Що читаємо?

Тема у розділі 'Читальний зал', створена користувачем Irus'ka, 16 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Відповідь: Що читаємо?

Почала читати Джеймс Роллінс "Останній оракул" таке ніби нічого!

• Подобається Подобається x 1
  2. Megan

Megan Well-Known Member

Почитайте щось із Даніели Стіл. А я вчора читала "Маруся" Г.Квітки-Основ"яненка, то так сплакалась, аж запухла:sad::sad::sad:

• Подобається Подобається x 2
  3. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Не зрозуміла:confused: Я ж хочу аби душу шкробало, а не шлунок :bad: так і написала:

4. Megan

Megan Well-Known Member

Ну вибачайте, не зрозуміла ваших смаків:no:

5. Kira Nessis

Kira Nessis Well-Known Member

Я сейчас подсела на журнал "Домашний ребенок".
    http://domrebenok.ru/
    Это новый журнал для родителей, интересующихся естественным родительством. Я вся под впечатлением! Вдохновило интервью Роберта Сирса, даже обсудили с мужем возможности рождения сына в ближайшем будущем:)
    А также заинтересовали роды в Германии, хотя нам и не светит, но все равно дико интересно!

Если раньше каждый месяц ждала новый "Караван историй", то теперь жду новенький "Домашний ребенок". Прикольно, что сам он такой красивый и глянцевый, а информация там просто "бомба" - отвал башки, как говорит мой муж, сплошные темы для раздумий и обсуждений.

Я подписалась, так что кто хочет почитать - пишите в приват. Хочется с кем-то обсудить...

6. Iskra

Iskra Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  7. molcha

molcha Well-Known Member

Ремарк - супер, я його в 11му класі взахльоб читала, потім якось перейшло, а оце аж перечитати захотіла.
    І все таки, як любителька Дяченків :xaxa:не можу втриматися щоб не порекомендувати "Ритуал". Пошкробає капітально, перевірено. Російський варіант кращий ніж український, але то таке. Можу навіть дати почитати, ну дуже вже хочеться мати однодумця-одночиться. :clapping:

8. taho

taho Well-Known Member

Дуже гарним є "Слепой музыкант" Короленка. А Еріх-Марія Ремарк - це література "втраченого покоління", тобто її писали ті письменники, хто пережили Першу світову, пройшли її фронт, можна сказати бачили смерть в обличчя, тому й твори, тобто осмислення життя в них дійсно вражає.
    А ще згадала українського Осипа Турянського з романом "Поза межами болю" - твір, який не можна просто читати, як висловився хтось з класиків "без брому", його обов'язково треба пережити. :sad:

• Подобається Подобається x 4
  9. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Оооо.. ви нагадали мені за цю книгу..я її ще в школі читала... за душу дійсно "пошкробає"..
    п.с. А мені ще подобається Юстейна Гордера "Помаранчева дівчинка"..

10. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

була вагітною то з магазину буква і книжковий клуб не вилазила і от в клубі порадили Люко Дашвар-Молоко з кров'ю та Село не люди-просто диво, а не книги!!! читаю багато,але ці книги мене дуже вразили,написано просто і доступно,раджу усім прочитати.дуже,ну просто дуже цікаві книги!!!!\

11. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

зараз присіла на драйзера,дочитала Фінансист.Хоча колись вже і читала,але цікаво перечитати ще раз. Пораджу ще книгу Адмірал,фільм ви уже мабуть подивились.а я читала перед переглядом і фільм для мене був не цікавий. Книга змальовує зовсім іншого Колчака,а не такого як нам навязували у мій час,це справді непересічна особистість!

12. Knopka

Knopka Well-Known Member

Недавно читала Уельбека "Можливість острова", але якось мені не дуже - "Елементарні частинки" були кращими. Тепер повернулась до класики - "Фальшивомонетників" Андре Жіда. А ще "шматочками смакую" Пьотра Вайля "Гений места".
    Крім того, разом з дитям читали "Матильду", "Чарлі і шоколадна фабрика", а ще "Пана Белло і блакитне диво" - дуже йому сподобалась.

• Подобається Подобається x 5
  13. mamatu

mamatu Well-Known Member

Читаю (з поради чоловіка) Макса Штірнера. Дуже тяжко йде, по парі сторіночок за раз. Не люблю кидати справу на пів дорозі, але й не хочеться через силу "запихуватись", які б розумні філософські речі там не писались.
    А ось книжку Свіяша "Что вам мешает быть богатым" за два вечори впорала. Не все мені там сподобалось (завжди можна знайти до чого придиратися), але деякі ідеї та думки дуже і дуже корисні. При чому це стосцється не тільки грошей а взагалі життєвої позиції.

14. Анута

Анута Well-Known Member

в нього ціла серія книжок, ця про гроші по ідеї 4-та (колись в мене були - поки не позичила почитати). Читається він дуже легко, бо книжки написані доступно і з гумором. Якби я читала подібне першим, то це викликало б велике захоплення. Але, оскільки, Свіяш був Н-ним з тої тематики, то прослудковувалось, що він теж читав спершу подібні книжки і зібрав з того, що вважав за найкраще і створив свою систему.
    Критикувати його не стану, бо книжки дійсно написані легкою мовою, доступно і з гумором ;)

а я читаю все з виховання діток. Наразі Грей Дети с небес. ще планую придбати Элизабет Пейнтли

• Подобається Подобається x 4
  15. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Прочитала "Паранджу страху". не знаю чому в мене страшна зневага після цього до "глибоко віруючих" чоловіків мусульман. Жах. А книжка супер. Якби хтось зняв фільм "Оскар" гарантований:clapping:

16. mamatu

mamatu Well-Known Member

Читаю Ларису Денисенко "Забавки з плоті та крові". Тільки почала, подобається.

Щойно прикольну статтю знайшла, кому не лінь - почитайте: http://www.psychomedia.org/index.php?page=psy&art=2827

• Подобається Подобається x 7
  17. Іруня

Іруня Well-Known Member

Ви так всі розхвалюєте цю книжку, що я аж мусіла її скачати :). Ввечері почну читати.

18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Не відірветеся гарантую:clapping:

19. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Звичайно, не хочу нікому псувати задоволення, але... на мене "Паранджа страху" не справила ніякого враження, хоча ні - після прочитання (бігцем, щоби вловити плин подій) залишився легенький присмак відрази, "шокуючого правдивими фактами" бульварного чтива, забагато (присмачених так сильно щоб вже напевне вразити європейських жінок) "сенсацій" про насилля на Сході, елементарні розбіжності по ходу тексту, і абсолютне незнання і зневага до культури Сходу, ксенофобія на кожній сторінці:bad:

20. Іруня

Іруня Well-Known Member

А мені сподобалось:confused:. Я люблю щось таке, щоб аж за душу рвало. Заодно поплакала:xaxa: ( давно вже такого не було ). Йду дочитувати другу половину. Вчора і справді не могла відірватись, читала до опівночі:).

Статус теми:
Закрита.