Що читаємо?

Discussion in 'Читальний зал' started by Irus'ka, Sep 16, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Відповідь: Що читаємо?

завдяки Ірці-Шкірці отримала можливість прочитати "100 тисяч слів про любов, включаючи вигуки" - то є збірка, укладена з 25 сучасних українських літераторів - місцями фантастично цікава, а місцями така..:sad:
    традиційно насолодилась Андруховичем, згадала як гарно може писати Винничук (раджу "Мистецтво споювання панни":) ), Жадан і "Динамо Харків" - неймовірні, Лада Лузіна досить-таки цікаво пише, ще б щось її прочитала
    решта ж або не зачепили, або навели на питання "скільки їм довелось заплатити редакторам, аби потрапити у збірник":), бо мені, наприклад, імена Володимира Цибулька, Ігоря Померанцева та Галини Пагутяк - нічого не кажуть, а помістили в книжку таку їхню єрєсь..:sad:

2. Tanita

Tanita New Member

Анна Гавальда "Просто разом".
    Сучасна проза. Спочатку, можливо, дещо незрозуміла..., але з кожною сторінкою все збираєься докупи і вимальовується у дивовижний сюжет. Книжка яку хочеться читати постійно.

3. natorella

natorella Well-Known Member

маю багато - обожнюю

4. Lady_Opium

будуть панунцьо такі добрі принести мені її багато на форумівку?

5. Христка

Христка Well-Known Member

Марину Гримич "Егоїст". Кума дала, аби в декреті не забула як букви виглядають:girl_crazy:

6. носик

носик New Member

Я читаю Стефані Маєр...дуже подобається її сутінкова сага...навіть і не гадала,що можу так причепитися до книги))))))))))

7. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Прошу поради - які книги можна подарувати товаришці, яка вагітна, - їй зараз потрібні лише позитивні емоції. А я щось розгубилась - навіть не знаю, що купити. Наперед щиро дякую.

8. Peri

Peri New Member

чи можливий варіант запросити її на прогулянку,завести в книжковий і запрпонувати вибрати самій?

9. Oddly

Oddly Well-Known Member

ще цікавить? :girl_curtsey:

дочитала "Рай.Центр." Гарно. Дуже.
    все. всі три книги Люко Дашвар прочитала - тепер чекаю з нетерпінням, поки ще щось напише. я у її фан-клубі однозначно.

10. Макарена

Макарена Well-Known Member

Почала "Родинні гріхи" Ніни Фіалко.

11. Lady_Opium

ще й як цікавить;):girl_claping:

і знову дякую Ірці-Шкірці, на цей раз за Медіа Сапієнс Сергія Мінаєва:girl_in_love:
    мені, як колишньому медійнику, книжка стала бальзамом проти немедійних нецікавих буднів:) тонко написана, уміло, цікаво, є сюжет (в якому, як прийнято у Сергія, є купа нестиковок:girl_haha:) і дуже, навіть, захоплюючий!)
    та й сама тема політичного піару не може бути нецікавою:)

12. Олюнька

Трудно. Їй треба поменше ходити, побільше лежати - от якраз всі умови для читання, лише питання, що.

13. Олюнька

Дякую за відповідь. Щодо цього питання - купила декілька дитячо-підліткових, щоб порозслаблятись :)

14. Лянка

Лянка Well-Known Member

Закінчила читати Люко Дашвар. Я в захваті. Реально, то є книги від яких неможливо відірватись. Гарні, незатаскані сюжети, "інший" погляд на любов і прив"язаність.
    Тепер чекаю, коли то мені Миколай принесе всі томи С.Майєр. Дуже сподобались фільми на основі цих книг, та й книги на тему вампірів страшенно мені подобаються.

15. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

На рахунок творів Майєр-я спочатку прочитала книжки (поки що тільки 2),а потім вже взнала,що існує фільм.Так от,від книжки я відірватись не могла-читала навіть коли з малою бавилась,а от фільм мене дуже розчарував.Все-таки книжка є книжка і в фільмі стиль автора так не передати.Але от ціна 90-100 грн за том,щось забагацько...

16. Romko

Romko Black Member

А я во пречитав "Курочку Рябу":no:
    Яка то філософська річ...:cowboy:

17. Top-Olya

Top-Olya Well-Known Member

Сьогодні почала "Зламані жоржини" Ніни Фіалко. На разі не в захваті, але прочитано тільки біля 30стор.

18. Chereshka

Chereshka New Member

Ятакож прочитала, але тільки одну "Молоко з кров'ю", мені дуже сподобалось, легко просто читається, хотіла би купити "Село не люди" але вже давно не бачила в продажі. можливо мені хтось позиче. Читаю акуратно і чистиме лише руками.
    На рахунок Азімова мені дуже сподобалось "Сни роботів" полюбляйого його твори, сьогодні навіть спас мене на модулі. Спиталися закони, а я не знала. Викладач питається: Азімова читали? Так і розказла всі його закони, а навіть не знала, що ті закони використовуються при проектуванні штучного інтелекту.))))

19. Лянка

Лянка Well-Known Member

Українською мовою книги набагато дешевші. 1-ий том - 45грн., 2-ий - 50грн., 3,4-ий - по 60 грн.

20. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я зараз читаю Стендаля "Червоне і чорне". Українською мовою. І знаєте, чи то через те, що давно не читала українською, чи через якусь іншу проблему - з жахом розумію, що мені важко читати українською... В плані не технічної важкості, а тяжкості сприйняття.... мабуть в нас ще не вміють перекладати....

Thread Status:
Not open for further replies.