Що читаємо?

Тема у розділі 'Читальний зал', створена користувачем Irus'ka, 16 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. MoulinRouge

MoulinRouge New Member

Відповідь: Що читаємо?

погоджуюсь

2. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Маша Трауб "Ласточ...ка", головними героїнями є дві сестри по крові, які настільки чужі одне одному, що просто стає страшно. Читається легко, а головне дуже цікаво і повчально, раджу прочитати.

3. RamirZ

RamirZ New Member

Сьоран (Еміль Чоран - він же) "Допінг духу". Непроста книжка, але автор "затягує" саме своєю парадоксальністю: увесь час в напрузі, кожне слово може раптом бути вивернуте навпаки. Читала про біографію Сьорана. Він дивний був, писав, а тільки набув популярності - кинув, уникав будь-якого виходу із "анонімності", може, тому, що замолоду підтримував фашизм.

4. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Щось мене смикнуло перечитати в дорослому віці "Алісу в Країні Чудес" з коментарями. Як мені важко йде!

5. RamirZ

RamirZ New Member

То правда, що важко. З цими математиками завжди так :)

6. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Читаю Олену Печорну "Грішниця". Затягує, дуже цікаво і, незважаючи на те, що твір досить трагічний, читається легко.

7. natorella

natorella Well-Known Member

дневник мами первокласніка
    всім мамам першокласників раджу)))
    весело, легко, обнадіює

8. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я для себе відкрила Ayn Rand і пропала... Нема мене ні тут ні на фейсбуці :) Діти спати, а я читати, поки батарея не сяде.. Зараз закінчую читати Atlas Shrugged.

9. Gorda

Gorda Well-Known Member

Ну от взялась я читати Андруховича - "Дванадцять обручів" . Ну якесь неоднозначне враження від тої книжки. Постійно на думці :" От шось не то....", але читаю, вже щоб не залишати посередині.

10. Polalex

Polalex Member

Не знала, що мені сподобається фантастика :girl_flirt: Наразі читаю роман Доріс Лессінг "Шикаста"

11. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

12. Rachel

Rachel миється в бані

Пробую щось нове для себе - Люко Дашвар Село не люди; і одна з улюблених письменниць Марія Матіос Кулінарні Фіглі

13. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

думала розвинути свої холодні стосунки з Чеховим, зупинилась на його Пошті - ні, не пішло, певно наше знайомство так і не переросте ні у що більше

14. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

якось була в батьків, і взяла з полиці його "дом с мезонином", кожен раз засинала на прочитаних трьох сторінках :), але якось дочитала, не скажу, що маю якесь враження, але чоловік відразу відмітив мій філософський настрій ))).

15. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

аж дивно. мені Чехов дуже цікаво і легко йде. перечитала кілька його збірок, шо були вдома.
    от хто мене реально напрягає, то це Тургенєв. таки домучила "Асю" і "Накануне", а от на "Весняні води" нервів не вистачило:suicide:

16. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Агата Крісті Викрадення королівського рубіна
    задорно так, але слабше ніж Конан Дойль

17. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Прочитала Надійки Гербіш "Теплі історії до кави" - теплішої книжечки я ще в руках не тримала. Такі захоплюючі історії! Дуже раджу. Зараз читаю Анрі Бошо "Блакитний хлопчик" - поки що тяжкувато і не до кінця зрозуміло.

18. Yulia

Yulia New Member

Зараз читаю "100 років самотності" Габріеля Гарсії Маркеса, поки не все зрозуміло, трохи заплутано ... :scratch_one-s_head:

19. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Дочитала Люко Дашвар "Село не люди". Дуже сподобалась книга, супер :)

20. RamirZ

RamirZ New Member

Взялася за класику - "Корабель дурнів" Себастіана Бранта (це поема, була написана десь у 15ст., але - до сьогодні практично нічого не змінилося :))

Статус теми:
Закрита.