Що читаємо?

Тема у розділі 'Читальний зал', створена користувачем Irus'ka, 16 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

Відповідь: Що читаємо?

роман. бо дійсно цікава книжка. читав і читав би.

з Шевчука раджу "Дім на горі", "Три листки за вікном", "Маленьке вечірнє інтермеццо" (дуже раджу, цілком жіноче оповідання), "Місячний біль", "Початок жаху", збірку новел "Сон сподіваної віри"

2. domino

domino Well-Known Member

Дівчата, порадьте літературу про здорове харчування, може хось щось хороше читав. Шелтона вже прочитала, про його погляди на роздільне харчування. Цікавлюся всім, що стосується правильного і здорового харчування.

3. MorsImmortalis

за останній тиждень читала всяку фігню. нічо не сподобалось, навіть назви не буду писати (бо не пам"ятаю вже).
    шось кидала на півдорозі, шось дотягувала докінця. помітила, що хвалебні передмови майже завжди = слабенькому твору.

---------- Додано в 22:04 ---------- Попередній допис був написаний в 21:56 ----------

"Вгору сходами, що ведуть вниз" непамятаюякогоавтора. передмова від того ж автора аж на 19 ебуківських сторінок (із серії "я вся такая-растакая, всі мене люблять, листи слізні пишуть..."). мене вже цей момент насторожив і почав підхарювати:girl_emo:
    сам твір - какашка. хоча відгуки на нього в неті були хороші. типу розповідь молодої вчительки про початок її вчителювання.
    сплошний вінігрет : натикано купу фраз, шо не знати яка кому належить. + тупий американський гумор (типу показав палець і всім смішно)
    карочє какашка. лишила на півдорозі

4. Vероніка

Vероніка Never give up

Це Бел Кауфман написала, якщо не помиляюсь? Погоджусь з тобою - сумбурний твiр, до того ж заснований на реальних подiях.
    Його навіть екранізували у 67 році, гляну заради цiкавостi.

5. Demetra

Demetra Well-Known Member

Читаю Ірен Роздобудько "Якби". Цікава і спонукає до роздумів над "своїми якби"...

6. apelsyn

apelsyn New Member

Дочитую Шодерло де Лакло "Небезпечні зв"язки". Роман в листах. Дуже захоплююча книга, навіть не сподівалась . Екранізацій не бачила жодної (не читаю книжки, які "дивилась", люблю інтригу), але вже 3 різні скачала, дочитаю - буду насолоджуватись. Тіко через відсутність діалогів дуже довго читаю, не "через абзац"

7. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

також читала цю книжку, трохи занудною мені вона видалась. Цікаво було читати тільки тому, що я бачила фільм і хотіла порівняти.

8. natorella

natorella Well-Known Member

в мене зараз Не упускайте своих детей Гордона Ньюфелда і Габора Матэ
    раджу всім батькам прочитати

9. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Давно вже не читала книжок, крім підручників- треба було багато вчитися, а останнім часом щось потягнул на читання.

"Незнайомка з Вілдфел-Холу" Анни Бронте, якось дивуюся, що не чула про цю книжку нічого раніше, хоч " Джейн Ейр" її сестри Шарлотти перечитала десь з десять разів.
    Тут є все: і таємниця, і нещасливе сімейне життя, і нове кохання.Одного з головних героїв звати Гільберт, так як і брата мого чоловіка.
    Читайте- не пожалкуєте.

Десь прочитала рейтинг, які книжки читають українці- натрапила на " 50 відтінків сірого". Прочитала всі 3 книжки, сподобався сюжет- цікава ідея, читається легко, не сподобалися- дуже бідний словниковий запас слів, багато повторень, а сексуальні сцени, починаючи з другої книжки, просто пропускала, не з сором"язливості, а просто нудно читати.

Зараз почала читати
    Подобається.

10. Vероніка

Vероніка Never give up

Єва Хансен "Колiр болю. Червоний" - роман шведської письменницi у стилi Стiга Ларсена.

11. Barbie

Barbie Well-Known Member

От в мене те саме:) хочу почитати 3 част.

12. Vероніка

Vероніка Never give up

Аналогічно, але добила три частини.
    Як часто буває, перша частина найцікавіша, продовження не надто вдале.

13. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

Ів Інслер "Монологи В..."
    початок цікавий

14. Soledad

Soledad New Member

Читаю Забужко "Музей покинутих секретів"

15. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

а далі не цікаво зовсім... не пішло мені.

16. MorsImmortalis

я не читала- не читала і тут за один вечір махнула пару оповідань Кнута Гамсуна, Вільяма Фолкнера, і збірочку Харукі Муракамі.
    всьо ДУЖЖЖЖЕ сподобалось, я вирішила "не мелочится" і скачала всі книжки цих авторів, шо були доступні.
    тепер сижу розгрібаю кайфую:rolleyes:

17. Latane

Latane Well-Known Member

Елiзабет Гiлберт "Законний шлюб" -розмірковування і дослідження героїні про шлюб в різні часи і в різних країнах, традиції і відношення до шлюбу. Продовження "Їж, молись, кохай"

18. Vероніка

Vероніка Never give up

Що саме порадиш ?

19. Відповідь: Що читаємо?

Хтось тут колись радив Айн Ренд, дякую, що порадив, - пише блискуче :) Прочитала "Ми живі" і "Джерело", в першому відкрила для себе світовідчуття російської інтелігенції після революції (і, не знаю, чи у художньому плані комусь вдалося розказати про це краще за Ренд), в другому - світ архітектури й архітектуру людей ) гм. ото сказанула ) на флібусті, здається, зустріла про "Джерело" якусь негативну критику, мовляв, підліткові ідеали і теде. Хай, мене по-підлітковому захопила і надихнула. :)
    А "Квіти для елджернона" мені на добру 4. Читати варто, бо цікаво побудований, задум добрий. Але до 5+ щось бракує. не знаю. катарсису не було. Але ще раз кажу, читати варто.

20. MorsImmortalis

шо ви маєте на увазі? та там така трагедія, шо Шекспір ховається. як воно : стати найрозумнішим і знати, що за пару днів знову станеш рослиною, яка вміє рухатись

чи шо легше не стало на душі? не стало, бо (цитую) "удивительно, как люди высоких моральных принципов и столь же высокой чувствительности , как они легко и бездумно потешаются над человеком, рожденным без разума"

---------- Додано в 08:42 ---------- Попередній допис був написаний в 08:40 ----------

я ше тільки вЇжджаю в тему, але з того, шо прочитала, найбільше сподобалась збірка "Привиди Лексінгтона"

---------- Додано в 08:47 ---------- Попередній допис був написаний в 08:42 ----------

не знаю чого я вирішила прочитати Франсуазу Саган "Здравствуй, грусть":girl_nea: реально слабенький твір, шось з претензією на драму, але слабенько-нудно-затягнуто. взагалі якесь ніяке і емоцій майже не викликає
    тіпо бестселлер:beee:

Статус теми:
Закрита.