Що читаємо?

Тема у розділі 'Читальний зал', створена користувачем Irus'ka, 16 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Красотка

Красотка Well-Known Member

Відповідь: Що читаємо?

Толстого"Воскресіння"

• Подобається Подобається x 2
  2. Olma

Olma Well-Known Member

Всьо, дочитала "Паранжу" вчора в 1 ночі. Від книжки реально не можливо відірватись...
    Аж шкода, чекала на доставку 2 тижні і за 1 день її "здєлала":girl_sad:
    Ну дівчата, радьте ше щось, а то в мене є ще "Ангел для сестри", але то на мові оригіналу, 430 сторінок, то трохи на довше затагнеться...

• Подобається Подобається x 1
  3. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Вже писала, якщо "Ангел для сестри" піде нормально, то купуйте чи замовляйте "Дев"ятнадцять хвилин" цієї ж авторки. Теж змушує задуматись і дуже вже суперечливі почуття викликає.
    А всім, хто читав і вподобав Люко Дашвар "Село не люди" і "Молоко з кров"ю" - з"явилась нова книга "Рай.Центр". Може вже хто прочитав? Бо я тільки замовила.

4. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А розкажіть кротенько про що ця друга книга Джоді Піколт

5. СОФІЯ -СОНЯ

Основна лінія - стрілянина, влаштована підлітком в школі, внаслідок якої загинуло 10 дітей і вчителів. Новина, яка часто лунає з екранів, правда ж? От там дуже глибоко аналізується питання ЧОМУ ж так сталось. З самого раннього дитинства все подається з точки зору кількох людей, в т ч і самого вбивці. Про завищені вимоги батьків, їх зайнятість, невміння і небажання знаходити спільну мову, дружбу, кохання і зраду, наявність в школі "кращих" і "гірших", знущання, яке чомусь дорослі вважають дитячими забавками, одним словом, психологія підлітка розкрита так, що аж мороз по шкірі. Особливо для мене, бо в мене самої дитина-підліток. Але раджу всім. Ні краплі не поступається "Ангелу для сестри", а почуття і емоції передано, як на мене, ще краще.

6. Лянка

Лянка Well-Known Member

Дякую за поради прочитати "Дарусю" і "Гудзика". Книги супер, реально неможливо відірватись.
    А скажіть будь ласка де Ви замовляєте книги?

7. kryvulia

kryvulia Well-Known Member

Я зараз читаю Любко Дереш "Намір".
    Чи то так мені здається, чи так є , що Люко Дашвар -псевдонім, схожий на Любко Дереш???:girl_in_dreams:

8. СОФІЯ -СОНЯ

:girl_smile: Певно схоже, літер спільних багато. Люко Дашвар - то Ірина Чернова, журналістка, яка заодно пише романи.
    Ну про Любко Дереша львівянам розповідати не буду, цього хлопця, мабуть, всяк знає, хоч і не всі полюбляють його творчість. Я, наприклад. :girl_smile:

• Подобається Подобається x 3
  9. Нюта

Нюта Well-Known Member

Почала читати П.Коельо "Заір" , поки подобається. Чула також про "Гудзик", а про що йдеться в книзі?

10. Солнушко

Солнушко Well-Known Member

щойно закінчила читати Даніеля Штайна Л.Уліцької-не могла відірватись від книги-так мене захопила........вражень від прочитанного мільойон,але потрібен час для осмислення!!! хочеться перечитати ще раз,а може і ще раз....деякі вислови,думки та факти хочеться занотувати для себе!!! книга склала велике враження - як на мою думку,варто ознайомитись з цим твором-багато пізнавального у різних галузях і не тільки це!!!! :girl_claping:

11. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

а я покінчила з першою книгою львівського автора Грицюка "Карпатський звіринець Паміра К"..
    враження доволі-таки суперечливі, як на першу книгу, зовсім навіть не зле, але не вистачило мені смакувань деталей та суто естетичної складової, хоча мушу відмітити короткі описові моменти автору вдались на славу:)

12. Христя

Христя Well-Known Member

Сьогодні почала Люко Дашвар " Рай.Центр"

13. Натуся

Натуся Well-Known Member

А я зараз читаю книжку про догляд за акваріумом і рибками,і так мене надихнула та книжка,що сьогодні помила свій акваріум і поміняла рибам воду :)

14. Mokka

Mokka Well-Known Member

А я недавно прочитала "Человек который смеется" Гюго. Досить важка книга, хоч і цікава і ну дууже вже затягнута.

15. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Попалась мені в руки з Книжкового клубу серія Тисяча і одна ніч(Шахразада) Зараз читаю про Синдбада.Я вам скажу що в основному це майже те саме, що і в школі ми читалі окрім еротичних сцен.не можу зрозуміти, чи це оригінал( тобто в школі було скорочено), чи це так собі вже доповнили ті твори.....

16. kristina

kristina Well-Known Member

А рибки які раді напевно за чисту воду
    У нас на роботі 2 акваріуми на 500 літрів, з живими рослинками, то за ним у нас кожен день наглядають, то воду змінити, то почистити, то рослинки підрізати

Ну я нічого не читаю, хіба кулінарні книжки почитую

17. katrinka

katrinka Well-Known Member

дівчата, хто вже прочитав і може позичити книгу "ангел для сестри"? буду вдячна

18. Солнушко

Солнушко Well-Known Member

привіт!!!:girl_smile: а я три дні тому взяла у подруги декілька книжок,і щоб довго їх не затримувати почала з Ірен Роздобутько з "Гудзика"!!!!!!! не дивлячись на те,що тиждень вдався дуже насиченим і мені страшенно хотілось спати,я читала цю драму ввечері,після того як малого вклала спати,аж до ночі.....читала-не могла відірватись,так мені було цікаво-дуже динамічно написаний твір,доки очі не зліпались...так за дві ночі я прочитала "Гудзик"!!!:girl_claping: дуже реалістична історія,як на мій погляд,і мені це імпонує!!!!! а ще образ і світосприйняття Ліки близький мені по духу,тому книгу я читала на одному подиху!!!!!!!!!:girl_wink: а далі у мене на черзі Ю.Покальчук "хулігани"..........:girl_bye2:

19. Virginia

Virginia Well-Known Member

Я за тиждень на селі прочитала Роксоляну Осипа Назарука!!! Поки читала, то так замріялась.... така любов.....

20. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

А я прочитала Наталки Сняданко "Чебрець в молоці". Загалом книжка така нічо, але зважаючи на те, що читала я її на морі, то вона мені видалася ДУЖЕ депресивна.
    Ще прочитала Люби Клименко "Пор"ядна львівська пані". Ну це без коментарів.:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:
    І Оксани Робскі "Устріци под дождьом" - російською мовою. Про дівчинину, яка втікла з псіхушки, а на її місце помилково забрали їншу. Така якась білібєрда.:girl_in_dreams:

Статус теми:
Закрита.