Я нарешті дочитала і моя любов до Джио погасла. Не книжка, а солодкий цукерок в цукрі або масло масляне! Читається легко, задум цікавий, а сюжет ніякий. Щасливий початок, щаслива середина, щасливий кінець... Хто ще читав ''Місячний шлях'', які враження?
Напевно, почала писати вже просто в тираж. У Моєс теж є не зовсім вдалі книги, наприклад, мене "Танцююча з кіньми" не надто захопила, і ще якісь, вже не пригадую.
Burberry до колекції рекомендую додати книги Ніколаса Спаркса, Сесілії Ахерн, Джоді Піколт. Вони приблизно в схожій манері пишуть і швидко читається.
Cергій Бут " Листи з того світу" неймовірно цікава захоплююча книга та ще й бонусом українського автора! Надзвичайно рідко , нажаль , мене настільки захоплює щось з сучасної української літератури. Сучасність і давнина, трохи містики (як з'ясувалося - набагато менше , ніж думалося), інтрига і це все розгортається на вулицях Львова. Де я була раніше? І чому не звернула уваги на цю книгу? На половині книги , здавалося розкрито усі карти... Але розповідь набуває нових неочікуваних обертів і продовжує тримати в напрузі до кінця. Не пам'ятаю хто , але точно тут її радили. Велике вам дякую!
Підтримую! Щойно сьогодні дочитала цю книгу, точніше, проковтнула. Читається дуже легко і швидко. А як приємно читати описи Львова....
валялось на читалці невеличке фентезі - "Борги предків" Террі Гудкайнд. Прочитала і щось мені воно якесь замаленьке здалось як для фентезі, а то, виявляється лише вступ, ще є "Перше правило чарівника", "Друге правило чарівника" і так до 10-го , але ж вже й не покинеш на пів дорозі цікаву книгу. Наразі "Друге..." читаю
Хто хоче легенький трилер і цікавий детектив, тому раджу Роберт Стивенсон — "Странная история доктора Джекила и мистера Хайда" Такий захоплюючий сюжет. Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
А то ще й класика літератури. В школі його діти вчать) --- дописи об"єднано, 25 Січень 2017 --- Твори Стівенсона (переважно вірші)
Дружина мандрівника в часі. О. Ніффенеґґер Чудова книга. Незважаючи на великий об'єм читається дуже легко і швидко. Давно хотіла прочитати про саме таку любов. Не банальну.
О тааааак, Н. Спаркс то моя любов! С. Ахерн теж мені подобається! А ще мені тепер подобається Марк Леві Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
Дочитала ``Шовкопряд`` Роберт Гелбрейт( він же Джоан Роулінг). Не то детектив, не то трилер - але сподобалось. Вміє Джоан Роулінг писати так , що провалюєшся у вигаданий світ ніби це реальність. Всю книгу заставляє сумніватися хто ж насправді вбивця, а вкінці за кілька сторінок все складається в єдину ідеальну картину. Для мене трохи замало драйву, динамічності, але це ж Лондон, тому не дивує, а відповідає традиції. Краще читати не відриваючись на довго, щоб не забути/розгубити підказки які автор дає протягом всієї історії.
Зараз на половині книжки "Дівчина з потягу"-дуже подобається, але переклад просто провал((((((КСД, як завжди(
О, дякую, що нагадали. Вже, здається, вийшов третій його роман. Якщо порівнювати "Поклик зозулі" та "Шовкопряд",то друга сподобалась більше. Вже відчувалась біляша впевненість автора. Бо перший роман, як на мене, мав дуже слабеньку саме детективну лінію. ВВС купили права на екранізацію. Має вийти серіал про детектива Корморана Страйка. Зараз читаю збірку новел «Мрійниця з Остенде» Еріка-Еммануеля Шмітта. І просто не можу відірватися від книги. Скажу, що автор просто майстер слова. Такі ніби банальні історії, написані дуже просто і невибагливо. Але кожна залишається в пам'яті. От від "Маленької паризької книгарні" Ніни Джордж зовсім інше враження. Ледве її дочитала. Атмосферна книга... Запах лаванди, Прованс, "літературна аптека" і любов до книг. Але страшно дратували головні герої. Я їх так і не зрозуміла і не повірила в цю історію.
Планую згодом і його прочитати. А зараз, для розрядки моторошної атмосфери, час на щось легке. Цікаво буде подивитися.
Я теж читала недавно, дуже легко мені читалася і хотілося все читати, читати... потім подивилася кіно- повна лажа Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
Зараз читаю "Поющие в терновнике " В мене до класики особлива любов Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
Читаю Сімону Вілар "Ведьма". Дуже цікаво мені, це щось нове і не схоже на все що читала досі. Читаю як казку для дорослих. Надіслано від мого SM-J110H, використовуючи Tapatalk