Що читаємо? (2)

Тема у розділі 'Читальний зал', створена користувачем Virchuk, 2 Вересень 2013.

1. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Хто шукає якогось роману, що розчулить до сліз, раджу почитати
    "Последнее письмо от твоего любимого" Джоджо Мойес. аааааааа я просто в захваті, надзвичайно зворушлива історія кохання. Давно я нічого такого не читала, просто ВААУ
    Ще недавно читала "Вероника решает умереть" - як на мене, то книга взагалі ні про що, не зацінила я. То вже друга робота П. Коельо, яку я читала. Жодна з них мене не вразила.
    Також до списку останніх книжок додам С. Ахерн "Как влюбиться без памяти" Легкий романчик, читається на одному диханні.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. kykysia

kykysia Well-Known Member

@Марта2 мені Коельо теж не пішов, лише одна його книжка сподобалась, то "Диявол і пані Прим" досить цікава...А інші які читала - "Вероніка", "Заір" і "Адюльтер" взагалі щось ні про що(((
    зараз прочитала пршу частину "Атланта" і взялазь за "Інферно" Брауна, десь до половини вже дойшла)) Браун як завжди вражає і захоплює з перших сторінок) читається швидко і легко) рекомендую до прочитання, і ще його "Код Да Вінчі" теж)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. raspberry

raspberry Well-Known Member

Коельо мені теж таке собі. А чоловікові "Алхімік" сподобався. Зараз теж першу частину "Атланта" читаю.

• Подобається Подобається x 1
  4. Hermi

Hermi Well-Known Member

Браун пише дуже класно (я прочитала всі його твори на одному диханні). Але я б радила читати його в твори в такому порядку: Янголи та демони, Код да Вінчі, Втрачений символ, а вже потім Інферно. Оскільки це по суті продовження твору. Вони взагалі-то повязані лише головним героєм і зрозуміти суть всіх творів без попередніх дуже легко, але бувають моменти коли в творі згадуються події попереднього твору і тоді не так цікаво ;)

Мені також з Коельо більш-менш сподобався "Алхімік", всі інші його твори кидала на половині.
    --- дописи об"єднано, 18 Жовтень 2016 ---
    Закінчила читити трилогію "Перш ніж я упаду", "Деліріум" та "Реквієм". Враження досить неоднозначні, цікавий і оригінальний задум. Взагальному мені сподобалось, трішки написано песимістично (як на мене), хотілось якоїсь більше казки (розповідь про далеке майбутнє), але філософія книжки досить цікава, є над чим задуматись.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Закінчила читати (по другому колу вже) "Множественные умы Билли Миллигана" (читала російською, тож назву пишу, як було), про першу людину у світі, яку виправдав суд через діагноз "розщеплення особистості", в нього їх було 24.
    Зараз взялася до "Жлобології" Антіна Мухарського, але щось не вражає зовсім.

• Подобається Подобається x 2
  6. Joll

Joll Well-Known Member

Трохи про Коельйо, тим, хто хоче зрозуміти його твори.

Тут більше і нічого додати - пазл складається у чітку і зрозумілу картину :).

Останнє редагування: 20 Жовтень 2016
    • Інформативно Інформативно x 3
  7. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

8. левиця

левиця Well-Known Member

Подивившись недавно фільм "Століття Якова", мене зацікавило прочитати однойменну книгу Володимира Лиса. Адже у фільмі не все висвітлено. І я рада, що змогла натрапити на книжку. Тепер читаю. Мені дуже подобається його стиль написання. Паралелізм присутній і у його книзі "Лис у винограднику". Дуже цікава. Рекомендую.
    А ще тут писали про С. Ахерн "I love you". Легенький роман про нелегкий шлях молодої вдови. Теж рекомендую.

9. Radistka

Radistka Well-Known Member

"Когда-то бабушка дала совет: «Если тебе тяжело, иди маленькими шагами… Делай то, что должна, по чуть-чуть, не заглядывай в будущее. Не думай даже о том, что случится завтра. Помой посуду. Вытри пыль. Напиши письмо. Свари суп. Видишь? Ты идешь маленькими шагами. Сделала шаг, остановилась, передохнула, похвалила себя. Потом другой. За ним третий. Ты сама не заметишь, как твои шаги станут шире. Наступит время, когда ты сможешь подумать о завтрашнем дне без слез»."

Е. Михалкова
    "Комната старинных ключей" Комната старинных ключей | Елена Михалкова | LoveRead.ec - читать книги онлайн бесплатно

• Подобається Подобається x 3
  10. Demetra

Demetra Well-Known Member

Закінчила Кай Майер - Время библиомантов. Начало пути.(читала російською).Мені сподобалась ця розрекламована новинка!:girl_in_love: Цікавий вигаданий світ, де головні герої для мене - книги. Саме через це я звернула свою увагу на цю книгу. Спочатку я ще бурчала на сюжет. Але чим дальше читала, тим цікавіше ставало. Хоч є і продовження(чекаю з нетерпінням на переклад), але книга має логічний кінець в якому я знайшла відповіді на всі свої питання. Не зовсім зрозуміло для якого віку написана книга. Для підлітка там є кілька сцен вбивств і жорстокості, для дорослого забагато героїв- підлітків.

11. orange girl

orange girl Well-Known Member

а де ви скачали цю книгу? мені тільки уривки попадаються

12. Марта2

Марта2 Well-Known Member

а я не в електронному вигляді читала ))

13. Demetra

Demetra Well-Known Member

Я маю в електронному варіанті, якраз думала почитати:girl_in_love:. Можу поділитися.

14. Burberry

Burberry Well-Known Member

Купила "Мистецтво мріяти" Барбари Шер. Сподобалася, як назва, так і сам дизайн, хоча давно вже читаю всі книги електронні, а цю захотілося мати паперову). Хтось читав, які враження? Бо я трохи зараз від художніх перейшла на, так би мовити, книги з розвитку) Паралельно читаю "Психологію впливу" Роберта Чалдіні. Дуже легко написано і дуже цікава книга. Раджу її читати усім, щоб розуміти, чому ми часто робимо ті чи інші речі.
    Ще пригадала з останнього прочитаного "Мосты округа Мэдисон" Роберт Уоллер. Дуже гарна була анотація, а книга так собі - на четвірку, як на мене. Якась трохи не розкрита любовна історія.

15. Hermi

Hermi Well-Known Member

і знову я з Умберто Еко мучаюсь. Цього разу вирішила почитати "Маятник Фуко". Історія тампільєрів мене вже трішки починає діставати, прочитала 100 сторінок і щось ніяк не можу зрозуміти про що книжка...Ніби була якась інтрига, але ті довгі описи і вступи...Хтось читав цю книгу, там далі буде щось цікаве, чи лише художня історична довідка про хрестові походи?

16. Almariel

Almariel Well-Known Member

О, і я цієї ночі Мілігана дочитала.
    Почала Кульбабове вино Бредбері.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

17. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Я вже третій тиждень мучу "Чебрець в молоці" Наталки Сняданко. Дуууже туго йде.
    Хтось в курсі коли вийде нова частина Гаррі Поттера в електронному варіанті на українській мові щоб купити?

Останнє редагування: 2 Листопад 2016
  18. orange girl

orange girl Well-Known Member

Була би Вам дуже вдячна. Можна на електронну пошту мені кинути, я б написала Вам у ПП. дякую

19. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Сьогодні в обід "під каву" у прямомузначеніцьго слова прочитала
    Мартен-Люган Аньєс. Щасливі люди читають книжки і п`ють каву
    Так мені добре читалося, що незчулася як перегорнула останню сторінку.Роман про жінку, яка після смерті чоловіка і доньки втратила сенс життя, як вона заново вчилася жити, про життя поділене на "до" і "після".
    П.С. дякую @Hermi

• Подобається Подобається x 4
  20. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Можна мені скинути ?
    Можливо хтось має Джоджо Мойеса "Девушка, которою ти покинул"?....Почала читати, захопила мене..І...в мене виявився уривок (((.
    --- дописи об"єднано, 3 Листопад 2016 ---
    @Hermi й Марта - ви маєте електронні версії?...