невдалий?
    все ж таки ми з сестрою дуже різні...

13. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я також не люблю журналів, ну не знаю... щось там не грає.

14. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

"Логіка речей" Кожелянка.

Ще треба буде роздобути "Дефіляду", а то менш відомі речі перечитала, і дуже сподобалося, а те, що найбільш нашуміло, так і не мала в руках.

• Подобається Подобається x 2
  15. Irus'ka

Ну, якщо вже мова зайшла про глянцеві журнали: ІМХО - їх не читати треба, а переглядати з метою відшукати модні тенденції для себе, побачити нові косметику-парфуми. Ну як тут без глянцю?

• Подобається Подобається x 6
  16. Divcha

Divcha Well-Known Member

Читаю "Кухня егоїста" Світлани Пиркало.
    Збірка коротких есеїв про культурно-психологічний аспект їжі в гумористичному ключі: про те, що і як ми (люди) їмо, і як це відображається у нашому менталітеті і навпаки. Все це з характерним стьобом, вкрапленнями рецептів та кулінарних порад:) Мені подобається. Стільки цікавого і навіть трагікомічного нарила авторка у харчовій темі! Дуже весело і політнекоректно:)

• Подобається Подобається x 5
  17. Summer

Summer Well-Known Member

а в якій книгарні купляли цю книженцію?

18. Irus'ka

Перечитала Винничука "Весняні ігри в осінніх садах". Ловила себе на тому, що книжку під подушку ховаю, коли кроки зачую:). Але, то так - жарти:)
    Загалом книжка не погана, а стиль викладу - просто супер! - Шо то казати: львів'янин - є львів'янин!
    Відразу по тому "пройшлась" по Чубаю, і відкрила для себе заново! Настільна книжка!!!
    Порекомендуйте, що би ще такого почитати?

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

зараз - основи бухгалтерського обліку та судово-бухгалтерської експертизи:xaxa:

20. mamatu

mamatu Well-Known Member

Thread Status:
Not open for further replies.