Що читаємо? (2)

Тема у розділі 'Читальний зал', створена користувачем Virchuk, 2 Вересень 2013.

1. kykysia

kykysia Well-Known Member

ви вже прочитали? всі три книги)?я лише на 100 сторінці першої книги, наразі цікаво, але читається вона мені якось не швидко...))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Прочитала всі три, дуже цікаво. Я з нетерпінням чекала кожної можливості, щоб продовжити читання.

3. Burberry

Burberry Well-Known Member

я думаю, що пізніше піде. друга частина там взагалі, як детектив)

• Подобається Подобається x 1
  4. Hermi

Hermi Well-Known Member

Ви читала електронну версію? Якщо так, де можна скачати?

Я декілька разів пробувала читати, на третій раз пішло легко, читала читала і бац - закінчився "безплатний" уривок.

5. Тетянка

Ага, електронну, я її дооовго теж шукала, бо все уривки скачувала)). Можу скинути на пошту, але я вже конвертувала в mobi.Я думаю, не проблема назад конвертувати в інший формат.

6. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Прочитала "Коли ти поруч" Світлани Талан на одному диханні за пів дня. Емоційно важка книга, проплакала майже пів книжки... Пишу і видаляю. Не хотіла розкривати сюжет, але без того ніяк.

7. aknytsU

aknytsU волошкова...)

І я прочитала недавно цю книгу. Дуууууже важка для мене. Але я хотіла вже давно її прочитати, просто відтягувала. Відношення батьків, рідної сім'ї до головної героїні - ось це найбільше мене вразило. До сліз. До душевного болю. Хоч кінець і очікуваний, та для мене він якийсь такий світлий...
    Ще перед цим читала книги Світлани Талан "Розколоте небо", "Оголений нерв", "Не вурдалаки". Стиль мені трохи схожий до Люко Дашвар, усі книги наповнені трагізмом. Але для себе зробила висновок, що ця автор (Талан) мені до душі. Чекатиму виходу її новинок.

8. Svitlyachok

Svitlyachok Active Member

Ця книга в мене буде наступна
    --- дописи об"єднано, 19 Вересень 2016 ---
    А зараз я читаю "Ім’я рози" Умберто Еко

9. Тетянка

І як Вам?...Мені щось не пішло. Пробувала в два заходи й відклала поки що. Читаю класику, "Маленькі жінки".

10. Svitlyachok

Svitlyachok Active Member

Мені теж йде тяяяжко, але я все-таки хочу відмучити

11. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

зараз читаю "Дівчина на кулі" Ольги Слоньовської , місцями цікаво, а місцями так затягнуто що жах. 150 сторінок вона пише про дитинство, і толком сюжету ніякого.... хто читав цю книжку, чи варто її дочитувати?

Надіслано від мого SM-T561, використовуючи Tapatalk

12. Burberry

Burberry Well-Known Member

Я давно уже читала, пригадую, що спочатку йшло дуже важко, багато якихось довідок, сухої інформації, а потім як затягнуло - суцільний детектив)

13. aknytsU

aknytsU волошкова...)

О, сістер) Теж її читаю зараз) По сторінках не видно, але вже подолала 60% електронної версії. На початках думала теж закинути, але з часом затягнуло))

14. Dominika

Dominika Well-Known Member

Читаю Джоан Харріс "Чай з птахами"...Напевно не дочитаю))) Ну якесь таке солодко-банально-просте. Наче і не "бульварні соплі", але НЕЦІКАВО. Хтось ще читав? Чи то мене одну не зачепив бестселлер?!

15. Hermi

Hermi Well-Known Member

Читала...Початок ледь відмучила, і якби мені це не в флешмобі нарадили, то б кинула. Початок був дуже важким, а потім захопило, точніше цікавило як то все розплутають.

Зараз не можу відірватись від Атланта. Чатала б день і ніч. Початок давався дуже важко, але дівчата тут в темці так його хвалили, що поставила за мету прочитати. От зараз вже прочитала більше половини першої книги. Чим далі, тим важче відірватись
    Велике дякую @Тетянка за всі 3 частини!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Тетянка

Нема за що :). п.с. Може хтось має "Хмарний атлас" й "Пасажир" в повній версії?...Ніде не можу знайти :girl_sad:.

17. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Маю Пасажир, давайте пошту

18. Joll

Joll Well-Known Member

Сьогодні нарешті дочитала новинку цієї осені - триллер "Зазирни у мої сни" Макса Кідрука. Книга дуже вразила, автор явно вийшов на новий рівень (і у плані письма, і у плані жанру) - історія неординарна, усі персонажі дуже реальні (і живуть чисто українським способом життя - живемо у квартирі, що дісталась від батьків, машина дружини в кредиті, багато витрачаємо на розваги і т.п.). Про те, як після клінічної смерті у звичайного маленького хлопчика почалися незрозумілі та непояснювальні галюцинації. Про те, як далеко можуть зайти лікарі, так і не встановивши правдивий діагноз дитині. Про те, як одна молода і хороша сім"я в одну мить опинилась на грані через приховану таємницю дружини. Про те, як нелегко приймати рішення молодому татові, щоб врятувати свого сина та вияснити, хто живе у голові його чада.

Погоджусь із раніше написаними рецензіями різних блогерів - образ дружини та матері вийшов трохи кальковим, порівнюючи із іншими жіночими образами із інших творів Кідрука, але це загалом не заважає у тій історії, радше навпаки - може багато хто у впізнає себе у цій мамі і застережеться від її вчинків та поведінки.

Загалом цікава, динамічна книга, тримає у напрузі від зав"язки до самого кінця, добру половину прочиталось на одному дусі. Граматичних чи стилістичних помилок було небагато, в очі не кидались. Мова класна, сучасна та чисто наша, західноукраїнська, що додає шарму. Правда, кінцівка просто вбила (досі відходжу від вражень).

• Подобається Подобається x 3
  19. Hermi

Hermi Well-Known Member

хух...дочитала! Це книжка\ки які має почитати кожен! В мене в голові прокручується тільки одне слово - ВАВ! Дуже дуже сподобалось. Перші 100 сторінок давались дуже важко, але потім...останні сторінки я читала цілу ніч. Казала собі ще сторінка і я вже йду спати, і так зачиталась, що закінчилась книга і задзвонив будильник!

Зараз читаю Ілюзії, автор Бах. Легка і трішечки філософська книжка. Мені подобається, книга ні про що, але водначас і про все, після Атланта розгрузка мозку і трішки позитивного мислення ;)

20. Demetra

Demetra Well-Known Member

Я розчарована... Хочу щось почитати таке ''вау'', а натрапляю на таке ''хм..''. Це я закінчила ''Майже ніколи не навпаки'' Марії Матіос. Бо осінь, дощ, хандра... і тадам - депресія після прочитання забезпечена. Ну я не очікувала чогось веселого, бо читала ''Солодка Даруся''. Але суть книги коротко така: люди зрадливі скоти і навіть родичі не виключення. Добавити до того непростий час в який відбуваються події, то взагалі хоч плач від несправедливості і вий від болю за деяких героїв.

• Інформативно Інформативно x 1