Що читаємо?

Тема у розділі 'Читальний зал', створена користувачем Irus'ka, 16 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. BlackSheep

BlackSheep Active Member

Відповідь: Що читаємо?

так ,так тре бігти шукати нову кнеженцию ,теж полюбляю іі писанину-так легко і весело!

2. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

мене теж... плюс оспівування гомосексуалізму як істинного шляху відродження шлюбу...:girl_nea: прочитала перші пару розділів в надії на щось цікаве і кинула.

3. casablanca

casablanca New Member

Отримала класний подарунок, 4-томник Хемінгуея українською. Переконалася, що українською його, як то кажуть "днем с огнем" не знайдеш. Немодний уже письменник, ну справді, хто зараз читає Хемінгуея... А я перечитала "Прощавай, зброє" і отримала бурю емоцій.

4. Krosha

Krosha Well-Known Member

"Средний пол" Джеффри Евгенидес
    Неординарна книга про гермафродита. Уявіть собі, як дорослий чоловік розповідає про те, як він колись був дівчинкою. А взагалі історія починається з того періоду, коли рідні сестра і брат стали бабусею і дідусем головного героя (головної героїні?).
    Книга обємна, але читається досить легко, хоч мені і не читалась швидко.

5. MoulinRouge

MoulinRouge New Member

а ви паперову читали ?

6. Krosha

Krosha Well-Known Member

Ні, в електронному варіанті

7. oksumoron

oksumoron Active Member

я почала читати!
    бачила, у відгуках на книжних форумах, скаржились на секс на кожній сторінці, вже прочитала чверть книжки, вже чекаю на ці сцени, і нічого немає!
    дуже швидко мені йде!
    єдине, що трохи забагато мені героїв буває, не завжди пам"ятаю хто є хто!

8. Krosha

Krosha Well-Known Member

Все. Тепер я можу спокійно спати, їсти, працювати, бавитись з малою, бо я зпкінчила читати "Когда рассеется туман" Кейт Мортон.
    В цій книзі є все - і інтрига, і життєва мудрість, і любов з її невдачами. Написна книга просто прекрасно, читається дуже легко. Навіть не сподівалась на таке вдале літературне відкриття. Всім шанувальникам сучасної літератури рекомендую!

9. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

звітую:
    "Гонихмарник" - так собі. казочка про неформалів з хепіендом. трохи заїжджені кліше (як на мене)

Шмітт "Одетта. Вісім історій про кохання" - от вміє дядько писати про любов. цікаво і по-філософськи. правда, між книжками Шмітта мус робити перерви, бо "забагато меду на душу теж не є добре" (с)

---------- Додано в 19:26 ---------- Попередній допис був написаний в 19:18 ----------

зараз активно поїдаю очиськами "1984" Оруела. то кайф, самий натуральний:girl_in_love:
    ось пару фразочок :
    - Війна-це мир. Свобода-це рабство. Незнання-сила.
    -Действовал режим экономии- готовились к Неделе ненависти.
    і моя улуюлена "Министерство любви внушало страх. Попасть туда можно было только преодолев целый лабиринт колючей проволоки, стальных дверей и замаскированных пулеметных гнезд".:tanksmile:

10. Vероніка

Vероніка Never give up

Нарешті знайшла час на Вишневського "Самотність у мережі" - шикарний роман, в кінці навіть сльозу пустила. Раджу усім романтикам ! :girl_yes:
    Не зовсім звично, що розповідь поєднана з різними науковими фактами і побічними історіями, але цікаво.
    На черзі його "Коханка".

11. natorella

natorella Well-Known Member

до 7 ранку читала Сафон*тінь вітру*
    потім ше не могла заснути, передивлялась в голові
    сюжет тримає, історія деколи *пахне* мильною_оперою, трохи містичним трилером
    красива барселона, в яку можна закохатись тільки з опису
    раджу

12. Vероніка

Vероніка Never give up

Прочитала - гарний роман, ще радять його "Гру янгола".
    Цього тижня сподобався Ремарк "Життя в борг" і Девід Робертс "Шантарам".

13. natorella

так, так - вже в книжці, наразі шопоголіка дочитую і знов до сафона повернусь

оооо - то моє відкриття давнішнє. я була під враженням довго і не могла майже тиждень шось читати

закидаю
    дякую, дівчино

14. UnLikE

UnLikE Фотограф

Недавно прочитала Марк Леви "Похититель теней" - цікава така книжка, читається на одному диханні..)
    Зараз читаю Сесилия Ахерн "Люблю твои воспоминания" - ще до половини не дочитала, але поки цікавий сюжет)

15. Sankasan

Sankasan Руда мама

Перечитала всього Жан - Кристофа Гранже. Для орієнтиру, це за його книгою " Пурпурные(Багряные) реки" був знятий фільм з Рено. Детективний трилер - мій любимий жанр:). Хто може порадити щось в такому стилі - буду вдячна:haha:)))))

зараз відпочиваю від "крові", і вирішила перечитати Шерлока:)

---------- Додано в 08:52 ---------- Попередній допис був написаний в 08:48 ----------

Як я з вами згідна.... він настільки колись вразив мене, що я навіть написала автору листа:haha:

16. olangel

olangel Well-Known Member

Вирішила почитати. Ухххх, затягує :)
    Дочитаю, відпишу.

17. Vероніка

Vероніка Never give up

Я теж так полюбляю "відпочити" від напруженого сюжету, розслабляюсь з Конан Дойлем, Агатою Крісті і Рексом Стаутом.

18. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

Вербер "Імперія ангелів"

19. natorella

дочитую куркова *нічний молочник*
    як завжди в улюбленого автора - сюжет тримає до кінця, захопливі перипетії
    ну і цікава тема

20. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Купила вчора книгу Айзексона про Стіва Джобза. На українській мові.
    Читається легко і дуже цікаво. Навіть не знала, що Стів Джобз був усиновлений...

Статус теми:
Закрита.