Що читаємо?

Тема у розділі 'Читальний зал', створена користувачем Irus'ka, 16 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Krosha

Krosha Well-Known Member

Відповідь: Що читаємо?

За півтора дні проковтнула М. Трауб "Ласточ...ка".
    Захотілось чогось легкого почитати - то цей вибір був правильний, враження після прочитання такі, ніби з подругою полялякала про життя.

А взагалі, після придбання електронної книги - читала б і читала :)

2. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Лежу, просто лежати і хворіти шкода, тому читаю. З понеділка список прочитаних книжок попвнили "Над прірвою в житі" Селінджера, "Матильда" та "Таємничий містер Фокс" Роальда Даля. А за вчорашній вечір і за нині просто проковтнула "Убити пересмішника" Гарпер Лі. Дуже сподобалось, а від останньої книжки взагалі в захваті.

3. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Віктор Суворов Союз зірки зі свастикою (зустрічна агресія)
    доволі непогано і навіть цікаво Віктор енд компані потовкли воду в ступі про початок 2 світової війни, її планування і хитромудрі плани Союзу та Німеччини

4. zaderyshka

zaderyshka Member

Мені взагалі Суворов імпонує. Його легко читати і цікаво. Переважно всі книжки, то дійсно
    . Але я так розумію, він просто не ставив перед собою мету переосмислити історію.

5. Hermi

Hermi Well-Known Member

А я щось вирішила перечитати книжки, які читала ще в школі. Чесно, рекомендую! Зовсім інше сприйняття. Зараз дочитую "Гулівер" Свіфта...Колись для мене це була звичайна казка, а зараз дуже глибоко філософський твір.

6. Nemi

Nemi Well-Known Member

недавно прочитала "Марність" Моргана Робертсона - історія про міжатлантичний лайнер "Титан", який прямує з США до Англії, але на півдорозі стикається з айсбергом та тоне. ну, тобто історія "Титаніка", але, що цікаво, написана книга у 1898 - за 14 років до того, як потонув "Титанік". в цьому й основна цінність роману, чесно кажучи, бо написано трохи занудно, багато ліричних відступів, душевні терзання головного героя, які більше б пасували в щоденнику, але не в романі. однак було й кілька досить цікавих для мене моментів на тему бізнесу.

7. zaderyshka

zaderyshka Member

8. Nemi

Nemi Well-Known Member

zaderyshka,

9. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

ні він, ні співавтори, тому так й написала:)

10. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

На днях прочитала Марію Матіос "Москалиця / Мама Маріца" та "Майже ніколи не навпаки" мені сподобалося, пише про людські долі, місцями проймає до сліз,рекомендую прочитати:girl_bye:

11. Liliya Shukh

Liliya Shukh Member

Пауло Коельє "Алхімік", перечитую вже 2 раз, дуже подобається книжка. Перший раз читала ще в школі, зараз (через 8 років) сприймається зовсім по іншому

12. Suellen

Suellen Active Member

Читаю зараз Джейн Остін "Гордість і упередження". Все-таки люблю я класику світової літератури.

13. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

Остен можна читати постійно, кожен раз звертаю увагу на інші деталі)

а я продовжую помалу свого Муракамі "Хроніка заводного птаха".. якось ще не звикла до нього, але цікаво..

14. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А я знов вдарилась в Дена Брауна...
    "Цифрова фортеця" осилена.
    Люблю цей жанр.

15. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

Читаю "Богочоловік" Марія Вольторта.Автор жінка яка через травму була дуже Хвора,не могла ходити і до неї у видіннях приходив Ісус Христос і розказував їй про Своє життя,в найдрібніших подробицях.Я читаю і мені подобається,бо написано все дуже просто і цікаво!

16. karposhka

karposhka New Member

А я читаю Ліну Костенко "Записки українського самашедшого".
    Щось ніяк не домучу кілька останніх сторінок:sad:

17. Valensia

Valensia Well-Known Member

Перечитала все що є у Д. Брауна... Ще б щось з того жанру почитати...
    Але знайшла вдома "Королева Марго" О. Дюма, мабуть, візьмусь за цю книжку.

18. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

закінчила О. Левченко "Диявол добра". про незнайомця, який хоче зробити людей правильнішими. алкоголік, який часто б"є свою жінку, несподівано починає бити сам себе...
    Є.Кононенко "Російський сюжет". про ваших і наших. про чоловіка, який об"їздив увесь світ і тільки на старості знайшов те,що шукав.

19. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Список прочитаних книжок поповнили "Маленькі жінки". Таке наївно-сентиментально-дитяче. Файно. Тепер міняю жанр - взялась за Агату Крісті.

20. Orman

Orman Модератор-бомба

ага-ага

я Агатокрістіманьяк, пиши конкретно, мож я ще не читала - приїду відберу книжку.

----
    а я прочитала The Half-Hearted, John Buchan
    так мені жалко за головним героєм, вже тиждень пройшов, а мені все-одно жалко. От не чекала від такого хорошого автора, не чекала ...

Статус теми:
Закрита.