Що читаємо?

Discussion in 'Читальний зал' started by Irus'ka, Sep 16, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

Відповідь: Що читаємо?

останній тиждень читаю Євгенію Кононенко. збірка оповідань "Повії теж виходять заміж" - про жіночок, чоловіки яких сидять вдома на дивані, а жіночки пашуть. хтось втікає заміж за іноземця, хтось терпить..

твір "Зрада.Мейд ін Юкреін" -жінка зраджує чоловіку, получає в глаз, забирає дочку і йде геть. а через якийсь час несподівано вмирає в лікарні. чоловік,дочка і тітка починають розслідування.
    п.с.. трохи нуднувата ота "Зрада" і чоловіка жалко. + в мене якийсь паскудний формат (позливались всі розділи в один) і мені важко вловити суть. але я вже дочитую)

2. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Володимир Лис "Маска". Легкий історичний детектив.

Паралельно читаю Кінга " 11/22/63". Кінг не перестає мене дивувати ))))

3. Holly

Holly Moderator

Гюстав Флобер "Пані Боварі" Прочитала з десяток сторінок, подобається

4. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

5. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

дочитую Дена Брауна "Втрачений символ". читається легко, але трохи заплутано все(як і в усіх його книжках). взялася за нього,щоб трохи відійти від мамських книжок про вагітність і виховання :)

6. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Писала магістерську по ньому, тому читала і в оригіналі, і в українському перекладі. Загалом досить цікава книжка в цьому жанрі. Люблю якраз розбирати ці заплутаності:)

7. Freitag

Freitag Active Member

Матінко, як згадаю який там переклад був :girl_mad:

8. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Ага, Горбатько постарався:)
    Тому мабуть, прочитавши спершу в оригіналі мені і було все зрозуміло.

9. Freitag

Freitag Active Member

Я того інвалідного перекладу так і не осилила, а ще як на зло мала два примірники. І не соромно людині під таким свій підпис тулити :girl_in_dreams: Читала в оригіналі, повільніше, зате без моральної травми.

10. MorsImmortalis

життєві це так, але якісь трохи напряжні.

зараз читаю Іру Цілик "Родимки"- дуже доросла збірка оповідань. я торчу:girl_tender: ота її перша книжка "Післявчора" була якась така романтично-підліткова, а "Родимки" - то вже доволі серйозний твір.

ну і не можу не прокоментувати шедевральний "Квіти для Елджернона" Д. Кіза. дуже сильний твір і головна його думка настільки сучасна і актуальна (реально Шекспір з його трагедіями ховається). читати всім!!!

11. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Закінчила детективну серію. Почала любка Дереша, але щось я нерозумію поки що його "поклоніння ящирці" стара стала...

12. MorsImmortalis

от якраз старі його твори були душевні і атмосферні, не те, що той останній (забула назву) про футбольний гімн і т.п..

почитайте його казки "Дивні дні Гані Грак". це одна з моїх найулюбленіших книжок:girl_tender: не якісь там банальні чарівні палочки, принцеси і чаклунки, шо вже і не здаються чимось дивним.
    особливо мені запам"яталась і полюбилась казка про електричного пса (вже одна назва інтригує, нє?)
    в Дереша така фантазія:girl_wink:

13. Kvakywa

Kvakywa Member

Читаю "Софію" Лесі Романчук...книжка захопила вже з пеших сторінок і не відпускає досі :) Всім раджу прочитати...душевна і життєва історія,часом трагічна,часом весела.

14. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

ой.. дочитала ящирку. здається вона в нього трохи хворенька на адекватність, чи то я постаріла

15. MorsImmortalis

та ви шо? дашвар-то цьоця (перед)пенсійного віку

16. Santi

Santi Member

Підтримую на 100% Я читала декілька років назад і вона досі у мене в переліку книжок, які можу порадити читати всім. Пізніше читав чоловік і йому теж надзвичайно сподобався твір.

17. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Після тривалого читання сучасних українських прозаїків захотілось почитати класику.
    Читаю "Царівну" О. Кобилянської.

18. Sunnylife

Sunnylife Well-Known Member

Прочитала книжку Г.Вдовиченко "Бора" - таке собі....

19. Vероніка

Vероніка Never give up

Для шанувальниць жіночих романів - "У мене є твій номер" Софі Кінселла, ще цікава її серія про дівчину-шопоголіка.

20. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Дівчата, ця книга є в двох варіантах -оповідання (short story) і роман. Що скачувати порадите?

---------- Додано в 15:53 ---------- Попередній допис був написаний в 15:21 ----------

Цю книжку читала, сподобалась. Також читала "Син Юди"
    Прошу порадити ще якийсь твір цього автора

Thread Status:
Not open for further replies.