Що читаємо?

Тема у розділі 'Читальний зал', створена користувачем Irus'ka, 16 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

Відповідь: Що читаємо?

Шмідт "Мрійниця з Остенде".

і купила собі "Енн з зелених дахів" українською!!!... ех.. буду перечитувати)

2. Diana

Diana мрійниця

і я її зараз читаю, але мені не дуже, тому читаю її вже 2 тижні

3. Zuzulka

я ще не дочитала... але так розумію це збірка новел.. я на першій.. ніби так нічого.. але Оскар і Пан Ібрагім мені більше сподобались.. як далі не знаю.

4. Fedorivka

Fedorivka New Member

Дочитала Алєксєя Іванова "Блуда і мудо": книга для поціновувача густого чтива. Головний персонаж почав подобатися аж наприкінці, від початку був відштовхуюче цікавим.
    П.С. Кого зацікавить, поділюся е-версією

5. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Я нарешті почала читати "Над прірвою в житі". Наразі цікаво. Здивував мене стиль написання. Завжди думала, що класика, а тут такий вільний простий стиль.

6. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

маю бажання перечитати деякі твори зі шкільної програми, українські і зарубіжні. може десь можна скачати ті твори одним файлом? або може десь вони є зібрані вкупі, бо дуже довго шукати по одному твору та і не памятаю вже всіх авторів. хто знає, поділіться ресурсом. дякую.

7. Hexe

Hexe Well-Known Member

Лариса Денисенко "Забавки з плоті і крові". -навіть не знаю.Книга якась порожня абсолютно,не має в ній жодної "глибини". Склалось враження що книга була написана поспіхом, з претензією на якусь епатажність і псевдо романтична історія кохання. Хлопець перевдягається в дівчину,знайомиться зі сліпою дівчиною,живе в неї та її брата.Потім зізнається що він хлопець, вони кохаються і всьо - любов до гроба. Ужос.

Володимир Дааленко "Кохання в стилі бароко". Теж середньо. Місцями нуднувато, але їдея хороша - використати легенди про києвькі архітектурні пам"ятки. Такий собі путівничок по Києву. Не сподобалось - постійний секс головних героїв. Йолкі,невже в сучасній літературі не можна обійтись без секасу на кожній п"ятій сторінці?:girl_devil:

8. бетменша

бетменша Well-Known Member

Замятин "Ми". Тема антиутопії завжди цікава, але ось ця книженція шось трохи тяжко мені йшла. Трохи закручено написана

9. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Недавно з мужом дивилися фільм Дракула. То почала читати книжку, ше й в оригіналі. Важкувато, але цікаво.

10. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

Kerzenlicht, у вас скринька переповнена

зараз дочитую "Елегантність їжака" Мюріель Барбері. всім дуже рекомендую. розповідь йде від імені 12-річної дівчинки, яка дуже розумна і не бачить сенсу жити . і від імені консьєржки в будинку для багатіїв, яка , не зважаючи на відсутність освіти, також дуже розумна і від усіх це приховує.

в книжці купа філософських питань і я просто торчу від задоволення:girl_claping:

---------- Додано в 18:26 ---------- Попередній допис був написаний в 18:23 ----------

дозволю собі не погодитись. Даниленко настільки приємно (тобто не вульгарно і не брудно) описує секс, шо його просто таки хочеться читати і читати.
    маю всі його книжки (шкода ,шо їх досить мало). люблю цього дядька:girl_in_dreams:

11. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Вчора прочитала "Місце для дракона" Винничука, а сьогодні взялась за "Майже ніколи не навпаки" Матіос. Є над чим задуматися.

12. AilataN

AilataN жива

Зараз читаю " Дім сну", чи "Будинок сну".
    http://lib.rus.ec/b/138595
    Перед засинанням пару хвилин цікаво почитати. натрапила випадково на лінк, і поїхало)). Поки вражень особливих нема, єдине що цікаво, і ненапряжно написано ( те що зараз треба).
    Ще хочу цього ж автора почитати інші книжки, хвалять.

13. MorsImmortalis

хочу дивитись фільм "Великий Гетсбі", тому вирішила спершу прочитати книжку. зараз опрацьовано 50 сторінок ( по дорозі на роботу в тролейбусі)) і поки шо так собі.
    може мене ше зачепить, а наразі тішусь, шо сторінок всього 350:girl_crazy:

14. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Сьогодні взялась. Після 50 сторінок зрозуміла, що треба брати квитки і їхати до Києва.. Там, напевно, книга ще більше розкривається.. Рятує Гугля з фотками будинків.. Так що сьогодні я в столиці:girl_blum:

15. MorsImmortalis

16. Zuzulka

ковтнула Е. Гілберт "Істи. Молитись. Кохати" ... класна книжка...
    тепер взялась за "Законный брак" .. подобається що вона пише щиро і цікаві речі. Плюс коли її читаю то мозок відпочиває від всього-всього ...

17. Ruana

Ruana New Member

Недавно закінчила Долженков Андрей. Победить боль в спине. Необхідна книга для всіх без виключення, а особливо батькам і у кого сидяча робота.

Розпочала читати Френка Кінслоу (психологія). Читаю дуже повільно, але для мене то якийсь наркотик :) не можу не читати. Мені автора порадили, а сама ніколи б не розпочала читати.

18. MorsImmortalis

"Монт Оріоль" Гі де Мопассана -найнудніше зі всього прочитаного мною Мопассана.
    "Великий Гетсбі" -дуже трагічна книжка. мені таки сподобалась, хоч я і не прихильник такого жанру (типу гроші рікою-постійні гулянки і т.п.)

---------- Додано в 17:29 ---------- Попередній допис був написаний в 17:25 ----------

ше наведу цитату, яка мені запала в душу і коротко описує чи не весь роман.
    пишу російською, бо наш переклад не передає тих емоцій :

"Они были беспечными существами, они ломали вещи и людей, а потом убегали и прятались за свои деньги, свою всепоглощающую беспечность или еще что-то, на чем держался их союз, предоставляя другим убирать за собой."

Останнє редагування: 24 Травень 2013
  19. sensual

sensual New Member

Закінчила Грегори Дэвид Робертс – Шантарам, неймовірно цікава книжка, хоч і величенька, прочиталась на одному подиху, а тепер взялася за 10 негритят Агати Крісті

20. laimmm

laimmm Member

Дочитую якраз Карела Чапека "Оповідання з однієї кишені" "Оповідання з другої кишені" - детективні, легкі, сатиричні і повчальні оповідання, легко читаються...отримала одне задоволення під час читання)
    Наразі закинула собі чергову книжку Макса Фрая - детективну фантастику чимось схожу на казки) На серйозні книжки поки щось не тягне: на всіх фронтах повний завал, тому хоч під час читання розслабитись хочеться)

Статус теми:
Закрита.