Що читаємо?

Discussion in 'Читальний зал' started by Irus'ka, Sep 16, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Відповідь: Що читаємо?

Як почитала ЩО люди читають, то мені зразу перехотілось писати про те, що читаю я. Прочитала я *Солодку Дарусю* Марії Матіос, а в планах зараз *Намір* Дереша і *Гра в пацьорки* Роздобудько.

2. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

мене ні матюки, ні похабщина не лякають:)
    нема польоту у Леся

3. Vероніка

Vероніка Never give up

Читаю зараз Діан Дюкре "В ліжку з тираном" - про дружин, коханок, прихильниць, які ділили життя з завойовниками світу.
    Взагалом, багато дізналась про внутрішній світ і вчинки цих тиранів, про деякі речі навіть не підозрювала.

4. apelsyn

apelsyn New Member

Смієтесь?:girl_wink: Я і Донцовою інколи грішу))))

5. Левицька

Левицька New Member

та ну, відкинути???))) от якраз що вміє, то вміє) думаю, бути глибоким він не дуже планував, і філософія його у формі.

6. Holly

Holly Moderator

Читаю зараз Енн Макефрі "Корабль который вернулся". І хоча я не є прихильником фантастики, тим більше про галактики, космічні кораблі і т.д., книжка дуууже цікава

7. Farfalla

Farfalla Member

Дочитала "19 хвилин" Піколт. До кінця враження стали неоднозначні... Кінцівка така типово американська, як на мене...
    А тепер вдруге спробую осилити Маркес "Сто років самотності", тепер уже українською читатиму.

8. zaderyshka

zaderyshka Member

Як мені та книжка важко йшла, більше 4-х стоірнок на день читати не було сил. Але так то гарно потім у голові склалось, що книга стала однією з шедевральних мені. До речі, дуже здивувалась, коли перечитала українською, переклад досить не злецький.

9. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

я б не радила, тільки час стратите даремно. Дереш зовсім здувся, а Намір тільки це підтвердив остаточно.

10. zaderyshka

zaderyshka Member

Може кому і сподобався, але я теж вважаю, що Намір, то даремна трата часу. Цікаво було тільки спочатку, перших 10 сторінок. Далі така мутня, що просто капец. Часом ті спогади і події взагалі нереально пов'язати.

11. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Дівчатка, а де тут можна знайти "список літератури на літо"? Десь є зібрано таку інфу, щоб не лазити по всій темі?:) Перед Шацьком треба "затоваритись" - давайте робити спільний список книг :connie_pull-pigtail

12. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

просто Дереш захотів стрибнути вище себе і облажався...забагато психоделіки, то як на кухні, приправи добру, коли в міру)))

13. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Нікомахова етика Арістотеля
    її нам, мені, радив неймовірний викладач Фін моніторингу Олександр Олександрович
    він так неймовірно її переказував, робив такі чудовні умозаключення:girl_tender:
    я, звісно, не Сан Санич, але Політику ще почитаю:)

14. apelsyn

apelsyn New Member

Щойно дочитала Рубен Давид Гонсалес Гальего "Біле на чорному" - під враженням. Автобіографія, про життя дітей-інвалідів в СРСР. Людям зі слабкими нервами не раджу.

15. MoulinRouge

MoulinRouge New Member

у мене на черзі " Дом в котором " кажуть це на одну тему

---------- Додано в 18:26 ---------- Попередній допис був написаний в 18:24 ----------

Ви паперову на укр.?

---------- Додано в 18:35 ---------- Попередній допис був написаний в 18:26 ----------

я зараз читаю " Туарег " , цікаво...про пустелю краще читати коли на дворі холодно :))

---------- Додано в 18:36 ---------- Попередній допис був написаний в 18:35 ----------

я зараз читаю " Туарег " , цікаво...про пустелю краще читати коли на дворі холодно :))

---------- Додано в 18:39 ---------- Попередній допис був написаний в 18:36 ----------

---------- Додано в 18:43 ---------- Попередній допис був написаний в 18:39 ----------

Оооооо.....сайт працює з перебоями:sad:(((((

16. Farfalla

Farfalla Member

ні, я у форматі fb2 завантажила для електронної книги

17. Virner

Virner Well-Known Member

Були на вихідних в свекрухи, то взяла читати Ірину Вільде "Сестри Річинські", давно я не читала українську класику. Читаю лише першу книгу - до речі, нагадує сучасність, все-таки українці з віками не змінюються...

---------- Додано в 12:26 ---------- Попередній допис був написаний в 12:24 ----------

паралельно читаю.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. natorella

natorella Well-Known Member

читаю трилогію дяченків ключ від королівства
    зараз вже 2 книгу
    дуже цікава казочка-фентезі
    раджу

19. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Прочитала рекомендовані тут "Сладость на корочке пирога" (цікаво, але не захоплююче) і "Шурика". За Улицкую велике дякую! "Проковтнула" також її "Девочек", буду читати ще. При тому колись починала її "Казус Кукоцкого" читати, але не пішов зовсім цей твір.
    З останнього прочитаного також
    "Одиночество в сети" (прочитала ради інтересу, сподівалась на гірше)
    Стиг Ларсон "Девушка с татуировкой дракона" і ще дві книги трилогії (не погано, але дуже затягнуто, як на мене)
    "Ведьма с Портобелло" (мені Коельйо якийсь "попсовий" чи що, не найгірші враження, але можна було не читати)
    рекомендую Діну Рубіну, з того, що читала, сподобалось "Синдром Петрушки" і "На солнечной стороне улици"

20. Nemi

Nemi Well-Known Member

за порадою у цій темі почала читати "Шоколад на крутому окропі". хотіла написати, що книга чудова, але це не те слово. вона магічна! :girl_claping:
    і ще читаю Єфраїма Севелу "Продай свою мать" - єврей емігрував до Німеччини, чим йому дорікає його донька - єдина рідна людина, що у нього залишилася; головний персонаж згадує різні епізоди свого життя, свою сім'ю, єврейське гетто, життя в еміграції і т.п.. важка книга, але тим не менше цікава.

із недавно дочитаного - "Дивний новий світ" Олдоса Хакслі. про цю книгу вже тут згадувала, але треба написати іще раз. чим далі читала, тим неоднозначніші виходили враження. в результаті я розчарувалася у кожнісінькому персонажеві, до кінця книги кожен показав свої вади. але загальна картина мене вразила. і не уявляю собі, який резонанс мала книга тоді у 1932 році, коли була написана. навіть залізла на вікі почитати біографію Хакслі - виявляється, він мав дуже великий вплив на своїх сучасників. :girl_impossible:

Thread Status:
Not open for further replies.